- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.849
- 63
Dün çok duygusaldım yaa hep oğlum olsun diyordum ama kendi içimde kaçtığım biseyler varmış onu anladım. Kızıma bakarken kendi bebekliğime cocukluğuma bakacakmışım, bundan korkuyormuşumO kadarrrr güzel br duyguki isteyen herkese nasip etsin allahımmanaları kurban olsun onlara
Canım acile gitsen? Bakmazlar mı. Yönlendirirler en azındanÖzelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyim
Devamı gelmezse endişe etme diyeceğim canım çokmuydu leken? Hassas süreçler olduğu için bişey de diyemedim, olmazsa acile gidip için rahat etsin. ama bence önemli bişey yoktur endişe etme. Birliktelik falan olduysa belki ondan olmuştur yada bişeye stres falan yaptıysan ondanda olabilir demişti bana doktorum ama yine de bi doktor görse iyi olur tabiÖzelde gittiğim bı doktor yok ki devlet takipliyim
Ben de dün gittim ortalama 100 gr çıktı 13+5 teydik. Ama doktorum gayet sağlıklı normal dedi. Senin mi benden büyük sanırım. Ben de 4 kilo verdim ama acaba anne kilosu da referans olabilir mi? Ben malesef kilolu hamile kaldım. Bence birşey yoktur çok endişelenme daha ilk haftalar sağlıklı besleniyoruz almıştır bebişKızlar doktordan geldim yazamadım hastalıktan 1 kilo vermişim hamile kaldığım kiloya göre -1 deyim şuan ama bebek çok önden gidiyor doktorum endişelendi sende şeker var mı ailede genetik dedi yok dedim 2 hafta sonra gel bakalım şekerine de dedi korktum ben de normalde 70 gram olması gerekirken 120 gram çıktı benim kız 10 gün önde karın çevresi
Acile gidecem şimdi canım bakarlar mutlakaCanım acile gitsen? Bakmazlar mı. Yönlendirirler en azından
Bizim cinsellik tup bebek süreci başladığından beri yasak canımBence doktora gidin, benim doktorum her leke bizim için önemli mutlaka haber ver demişti risk almaya gerek yok. Cinsel birliktelik sonrası da oluyor genelde eğer öyle bir şey olduysa ondan dolayı da olabilir
Devamı gelmedi 1 TL boyutunda leke oldu . Ama bi acile gidecem şimdi üniv acil bakardir herhalde demiDevamı gelmezse endişe etme diyeceğim canım çokmuydu leken? Hassas süreçler olduğu için bişey de diyemedim, olmazsa acile gidip için rahat etsin. ama bence önemli bişey yoktur endişe etme. Birliktelik falan olduysa belki ondan olmuştur yada bişeye stres falan yaptıysan ondanda olabilir demişti bana doktorum ama yine de bi doktor görse iyi olur tabi
Bakarlar canım evet bize de haber et olur mu çok azmış bence bişey yoktur hiç stres yapma kendine canımDevamı gelmedi 1 TL boyutunda leke oldu . Ama bi acile gidecem şimdi üniv acil bakardir herhalde demi
canim tebrik ederim mesajlari gec gordum cok mutlu oldum senin icin saglikla dogsun kizin. gozunuz aydinKızlar hepinize teşekkür ederim , mesajlarınızı tek tek okudım gözyaşımı sildiğim ilk an size yazdım hemen inanamıyorumçok ama çok mutluyum @eceeaap C cilekcanavari resmen 3ledik kızları aynı günde aynı sonuçlar daha ne olsun ayy çok mutluyum hemen oylamayı yapayım Puxhu kankam ekle beni en pembesinden listeye
Teşekkür ederim canım çok sağolcanim tebrik ederim mesajlari gec gordum cok mutlu oldum senin icin saglikla dogsun kizin. gozunuz aydinbenim tahminim tutdu kiz demistim
Belki ilk aylardaki gibi rahim genişlemesidir. Hafif kramp gibi oluyor ama. Yine de bilemedim şimdi devam ederse bi doktora danış için rahat etsin. Biraz dinlen bakalım belki geçerGünaydın kızlar, dün bir sürü güzel haber alınmış cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın darısı başımızailacımı içtim kahvaltı için beklerken ani bir sancı girmeye başladı alt karnıma böyle sanki gaz sancısı gibi ama gaz da çıkarmıyorum öyle şişliğim de yok emin olamadım biraz giriyor sonra geçiyor böyle bir şey yaşayan oldu mu? Acile gitsem mi bilemedim
Her zaman bi sorun olmuyor canım bence bi git bakalım kırmızı olursa gidin diyorlar hep. Ama endişelenme olabiliyor bi de senin ikiz belki biraz daha hassastır rahimKızlar selamlar az önce pembe -kırmızı karışık az bir leke geldi korkmalı miyim ? Hastaneye gitmeliyim .biraz tedirgin oldum
Ben biraz biliyorum foto varsa bakalımKızlar nub teorisini duydunuz mu burda konuşuldu mu hiç cünsiyet tahmini?
Bu benim 12. Hafta ultrasonum daha öğrenemedim cinsiyeti sence ne chatgbtye sordum size göre neBen biraz biliyorum foto varsa bakalımama nub en az 12.haftada gözüküyormuş
11+2 benim ki burdaBen biraz biliyorum foto varsa bakalımama nub en az 12.haftada gözüküyormuş
Erkek gibi geldi bana dik duruyo sanki nubu,ben de chatgbt ye sordum bugünBu benim 12. Hafta ultrasonum daha öğrenemedim cinsiyeti sence ne chatgbtye sordum size göre ne
Ben nuba göre cevap vermesini söyledim erkek dediErkek gibi geldi bana dik duruyo sanki nubu,ben de chatgbt ye sordum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?