Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maç varmış püüü sahile iner dondurma yerim diyordum evde kaldım yine

Biz de kostur kostur eve donduk mac var diye ahdjdjdj. Neyse iyi oldu kiz oglen ciktim anam bacaklar koptu eski kondusyonumdan eser yok tum gun gezmek kim ben kim yaaaaa

Biz de kostur kostur eve donduk mac var diye ahdjdjdj. Neyse iyi oldu kiz oglen ciktim anam bacaklar koptu eski kondusyonumdan eser yok tum gun gezmek kim ben kim yaaaaa
Ne güzel gezmişsin işte yürümek iyi diyolar bende tüüüm gün yattım dana gibi sözde temizlik yapacaktım amaaan

Benden korkun uleeeennn ay ne biliyim yavrum icime dogdu herhal ajdjdjfjf
Bsndjdjd ay galibaa ya biraz acıkmıstım, bide doktorda gerildim tabç herşey yolundamı diye, bide kerem doktor bana bakıyor ben yatıyorum diyr ağlamaktan çatladııı allahım anneeeeğğğ diye ağlıyo sanki bişi olmuş gibi ahsjdjdf gergin indim aşağı zaten kan vermeye. E zaten iğne ve kandan hoslanmam shsjdjnd damarlardımda hemen bulunmuyor her seferinde bi kaç kere batıp cıkıyolar ya da bambasma yerlerden deniyolar o sebepten azcık baygınlk geçirdim

Ne güzel gezmişsin işte yürümek iyi diyolar bende tüüüm gün yattım dana gibi sözde temizlik yapacaktım amaaan
Evet iyi geldi hava da superdi ne usutuyor ne terletiyor tintintin gezinip durduk simdi pijamamla devrildim odama kapadim kendimi mac sesi duymamak icin ahahahsjs. Ay birken iki olacaklar vay basima ya holiganlar

Oyuy kiyamam ahahah. Neyse sonu guzel oldu oyle dusunelimmmm KİZİMİZ GELİYOOOR kerem abi olucak allahim yarabbim ya biz de bugun oglumla gs storedan ilk alisverisini yaptik ajajajaja seni andim alirken

Oyuy kiyamam ahahah. Neyse sonu guzel oldu oyle dusunelimmmm KİZİMİZ GELİYOOOR kerem abi olucak allahim yarabbim ya biz de bugun oglumla gs storedan ilk alisverisini yaptik ajajajaja seni andim alirken
Ay inşallah değişmezse bebisimm benm doktor garantici yani asla net bişi sölemedi KIZ GİBİ ama sonra dğeişir bana carlama dedi tmm dedm shsjdjdjd ouyyyy süperrrr gsstore candır shsndjd benm kızçede abisinin tulumları giyer ama ona kız olan şelerdende alcammm elbise vs

Degismez degismez artik cok ilerledik bence hafta olarak yaaaa dedigin gibi asiri garantiyi oynuyorlar sonra hastalar onlari bogazlamaya kalkmasin diye djdjfjfj. Ay sen bu hafta iki kez gormus oldun bebisiiii ben de cocigiimi ozledim gunler oldu ve daha carsambaya cok var off

İkili test sonucum haftaiçi cıkarmıs, o zaman randevu vercem sana dedi ama kesn 1 ay sonraya berir tabi ben yine dayanamam 2 hafta sonra devletteki dokturuma giderm dhdjdjf

Tabi kız hamileyiz biz aç kalamayız sırf yemek için hadi patlatın balonu da yemek yiyelim derdik ajsjsj
Hahahah kesinlikle ya acıkınca elim ayagim
Titriyor
Bu erkolar hepsi aynı galiba düğüne gideriz açıp maç izlerler telefondan
Zarf bende bile değil o derece yani
Aaaa o kutsa görevi kim devraldı
Asko bende öyleyim ya azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum bide bugün oksururken kaburgam batıyor normal mi

Asko bende öyleyim ya azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum bide bugün oksururken kaburgam batıyor normal mi
Aaaa o kadar mi hasta oldun ya sen hay allah ya cok gecmis olsun canikom, cok oksurunce olur o batmalar genellikle korkma bence

Ayy bu kız için olmaz dimiiii erko anaları siz alın bari

Eklentiler

• 1000068490.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…