- 23 Ocak 2019
- 3.688
- 11.652
- 208
- 35
Şimdi sana yazıyordum geçmiş olsun canım senin ikiz ya biraz daha narin olabilir bence kanama olmadığı sürece korkmayın diyorlar zaten iyi olmalarına sevindim dinlen bol bol yorma kendiniKızlar çıktım şimdi hastaneden .bebekler çok şükür iyibazen bu haftalarda olabiliyormuş bebekler büyüdükçe rahme baskı yapiyormus.progestan hap basladi .için rahat olsun dedi doktor. Sağlıklı bir gebelikse hiç bir şey olmaz . sağlıklısızsa progestan da fayda etmez dedi.Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin dedi .bugün bol bol dinlen dedi
Evet chatgbtde öyle söylüyor ama çevremdeki herkes kızın olucak diyor ben erkek hissediyorum ama onların yoğun kız söylemlerinden dolayı kıza döndüm sağlık olsun hiç farketmez ama insan merak ediyor 13+3 hafta içi gidicem umarım öğrenebilirimErkek gibi geldi bana dik duruyo sanki nubu,ben de chatgbt ye sordum bugün
Zaten öyle şiddetli ağrı eşlik etmediği sürece endişe etmeyin diyorlar. Çok şükür sevindim geçmiş olsun bol bol uzan dinlenKızlar çıktım şimdi hastaneden .bebekler çok şükür iyibazen bu haftalarda olabiliyormuş bebekler büyüdükçe rahme baskı yapiyormus.progestan hap basladi .için rahat olsun dedi doktor. Sağlıklı bir gebelikse hiç bir şey olmaz . sağlıklısızsa progestan da fayda etmez dedi.Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin dedi .bugün bol bol dinlen dedi
Çok sağol canım korktum valla. Ne stresli bir süreç bu hamilelikZaten öyle şiddetli ağrı eşlik etmediği sürece endişe etmeyin diyorlar. Çok şükür sevindim geçmiş olsun bol bol uzan dinlen
Valla görmedim kusuruma bakma nolur hamilelikte avellik oluyor birazKıazzzz ben varım ya okumadn mı beni shslsndkdr
Ben bunu tam anlayamadım nubu net değil gibiBu benim 12. Hafta ultrasonum daha öğrenemedim cinsiyeti sence ne chatgbtye sordum size göre ne
Kız dicem buna ama emin değilim11+2 benim ki burda
Çok sevindim canım bir süre ekstra dikkat et 1hafta kadar istirahat edebilsen iyi olur için de rahat eder dinlenmeye çalışKızlar çıktım şimdi hastaneden .bebekler çok şükür iyibazen bu haftalarda olabiliyormuş bebekler büyüdükçe rahme baskı yapiyormus.progestan hap basladi .için rahat olsun dedi doktor. Sağlıklı bir gebelikse hiç bir şey olmaz . sağlıklısızsa progestan da fayda etmez dedi.Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin dedi .bugün bol bol dinlen dedi
Günler çabucak geçse de 30 lu haftalara gelsek ya zaman durdu sanki ya. İçim rahatladı tabi bu sefer de sürekli lavaboya gidiyorum bişi var mı diye evham yaptım galibaÇok sevindim canım bir süre ekstra dikkat et 1hafta kadar istirahat edebilsen iyi olur için de rahat eder dinlenmeye çalışbahaneyle bebişleri de görmüş oldun
Çok haklısın canım bende aynı şeyi yaşamıştım ama stres yapma bu zamanda stres bize yaramaz çünkü canım düşünme doktor sıkıntı görmediyae herşey yolundadır bende de kanama alanı yoktu ama lekelenmiştim geçer istirahat et bol su tüketGünler çabucak geçse de 30 lu haftalara gelsek ya zaman durdu sanki ya. İçim rahatladı tabi bu sefer de sürekli lavaboya gidiyorum bişi var mı diye evham yaptım galiba
İçime kız doğdu benim ama daha erken tabi bir dayanağım yok sadece his11+2 benim ki burda
Tamam cnm çok teşekkür ederim desteğin icinÇok haklısın canım bende aynı şeyi yaşamıştım ama stres yapma bu zamanda stres bize yaramaz çünkü canım düşünme doktor sıkıntı görmediyae herşey yolundadır bende de kanama alanı yoktu ama lekelenmiştim geçer istirahat et bol su tüket
Erkek gibi geldi bana :)Kızlar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Ben kullanıyorumKızlar kefir kullanıyor musunuz hamilelikte yasak durumu yoksa kefir almak istiyorum hatta önereceğiniz bir marka olursa çok sevinirim
Günlük mü tüketiyorsunuz peki,ben de böyle bir destek alsam sanki sindirimime iyi gelecekBen kullanıyorumsade içiyorum ama meyveliler normalde de zararlı tavsiye edilmiyor zaten. Genelde sütaş alıyorum sindirimime de iyi geliyor
Her gün bir su bardağından biraz daha az içiyorum, doktoruma sormadım ama pastörize sütten yapılan kefirin bir zararı olacağını düşünmüyorum zaten faydalı normalde de genelde akşam yemeklerinde içecek olarak tüketiyorumGünlük mü tüketiyorsunuz peki,ben de böyle bir destek alsam sanki sindirimime iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?