- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Saçmalamaaa artık giderAyyyy göğüs hassasiyetim gitti çığlıkkkkkkben doktora gitcem ahajaj
Çok tatlılar yaaFetal sonucunda yanılma olmuyor dimi kızlar?çünkü ben oğluşuma dayanamayıp bişiler aldım da bugün
Teşekkür ederim canım amiin hepimize nasip olsunÇok tatlılar yaasağlıkla giydirmek nasip olsun canım
İçime kız doğmuştu seninle ilgili de sağlıkla gelsin güzel kızımızCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ben kız demiştimm ilk tahminim tuttu
Ouyy yaz askmmHazır bekliyorum heralde 8gibi canım hemen yazarım size
Kız bekleyenler hep böle bir ikilem de kalacak galiba detaylı usg ye kadar Fetal verenler hariçay bakalım bebsm bi sonraki kontrole kadar değişmezse benim fındık
Bizim kızlar parti olayını biraz abarttılarOuyy yaz askmmbugun ardıardına geliyorrr ben erkek hissediyorummm sende
Yaaaa harikaaa ortam süperr iyi eğlencelerBizim kızlar parti olayını biraz abarttılarmisafirlerimiz var onları bekliyoruz yatmaktan sıkıldım ben de beklemedeyim
Bende erkek hissedenler çoğunluktaYaaaa harikaaa ortam süperr iyi eğlencelerbende ne yalam söyliyim erkek hissediyorum seninkinii bakalım yanılacak mıyım
yaaaaa poncigimmmm çok güzel olmuş çok az kaldıBizim kızlar parti olayını biraz abarttılarmisafirlerimiz var onları bekliyoruz yatmaktan sıkıldım ben de beklemedeyim
Aşkım tabiki gitmem ahahs belli oldu muu söyle hadiiiSaçmalamaaa artık gider
Hayır misafirlerimzi bekliyoruz az kaldıAşkım tabiki gitmem ahahs belli oldu muu söyle hadiii
Aynen bencede bebsmm shsndndKız bekleyenler hep böle bir ikilem de kalacak galiba detaylı usg ye kadar Fetal verenler hariç
Adres ver bende gelim bari orda öğrenirim çatladık ayolHayır misafirlerimzi bekliyoruz az kaldı
Oy olsun ne güzellllBizim kızlar parti olayını biraz abarttılarmisafirlerimiz var onları bekliyoruz yatmaktan sıkıldım ben de beklemedeyim
BenimAynen bencede bebsmm shsndndolsun en azından %50 %50 den kurtuldö shdndnd
Biz böyleysek poncigi düşünemiyorumAdres ver bende gelim bari orda öğrenirim çatladık ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?