Toz oluyor genelde magnezyumAy zaten hayatta en sevmedigim sey ilac icmek. Yutamiyorum ya cocuk gibiyimmecbur icicez artik
Kız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjdevet canikom her seferinde ayda bir gelsen yeter diyor yok diyorum geleceeeeegm
İyyy bak tadi kotuyse onu da icemem ogururumToz oluyor genelde magnezyum
Üzülme çiçeğim benim 4 haftaya çıktı kontrollerKız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Ahahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hosKız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Benimde öyle işte askm en son 23 nisanda gittim, bi sonraki 24 mayıs. İnşallah metanetimi koruyabilirim o güne kadar dkdndkjdÜzülme çiçeğim benim 4 haftaya çıktı kontroller
Salı günü başka doktora var
Kendi doktoruma taa 25 Mayıs
Bide baya bariz bi görüş ayrılığı yani dkdjdkjd ne olcak hepi topu 10 dk görsek baksak napıyor diyeAhahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hosint de ben de baktim acikcasi bunu merak edip, hicbir zarari yok diyor anlamadim bu gorus ayriligi niye doktorlar arasindaki
Benimki coook uzun bakmiyordu diger kontrollerde, gecen hafta dklarca baktik bir oyle cevirdi bakti bir durdurdu bisiler olctu durdu filanBide baya bariz bi görüş ayrılığı yani dkdjdkjd ne olcak hepi topu 10 dk görsek baksak napıyor diye
Zararlı demeseydi başka bi doktor daha bulurdum en kötü ona giderdim iki haftada ama içime kurt düşürdü
Valla ben de şoktayım ne ara 3.5 olmuş jdjdjd korumak için yürüyüş yapacağım artık kuzu pilatese de şimdilik sadece kol bacak çalışacaksan olur dedi hiç riske girmicem yürüyüş iyidirAl iste ya sctikha benim 2.5 ha 3.5 senin ayni sey ortfff 24 e kadar acikcasi ben nah koruyabilirim gibi
#direncilekBenimde öyle işte askm en son 23 nisanda gittim, bi sonraki 24 mayıs. İnşallah metanetimi koruyabilirim o güne kadar dkdndkjd
Ben de sadece yuruyorumValla ben de şoktayım ne ara 3.5 olmuş jdjdjd korumak için yürüyüş yapacağım artık kuzu pilatese de şimdilik sadece kol bacak çalışacaksan olur dedi hiç riske girmicem yürüyüş iyidir
Kiz sen diren once haftada iki doktordasin ahdjdjdjdj#direncilek
Yürüyüşte de maksimum 20 dakika olsun dedi, nabız yükselmesin veya tam tersi tansiyon düsüklüğü de olabilir dikkat et dedi. Ben de bugün İzmir güneşinde bi 35 dk falan yürüdüm başım ağrımış hala geçmediBen de sadece yuruyorumkorkuyorum ben acikcasi su an pilatestir hamile yogasidir filan oyle bir esnekligim de kalmadigi icin herhangi bir harekette ayyy karnimi mi zorladim diye tribe girebilirim sjdjdjdj kendimi biliyorum
Hiç haftada iki gitmedim yanlış takip ediyosunuzKiz sen diren once haftada iki doktordasin ahdjdjdjdj
Ben bugun ilk parolumu aldimYürüyüşte de maksimum 20 dakika olsun dedi, nabız yükselmesin veya tam tersi tansiyon düsüklüğü de olabilir dikkat et dedi. Ben de bugün İzmir güneşinde bi 35 dk falan yürüdüm başım ağrımış hala geçmediadam haklı yani kendime fazla güvendim djdjd
Ahahahahaha bak sayarim usenmeyip kizHiç haftada iki gitmedim yanlış takip ediyosunuzhaftada 1 o ahshsn niyet ettim 25 mayısa kadar durmaya amin
Kanki mecbur durcam ta detaylı var çünkü ahshs ondan önce gitsem bahane bulmam lazım niye geldin dicek çünkü ahajs hadi ilk haftalar kolaydı şimdi ikinci trimester doğru düzgün ağrı da yok ki ne diyim ahajsjAhahahahaha bak sayarim usenmeyip kiz25 mayisa sen durabilecegine inaniyor musun kankim onu itiraf et….
Ayyy detayli icin randevu cok zor bulunuyor dedi gecen bir arkadasimiz, simdiden al randevunu filan dedi gerildim bi anKanki mecbur durcam ta detaylı var çünkü ahshs ondan önce gitsem bahane bulmam lazım niye geldin dicek çünkü ahajs hadi ilk haftalar kolaydı şimdi ikinci trimester doğru düzgün ağrı da yok ki ne diyim ahajsj
18 24 haftalar arası yapılıyorAyyy detayli icin randevu cok zor bulunuyor dedi gecen bir arkadasimiz, simdiden al randevunu filan dedi gerildim bi ankacinci hafta gidicez ona ? Doktora ins unutmam sorarim bakalim kimi onerecek vs.
Bana hala ikinci tr prensesligi yuklenmedi tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?