Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok teşekkür ederim doktora sormayı unutmuştum ben,daha gitmeme de 9 gün var.Bugün alıp başlayacağım inşallah

Kızlar kefir kullanıyor musunuz hamilelikte yasak durumu yoksa kefir almak istiyorum hatta önereceğiniz bir marka olursa çok sevinirim
Ben kullanıyorum canım altınkılıç laktozsuz tüketiyorum her akşam olmasada haftada 4-5 içiyorum laktozsuz hem sindirimi kolay hem içimi hafif oluyor ben memnunum

Ayy az bi iş yaptım o da yatak odasını süpürmek sadece hemen belim ağrıdı sizin de böyle mi kızlar ya

Ben kullanıyorum canım altınkılıç laktozsuz tüketiyorum her akşam olmasada haftada 4-5 içiyorum laktozsuz hem sindirimi kolay hem içimi hafif oluyor ben memnunum
Altınkılıç hiç duymamıştım marketlerde var mıydı bu marka,kefir hiç daha önce içmedim umarım tadı iyi bir şeydir

Ayy az bi iş yaptım o da yatak odasını süpürmek sadece hemen belim ağrıdı sizin de böyle mi kızlar ya
Ben cuma gunu makineyle sadece evin yarisini sildim, dun kasiklarim tutuktu spor yapmisim gibi ahahahah oyle bir hamlik cok yurudum acilsin diye dun iyi geldi bugune anca gecmis o kas agrisi

Altınkılıç hiç duymamıştım marketlerde var mıydı bu marka,kefir hiç daha önce içmedim umarım tadı iyi bir şeydir
Her markette oluyor canım genellikle ben çok memnunum bağırsak içinde çok iyi ben kabızlık için yanında kuru erik de tüketiyorum tavsiye ederim

Canım bu konuda sana yardımcı olamayacağım çünkü ben çok ayakta kalmıyorum belim de ağrımıyor ama ayakta durduğumda bile ilk zamanlar çok bel ağrısı oluyordu bence normaldir

Her markette oluyor canım genellikle ben çok memnunum bağırsak içinde çok iyi ben kabızlık için yanında kuru erik de tüketiyorum tavsiye ederim
Ben de kuru kayısı tüketiyorum da yetersiz geldi ya,değişik bir kabızlık yaşıyorum o yüzden.İki günde bir çıkıyorum bazen tuvalete o yüzden artık kefir başlasam iyi olacak,teşekkür ediyorum tekrardan

Merhaba kızlar 13+6 dayım alt karın ağrısı yaşayan var mı bazen sağda bazen solda

Ayy hemde nasıll, eşime süpürgeyi verdim bende viledayı aldım ortada dönüyorum sadece laf olsun diye ama belim koptu bugünlük yeter dhdjd

Ayy hemde nasıll, eşime süpürgeyi verdim bende viledayı aldım ortada dönüyorum sadece laf olsun diye ama belim koptu bugünlük yeter dhdjd
Bende eşime banyo yıkama görevini verdim ay içime sinerek temizlik yapıyorum çok mutluyum dinlene dinlene yapıyorum bende yoksa yok hemen minik destuuur diyo

Bende eşime banyo yıkama görevini verdim ay içime sinerek temizlik yapıyorum çok mutluyum dinlene dinlene yapıyorum bende yoksa yok hemen minik destuuur diyo
Kız dur başlamışken banyoyu da kitleyeyim ona iyi dedin bende dinleniyorum şimdi birazdan mutfağa geçicem içim rahat etmedi toparlıyım azıcık bugün temizlik günü anlaşılan hummalı çalışmalar var dhdjjd

Ekmel arası peynir kemirirken okudum mesajı ahahsj valla bugün kıymalı makarna var bide yemek yapamam bacıko beğenmeyen dışarıda yesin sksjjs benim evden çıkan toz toprakla yeni kıta oluşurmuş öyle leş haldeymiş ki evim ajajsn

Merhaba kasım anneleri, mesajları okuyup bitirdim sonunda güzel haberler alınmış maşallahtebrik ederim kızlar, adınıza çok sevindim, sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi4 gün sonra bende doktora gidecem bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli

Ahahahha ya bi de benim evim bembeyaz mobilya halı falan hayattaki en büyük pişmanlığımdır dhdj bi gün temizlik yapma kir görünür neyseki bayadır misafir kabul etmiyorum yanlışlıkla gelen olursa da evde yokuz çekicem mecbur kızz kıymalı makarna miss yemek işte daha ne olsun bu kadar işin üstüne bizde iki yumurta kırar yeriz diye düşünüyorum adam olana çok dhdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…