Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Üzülme çiçeğim benim 4 haftaya çıktı kontroller
Salı günü başka doktora var
Kendi doktoruma taa 25 Mayıs

Kız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Ahahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hos int de ben de baktim acikcasi bunu merak edip, hicbir zarari yok diyor anlamadim bu gorus ayriligi niye doktorlar arasindaki

Ahahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hos int de ben de baktim acikcasi bunu merak edip, hicbir zarari yok diyor anlamadim bu gorus ayriligi niye doktorlar arasindaki
Bide baya bariz bi görüş ayrılığı yani dkdjdkjd ne olcak hepi topu 10 dk görsek baksak napıyor diye
Zararlı demeseydi başka bi doktor daha bulurdum en kötü ona giderdim iki haftada ama içime kurt düşürdü

Benimki coook uzun bakmiyordu diger kontrollerde, gecen hafta dklarca baktik bir oyle cevirdi bakti bir durdurdu bisiler olctu durdu filan bir ara uykum geldi yatiyorum oda los isiklar ekran buyuk izliyorum film gibi
Ya ben soyleyim o konuda kafami karistirmamak adina, tek dogru kendi doktorumunki gibi hareket ediyorum ona cok guvendigim için. Sen de doktoruna guveniyorsan onun dedigini dogru kabul edip devam et bosver aklini karistirma

Al iste ya sctik ha benim 2.5 ha 3.5 senin ayni sey ortfff 24 e kadar acikcasi ben nah koruyabilirim gibi
Valla ben de şoktayım ne ara 3.5 olmuş jdjdjd korumak için yürüyüş yapacağım artık kuzu pilatese de şimdilik sadece kol bacak çalışacaksan olur dedi hiç riske girmicem yürüyüş iyidir

Valla ben de şoktayım ne ara 3.5 olmuş jdjdjd korumak için yürüyüş yapacağım artık kuzu pilatese de şimdilik sadece kol bacak çalışacaksan olur dedi hiç riske girmicem yürüyüş iyidir
Ben de sadece yuruyorum korkuyorum ben acikcasi su an pilatestir hamile yogasidir filan oyle bir esnekligim de kalmadigi icin herhangi bir harekette ayyy karnimi mi zorladim diye tribe girebilirim sjdjdjdj kendimi biliyorum

Ben de sadece yuruyorum korkuyorum ben acikcasi su an pilatestir hamile yogasidir filan oyle bir esnekligim de kalmadigi icin herhangi bir harekette ayyy karnimi mi zorladim diye tribe girebilirim sjdjdjdj kendimi biliyorum
Yürüyüşte de maksimum 20 dakika olsun dedi, nabız yükselmesin veya tam tersi tansiyon düsüklüğü de olabilir dikkat et dedi. Ben de bugün İzmir güneşinde bi 35 dk falan yürüdüm başım ağrımış hala geçmedi adam haklı yani kendime fazla güvendim djdjd

Ben bugun ilk parolumu aldim subat basindan beri hic agrikesici icmemisim bunye sok normalde de parol bana misin demez umarim su an etki eder ya beynim akacak agridan gözümün gorusu bozuldu migren gibi ama inatla yurudum hava guzel diye odum kopuyor kg dan cunku hayvani bir istah acilmqsi mevcut ajjdjdjd
Tansiyonum hep yerlerde zaten ayyy

Ahahahahaha bak sayarim usenmeyip kiz 25 mayisa sen durabilecegine inaniyor musun kankim onu itiraf et….
Kanki mecbur durcam ta detaylı var çünkü ahshs ondan önce gitsem bahane bulmam lazım niye geldin dicek çünkü ahajs hadi ilk haftalar kolaydı şimdi ikinci trimester doğru düzgün ağrı da yok ki ne diyim ahajsj

Ayyy detayli icin randevu cok zor bulunuyor dedi gecen bir arkadasimiz, simdiden al randevunu filan dedi gerildim bi ankacinci hafta gidicez ona ? Doktora ins unutmam sorarim bakalim kimi onerecek vs.
Bana hala ikinci tr prensesligi yuklenmedi tam olarak

Kızlar ben dün kan verdim beta 118 çıktı az önce eşimle yürüyüş yaptık çok kendimi yormadım zateb sürekli uykum geliyor şuan sancı var karnımda ipbe batar gibi regl olacak gibi çok korkktum bişey olur mu normalde regl günüm yarın herhangi bi kanama leke vs yok sadece ara ara sancı oluyor

18 24 haftalar arası yapılıyor
Ben şanslıyım o konuda çünkü doktorum detaylı usg yapan tek doktor burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…