Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Gerçekten iştah açıyor mesela ben 20 kg garanti alıyorum o yüzden bu sefer diyetisyen eşliğinde kontrol ededegim

Bana da kan ilacı decavit bir de d vitamin damla verdi kuzum
Demir ve d vitamini verdi bana da sadece elevit vermedi bide magnezyum verdi ama kullanmıyorum biliyosunuz sebebini qjajaj

Kız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki
Hiii bilmem ki kuşum seninki sevmiyodur belki. Bi de beni erken baslatti tahlillerimde hepsi guzel olmasina ragmen, bulantim ogurmem cok diye adam gibi yiyemiyodum o aralar. Belki gidalardan alamam diye dusunup vermistim vitaminleri

Demir ve d vitamini verdi bana da sadece elevit vermedi bide magnezyum verdi ama kullanmıyorum biliyosunuz sebebini qjajaj
Ben de magnezyum istiycem basim cok agrir oldu basedemiyorum artik bugun cok tuttu parol icicem ilk kez

Bana o uyarı dün geldi 3.5 kilo alınca doktorum 24.haftaya kadar kilonu koru dedi

Ya ben bugün iki kez almak zorunda kaldım moralim çok bozuk . Kulak iltihabım var dayanılmaz bir acı
Ay cok gecmis olsun siz alin tabikiii. Ben sadece basim agridigi icin hep mentol tasi surerek gecistirmeye calisiyordum fakat bugun boyle disaridayken gozumun gorusunu etkileyecek kadar vurdu bas agrim ictim simdi o tuzden

Kuşum senin kontroller 2 haftalık sekilde mi devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…