Aaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak18 24 haftalar arası yapılıyor
Ben şanslıyım o konuda çünkü doktorum detaylı usg yapan tek doktor burda
Uzun kanka bana 18. Haftada gel dediAaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak
Kankim 18-24 arasi cok uzun bir aralik degil mi ya
Kıııız 18 22 pardon ahahaAaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak
Hee ahahaha tamamKıııız 18 22 pardon ahaha
Ne yazdık kıız detaylıyla alakalıHee ahahaha tamam
Ay dur ben bu hafta sorayim onu da randevu alayim madem simdiden hesaplayip kacta git derseondan da korktum iyi mi burda sizin yazdiklarinizdan
Ya ben fetal yaptirdik is bitti gibi dusunmustum bebisin sagligi acisindan ahahahahaNe yazdık kıız detaylıyla alakalı
Ay yok korkacak bişey yok onda sağlıklıdırYa ben fetal yaptirdik is bitti gibi dusunmustum bebisin sagligi acisindan ahahahaha
Yok tektek organlarina bakiliyormus bilmem ne gozum korktu cok bisey cikarsa diye
Ay ondan randevu bulunmuyor demek benim doktor 1 saatte 6 hasta filan bakiyodur ajdjjddk sipsak birisiAy yok korkacak bişey yok onda sağlıklıdır
Evet göz retinasına kadar bakılıyor 1 saat falan sürüyor belki daha uzun
Olmayız yaaa Olma bakAy ondan randevu bulunmuyor demek benim doktor 1 saatte 6 hasta filan bakiyodur ajdjjddk sipsak birisi
Ayyyy annesi yesin onun retinasini oyyyyama stres oluruz bence olmaz miyiz kanki giderken bi
Ben sikayetim yokken bile tedirginim doktora girene dek o odayaOlmayız yaaa Olma bak
Yaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.3 ay bitince bıraktırıyolar zaten
Benim de o sekilde canimYaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.
Hep devam edicez galiba di miBenim de o sekilde canim
Sanirim sndjdjdjHep devam edicez galiba di mi
Bende de ahşap ama 3güne belli oluyor kız şanslısınAaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmez
Uygulaması yok diye biliyorum canımKeşke olsa ya aynı sorunun cevabını merak ediyorum
Benim doktorum da asla zararlı demiyor canım ben asla inanmıyorum zararlı olduğunaKız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Bencede yok zararı 15te1 iyidir candırAhahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hosint de ben de baktim acikcasi bunu merak edip, hicbir zarari yok diyor anlamadim bu gorus ayriligi niye doktorlar arasindaki
Ben en son gittiğimde 1ay önceden randevunuzu alın istediğiniz tarih ve saate bulmak istiyorsanız dedi asistanı o kadar yoğunduki birimiz çıkıyor diğerimiz giriyorAyyy detayli icin randevu cok zor bulunuyor dedi gecen bir arkadasimiz, simdiden al randevunu filan dedi gerildim bi ankacinci hafta gidicez ona ? Doktora ins unutmam sorarim bakalim kimi onerecek vs.
Bana hala ikinci tr prensesligi yuklenmedi tam olarak
Aa senin doktorun perinatologmu ne şanslısın kız18 24 haftalar arası yapılıyor
Ben şanslıyım o konuda çünkü doktorum detaylı usg yapan tek doktor burda
Ben de öyle biliyorum canım genellikle doktorlar perinatoloğa yönlendiriyorlar burda detaylı için onların uzmanlık alanı çünkü bu olay bana 22.haftada gel dediAaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak
Benim de kullandığım vitaminin içinde var folik asitYaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.
Valla çok korkunç djjddk yorulmak eylemini zihinlerinden silerek geliyorlar dünyayaSanirim sndjdjdj
Sonra da cocuklar kafamiza tirmanacak fazla folik asittencagin bebelerinin hepsi ayni
Elenatal kullanıyorsun di mi sen de yoksa ben uyduruyor muyum jdjdksBenim de kullandığım vitaminin içinde var folik asit
Evet canım elenatal2 kullanıyorum doğru hatırladınElenatal kullanıyorsun di mi sen de yoksa ben uyduruyor muyum jdjdks
evet iki haftada bire bile zor alistim inan su an kurtlaniyorum meselaBende de ahşap ama 3güne belli oluyor kız şanslısın
Uygulaması yok diye biliyorum canım
Benim doktorum da asla zararlı demiyor canım ben asla inanmıyorum zararlı olduğuna
Bencede yok zararı 15te1 iyidir candır
Ben en son gittiğimde 1ay önceden randevunuzu alın istediğiniz tarih ve saate bulmak istiyorsanız dedi asistanı o kadar yoğunduki birimiz çıkıyor diğerimiz giriyor
Aa senin doktorun perinatologmu ne şanslısın kız
Ben de öyle biliyorum canım genellikle doktorlar perinatoloğa yönlendiriyorlar burda detaylı için onların uzmanlık alanı çünkü bu olay bana 22.haftada gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?