Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın canım kızlar mutlu sakin ve müjdelerle dolu bir pazar günü diliyorum herkese Pamuk gibi uyandım asla gülümsemem durmuyor istemsizce sırıtıyorum sürekli
Ponçik yaaaaa al benden de o kadar kızım olcak benim diyerek açtım gözümü, uzun zaman sonra ilk defa huzurlu bi uyku uyudum tuvalete bile kalkmadan
Herkese iyi pazarlar canım annelerrr

Ponçik yaaaaa al benden de o kadar kızım olcak benim diyerek açtım gözümü, uzun zaman sonra ilk defa huzurlu bi uyku uyudum tuvalete bile kalkmadan
Herkese iyi pazarlar canım annelerrr
Hahah bende öyle ama tuvalete kalktım tabii 2defa o kaçmaz bu aralar sıklaştı tuvalete gidişlerim

kızlar bel ağrısı için bişey yapıyo musunuz bugün bittim ağrıdan
Günaydın kızlar
Bende bel fıtığı var o yüzden çok ağrıyor ama bir şey yapamıyorum doktor pilates, yürüyüş ve özellikle çok kilo almamalısın dedi ama ben hiçbirini henüzbakalım ne olacak

Benimki henüz ihtimal bile olsa, ihtimalin barbie ve pembe eşyaları barındırcak olması benide istemsiz güldürüyor shsjdj ay iyi pazarrrrlarrrrr herkese
Bende yeni doğmuş haliyle pembe pembe zıbınlı hallerini çok merak ediyorum hamur gibi oluyolar ya böyle yanakları kızarmış falan dkdjdj

Bende yeni doğmuş haliyle pembe pembe zıbınlı hallerini çok merak ediyorum hamur gibi oluyolar ya böyle yanakları kızarmış falan dkdjdj
Ben de öğrendiğim den beri kız bebis fotolarına bakıyorum oysssss

Günaydın kızlar, dün bir sürü güzel haber alınmış cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın darısı başımıza ilacımı içtim kahvaltı için beklerken ani bir sancı girmeye başladı alt karnıma böyle sanki gaz sancısı gibi ama gaz da çıkarmıyorum öyle şişliğim de yok emin olamadım biraz giriyor sonra geçiyor böyle bir şey yaşayan oldu mu? Acile gitsem mi bilemedim

Bebisim arada bende de oluyor ama wc girince rahatlıyorum , ama sen yinede daha fakrlı bi durum gibi geliyorsa bi doktoruna danış

Kızlar selamlar az önce pembe -kırmızı karışık az bir leke geldi korkmalı miyim ? Hastaneye gitmeliyim .biraz tedirgin oldum

Günaydın canım o bana da oluyordu arada ama devamlılığı olmayonca doktora gitme ihtiyacı hissetmedim hiç kendini takip et öncelikle belki de yediğin bişey gaz yapmıştır yada kullandığın ilaçlar da yapabilir ya da hamilelikten dolayı da gazımız olabiliyor normal olarak dediğim gibi şiddetli ağrı olur ise doktoruna bilgi verirsin bence ciddi birşey yoktur içini ferah tut

Özelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyim
Bence doktora gidin, benim doktorum her leke bizim için önemli mutlaka haber ver demişti risk almaya gerek yok. Cinsel birliktelik sonrası da oluyor genelde eğer öyle bir şey olduysa ondan dolayı da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…