14Kaç haftalık siniz hrr hafta verdikleri bir ilaç var aslında
Demir ve d vitamini verdi bana da sadece elevit vermedi bide magnezyum verdi ama kullanmıyorum biliyosunuz sebebini qjajajGerçekten iştah açıyormesela ben 20 kg garanti alıyorum o yüzden bu sefer diyetisyen eşliğinde kontrol ededegim
Bana da kan ilacı decavit bir de d vitamin damla verdi kuzum
Foliği de mi bıraktınDemir ve d vitamini verdi bana da sadece elevit vermedi bide magnezyum verdi ama kullanmıyorum biliyosunuz sebebini qjajaj
Hiii bilmem ki kuşum seninki sevmiyodur belki. Bi de beni erken baslatti tahlillerimde hepsi guzel olmasina ragmen, bulantim ogurmem cok diye adam gibi yiyemiyodum o aralar. Belki gidalardan alamam diye dusunup vermistim vitaminleriKız bana vitamin vermedi ya bu doktor istedim ama gerek yok dedi niye ki
Ben de magnezyum istiycem basim cok agrir oldu basedemiyorum artik bugun cok tuttu parol icicem ilk kezDemir ve d vitamini verdi bana da sadece elevit vermedi bide magnezyum verdi ama kullanmıyorum biliyosunuz sebebini qjajaj
Benim almam gerek ya kesin kullanırım ikinci oğlumda aldım çok gerek oldu . Göğüs basım büyük zorlaniyor bebekkızlar süt sağma makinası alacak mısınız?
Ya ben bugün iki kez almak zorunda kaldım moralim çok bozuk . Kulak iltihabım var dayanılmaz bir acıBen de magnezyum istiycem basim cok agrir oldu basedemiyorum artik bugun cok tuttu parol icicem ilk kez
Bana o uyarı dün geldiAyyy ben is yapicam diye attim tuttum oglen, esim dedi ki bugun dinlen gunlerdir ayak ayaksinsen ben bunu duyunca kitap okurken bir uyuuuuu ahahahaha. Simdi de giyindim ciktik aciktik erkenden benim istah hic acik degilmiscesine acilmaya basladi ya korkuyorum carsamba yine kg mu aldin duyari kasmasa bari doktorcum canim
3 ay bitince bıraktırıyolar zatenFoliği de mi bıraktın
Ayy iyi geliyor mu baş ağrısınaBen de magnezyum istiycem basim cok agrir oldu basedemiyorum artik bugun cok tuttu parol icicem ilk kez
Ay cok gecmis olsun siz alin tabikiii. Ben sadece basim agridigi icin hep mentol tasi surerek gecistirmeye calisiyordum fakat bugun boyle disaridayken gozumun gorusunu etkileyecek kadar vurdu bas agrim ictim simdi o tuzdenYa ben bugün iki kez almak zorunda kaldım moralim çok bozuk . Kulak iltihabım var dayanılmaz bir acı
Doktorum bana parol kesmezse duzenli magnezyum baslayalim, o da azaltmazsa baska bir ilac soyliycem son care demisti. Ona istinaden bu kaniya vardimAyy iyi geliyor mu baş ağrısına
Al iste ya sctikBana o uyarı dün geldi3.5 kilo alınca doktorum 24.haftaya kadar kilonu koru dedi
Yaz 2 kutuDoktorum bana parol kesmezse duzenli magnezyum baslayalim, o da azaltmazsa baska bir ilac soyliycem son care demisti. Ona istinaden bu kaniya vardimdicem yaz hoca magnezyum ajdjdj
Kuşum senin kontroller 2 haftalık sekilde mi devam ediyorAyyy ben is yapicam diye attim tuttum oglen, esim dedi ki bugun dinlen gunlerdir ayak ayaksinsen ben bunu duyunca kitap okurken bir uyuuuuu ahahahaha. Simdi de giyindim ciktik aciktik erkenden benim istah hic acik degilmiscesine acilmaya basladi ya korkuyorum carsamba yine kg mu aldin duyari kasmasa bari doktorcum canim
Ay zaten hayatta en sevmedigim sey ilac icmek. Yutamiyorum ya cocuk gibiyimYaz 2 kutu
evet canikom her seferinde ayda bir gelsen yeter diyor yok diyorum geleceeeeegmKuşum senin kontroller 2 haftalık sekilde mi devam ediyor
Keşke olsa ya aynı sorunun cevabını merak ediyorumBu sitenin uygulamasi yok degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?