Ay nelere katlaniyoruz hakikaten buna sukur sifa olsun bebegime diyip olursun onu da allahin izniyle canimKesin yapacağız dedi ileri haftalarda plasenta delinme ihtimali daha yüksek dedi serklaj sırasında ben bekleyelim dedim.her şeyi yaptım sağlıklı olsun diye bunu da yaparım
Canımm günaydın ben de seninle beraber heyecanla bekliyorum sonucuGünaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
İnşallah sağlıklıdır bebeğim korkuyorumm
Evet öncesinde yapılması gerekiyomuş. Doktorum bana neden yaptırmadı bilmiyorum. Şimdi risk almamak için doğuma kadar kullancamHayır canım perinatolog bakmadı tüp bebek tedavi öncesinde ayrıca yaptırmıştım o testleri
Benim de 4000lik akşam vuruyorum 1 tane. Evet maalesef bazen benim de morarıyo acıyo hatta kanıyo ama risk almak istemediğim için kullancam doğuma kadar ben dePıhtılaşmaya tıbbı genetikte baktırmıştım ben şehir hastanesinde 3 haftada çikti, pozitif gelirse hematolojiye yönlendiriyor. Bana hamilelikte yüksek dozda sulandırıcı başlanması gerektiğine dair bir rapor verdi. Şu an 4000lik sabah akşam vuruyorum üsttüne hap 150 lik kullanıyorum. Her yerim mosmordoğumdan sonra da 3 ay devam dedi
Teşekkür ederim desteğin için biraz daha geçsin zaman olmazsa arayıp soracağım.Canımm günaydın ben de seninle beraber heyecanla bekliyorum sonucusonuç temiz çıkacak ona eminim bakalım kız mı erkek mi ben onu merak ediyorum o haftasonu çıkmıştır bence sen darla doktorunu
hamileyken bakılamıyormuymuş? artık doktorlar önlem amaçlı herkese kullandırıyor sanırım kan sulandırıcı iğneleriEvet öncesinde yapılması gerekiyomuş. Doktorum bana neden yaptırmadı bilmiyorum. Şimdi risk almamak için doğuma kadar kullancam
Benim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.Günaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
Ayyyyyy heyecanını paylaşıyorum şuaannnnn öğleden sonrasına haber bekleeeeGünaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
Ankara'da ki doktorum doğuma kadar öneriyoruz biz ama istemezsen test yaptır ona göre konuşalım dedi. Yaşadığım şehirde devam ettiğim doktorum da şu an kan sulandırıcı ilaçlar kullandığım için testin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi. Normal çıksa bile sonuca güvenebilir miyiz risk alabilir misin bundan sonra en güvenlisi iğneye devam etmek dedi. Tabi bu risk olayını duyunca akan sular durdu bende o nedenle devam etcem gibi görünüyo canım sana en başta yapılması çok iyi olmuşhamileyken bakılamıyormuymuş? artık doktorlar önlem amaçlı herkese kullandırıyor sanırım kan sulandırıcı iğneleri
Kuşum stresten oluyor yaaa benim de tansiyonum oynuyordu devamlı. Ama hiç streslik bir durum yokmuş, bebeklerimiz bu kadar büyüdüğüne göre zaten sağlıklı olduğu belliydi aslında. ben cinsiyetleri merak ediyorummm tüm gün burda beklicem haberleriniziBenim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.
bebeğe bir zararı yok neticede risk almaktansa kullanmak tabiki daha iyi canım sadece sana zorluğu olur ama olsun be analık halledilir dimiAnkara'da ki doktorum doğuma kadar öneriyoruz biz ama istemezsen test yaptır ona göre konuşalım dedi. Yaşadığım şehirde devam ettiğim doktorum da şu an kan sulandırıcı ilaçlar kullandığım için testin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi. Normal çıksa bile sonuca güvenebilir miyiz risk alabilir misin bundan sonra en güvenlisi iğneye devam etmek dedi. Tabi bu risk olayını duyunca akan sular durdu bende o nedenle devam etcem gibi görünüyo canım sana en başta yapılması çok iyi olmuş
Canımm günaydın, ben orayı kaçırmışım serklaj mı gerekliymiş ve ne zaman?Kesin yapacağız dedi ileri haftalarda plasenta delinme ihtimali daha yüksek dedi serklaj sırasında ben bekleyelim dedim.her şeyi yaptım sağlıklı olsun diye bunu da yaparım
Sorma canım ya özellikle son zamanlarda aşırı bi analık yüklendi. Her şeye bebeğim iyi olsun da ben hallederim deyip duruyorumbebeğe bir zararı yok neticede risk almaktansa kullanmak tabiki daha iyi canım sadece sana zorluğu olur ama olsun be analık halledilir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?