- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.852
- 63
Ponçik yaaaaa al benden de o kadarGünaydın canım kızlarmutlu sakin ve müjdelerle dolu bir pazar günü diliyorum herkese Pamuk gibi uyandım asla gülümsemem durmuyor istemsizce sırıtıyorum sürekli
Merhaba omron alabilirsiniz. Doktor önermesiyle almıştım.Kızlar bişey danışmak istiyorum trendyoldan tansiyon aleti sipariş edicemde kullanan memnun olan varsa markasını yazabilirmi
Hahah bende öyle ama tuvalete kalktım tabii 2defaPonçik yaaaaa al benden de o kadarkızım olcak benim diyerek açtım gözümü, uzun zaman sonra ilk defa huzurlu bi uyku uyudum tuvalete bile kalkmadan
Herkese iyi pazarlar canım annelerrr
Günaydın kızlarkızlar bel ağrısı için bişey yapıyo musunuz bugün bittim ağrıdan
Bende yeni doğmuş haliyle pembe pembe zıbınlı hallerini çok merak ediyorumBenimki henüz ihtimal bile olsa, ihtimalin barbie ve pembe eşyaları barındırcak olması benide istemsiz güldürüyor shsjdjay iyi pazarrrrlarrrrr herkese
Ben ceviz yiyorum ama kajuya da hemen başlıyorumTombik olsun istiyorsan kajuyu çok yicen kanka alperende deli gibi kaju yedim ceviz yedim doktorum artık yeter yeme demişti ahajsj
Ben de öğrendiğim den beri kız bebis fotolarına bakıyorum oysssssBende yeni doğmuş haliyle pembe pembe zıbınlı hallerini çok merak ediyorumhamur gibi oluyolar ya böyle yanakları kızarmış falan dkdjdj
Epey belli artıkBenim bu göbek şaka mı ahajjas
BakBenimki henüz ihtimal bile olsa, ihtimalin barbie ve pembe eşyaları barındırcak olması benide istemsiz güldürüyor shsjdjay iyi pazarrrrlarrrrr herkese
Kankaa ne güzel belli olmuş artık haftaya benim de böyle olur o zamanBenim bu göbek şaka mı ahajjas
O kadarrrr güzel br duyguki isteyen herkese nasip etsin allahımmBende yeni doğmuş haliyle pembe pembe zıbınlı hallerini çok merak ediyorumhamur gibi oluyolar ya böyle yanakları kızarmış falan dkdjdj
Değişirsede canı sağolsun bebikomun sağlıklı olsunn yeterkiBakPuxhu nunda değişmedi bence senin de sonuç değişmeyecek canım
Bebisim arada bende de oluyor ama wc girince rahatlıyorum , ama sen yinede daha fakrlı bi durum gibi geliyorsa bi doktoruna danışGünaydın kızlar, dün bir sürü güzel haber alınmış cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın darısı başımızailacımı içtim kahvaltı için beklerken ani bir sancı girmeye başladı alt karnıma böyle sanki gaz sancısı gibi ama gaz da çıkarmıyorum öyle şişliğim de yok emin olamadım biraz giriyor sonra geçiyor böyle bir şey yaşayan oldu mu? Acile gitsem mi bilemedim
Günaydın canım o bana da oluyordu arada ama devamlılığı olmayonca doktora gitme ihtiyacı hissetmedim hiç kendini takip et öncelikle belki de yediğin bişey gaz yapmıştır yada kullandığın ilaçlar da yapabilir ya da hamilelikten dolayı da gazımız olabiliyor normal olarak dediğim gibi şiddetli ağrı olur ise doktoruna bilgi verirsin bence ciddi birşey yoktur içini ferah tutGünaydın kızlar, dün bir sürü güzel haber alınmış cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın darısı başımızailacımı içtim kahvaltı için beklerken ani bir sancı girmeye başladı alt karnıma böyle sanki gaz sancısı gibi ama gaz da çıkarmıyorum öyle şişliğim de yok emin olamadım biraz giriyor sonra geçiyor böyle bir şey yaşayan oldu mu? Acile gitsem mi bilemedim
Canım doktoruna bilgi ver bence öncelikle onun yönlendirmesi önemli olurKızlar selamlar az önce pembe -kırmızı karışık az bir leke geldi korkmalı miyim ? Hastaneye gitmeliyim .biraz tedirgin oldum
Özelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyimCanım doktoruna bilgi ver bence öncelikle onun yönlendirmesi önemli olur
Bence doktora gidin, benim doktorum her leke bizim için önemli mutlaka haber ver demişti risk almaya gerek yok. Cinsel birliktelik sonrası da oluyor genelde eğer öyle bir şey olduysa ondan dolayı da olabilirÖzelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?