Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
O kadarrrr güzel br duyguki isteyen herkese nasip etsin allahımm anaları kurban olsun onlara
Dün çok duygusaldım yaa hep oğlum olsun diyordum ama kendi içimde kaçtığım biseyler varmış onu anladım. Kızıma bakarken kendi bebekliğime cocukluğuma bakacakmışım, bundan korkuyormuşum
Ağladım durdum dün, allahım sağlıkla kavuştursun vallahi hepimizi

Özelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyim
Devamı gelmezse endişe etme diyeceğim canım çokmuydu leken? Hassas süreçler olduğu için bişey de diyemedim, olmazsa acile gidip için rahat etsin. ama bence önemli bişey yoktur endişe etme. Birliktelik falan olduysa belki ondan olmuştur yada bişeye stres falan yaptıysan ondanda olabilir demişti bana doktorum ama yine de bi doktor görse iyi olur tabi

Ben de dün gittim ortalama 100 gr çıktı 13+5 teydik. Ama doktorum gayet sağlıklı normal dedi. Senin mi benden büyük sanırım. Ben de 4 kilo verdim ama acaba anne kilosu da referans olabilir mi? Ben malesef kilolu hamile kaldım. Bence birşey yoktur çok endişelenme daha ilk haftalar sağlıklı besleniyoruz almıştır bebiş

Bence doktora gidin, benim doktorum her leke bizim için önemli mutlaka haber ver demişti risk almaya gerek yok. Cinsel birliktelik sonrası da oluyor genelde eğer öyle bir şey olduysa ondan dolayı da olabilir
Bizim cinsellik tup bebek süreci başladığından beri yasak canım

Devamı gelmedi 1 TL boyutunda leke oldu . Ama bi acile gidecem şimdi üniv acil bakardir herhalde demi

canim tebrik ederim mesajlari gec gordum cok mutlu oldum senin icin saglikla dogsun kizin. gozunuz aydin benim tahminim tutdu kiz demistim

Belki ilk aylardaki gibi rahim genişlemesidir. Hafif kramp gibi oluyor ama. Yine de bilemedim şimdi devam ederse bi doktora danış için rahat etsin. Biraz dinlen bakalım belki geçer

Kızlar selamlar az önce pembe -kırmızı karışık az bir leke geldi korkmalı miyim ? Hastaneye gitmeliyim .biraz tedirgin oldum
Her zaman bi sorun olmuyor canım bence bi git bakalım kırmızı olursa gidin diyorlar hep. Ama endişelenme olabiliyor bi de senin ikiz belki biraz daha hassastır rahim

İyi pazarlar canlarim
bugun aksama kadar evdeyim azicik dinlenicem azicik ev isi yapicam utuler olmus dag, sadece yikamis durmusum
herkese guzel keyifli bir gun diliyorum bebisleriyle

Ultrasonda gösterdi mi cinsiyetini ponçikler daha erken değil mi 12.haftaya girdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…