Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar çıktım şimdi hastaneden .bebekler çok şükür iyi bazen bu haftalarda olabiliyormuş bebekler büyüdükçe rahme baskı yapiyormus.progestan hap basladi .için rahat olsun dedi doktor. Sağlıklı bir gebelikse hiç bir şey olmaz . sağlıklısızsa progestan da fayda etmez dedi.Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin dedi .bugün bol bol dinlen dedi

Şimdi sana yazıyordum geçmiş olsun canım senin ikiz ya biraz daha narin olabilir bence kanama olmadığı sürece korkmayın diyorlar zaten iyi olmalarına sevindim dinlen bol bol yorma kendini

Erkek gibi geldi bana dik duruyo sanki nubu,ben de chatgbt ye sordum bugün
Evet chatgbtde öyle söylüyor ama çevremdeki herkes kızın olucak diyor ben erkek hissediyorum ama onların yoğun kız söylemlerinden dolayı kıza döndüm sağlık olsun hiç farketmez ama insan merak ediyor 13+3 hafta içi gidicem umarım öğrenebilirim

Zaten öyle şiddetli ağrı eşlik etmediği sürece endişe etmeyin diyorlar. Çok şükür sevindim geçmiş olsun bol bol uzan dinlen

Kızlar kefir kullanıyor musunuz hamilelikte yasak durumu yoksa kefir almak istiyorum hatta önereceğiniz bir marka olursa çok sevinirim

Çok sevindim canım bir süre ekstra dikkat et 1hafta kadar istirahat edebilsen iyi olur için de rahat eder dinlenmeye çalış bahaneyle bebişleri de görmüş oldun

Çok sevindim canım bir süre ekstra dikkat et 1hafta kadar istirahat edebilsen iyi olur için de rahat eder dinlenmeye çalış bahaneyle bebişleri de görmüş oldun
Günler çabucak geçse de 30 lu haftalara gelsek ya zaman durdu sanki ya. İçim rahatladı tabi bu sefer de sürekli lavaboya gidiyorum bişi var mı diye evham yaptım galiba

Günler çabucak geçse de 30 lu haftalara gelsek ya zaman durdu sanki ya. İçim rahatladı tabi bu sefer de sürekli lavaboya gidiyorum bişi var mı diye evham yaptım galiba
Çok haklısın canım bende aynı şeyi yaşamıştım ama stres yapma bu zamanda stres bize yaramaz çünkü canım düşünme doktor sıkıntı görmediyae herşey yolundadır bende de kanama alanı yoktu ama lekelenmiştim geçer istirahat et bol su tüket

Günaydın uzun zamandır ilk defa gece wc ye kalkmadan uyumuşum. Sabah yine bir saat yürüdüm açık havada. Rahim portakal kadar ama benim göbek diyarbakır karpuzu gibi daha 3 aylıkken böyleyse gerisi ne olur diye düşünmeden edemiyorum. Benim hala gebe olduğumu bilen yok o yüzden sağımda solumda darlayan kimse yok kafam rahat. Böyle iyi oluyormuş:) Herkese güzel bir pazar diliyorum. PC den yazdığımdan emoji koyamıyorum ama siz buraya çokça çiçek koyduğumu varsayın. :)

Tamam cnm çok teşekkür ederim desteğin icin

Kızlar kefir kullanıyor musunuz hamilelikte yasak durumu yoksa kefir almak istiyorum hatta önereceğiniz bir marka olursa çok sevinirim
Ben kullanıyorum sade içiyorum ama meyveliler normalde de zararlı tavsiye edilmiyor zaten. Genelde sütaş alıyorum sindirimime de iyi geliyor

Ben kullanıyorum sade içiyorum ama meyveliler normalde de zararlı tavsiye edilmiyor zaten. Genelde sütaş alıyorum sindirimime de iyi geliyor
Günlük mü tüketiyorsunuz peki,ben de böyle bir destek alsam sanki sindirimime iyi gelecek

Günlük mü tüketiyorsunuz peki,ben de böyle bir destek alsam sanki sindirimime iyi gelecek
Her gün bir su bardağından biraz daha az içiyorum, doktoruma sormadım ama pastörize sütten yapılan kefirin bir zararı olacağını düşünmüyorum zaten faydalı normalde de genelde akşam yemeklerinde içecek olarak tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…