Aha bunu yeni gördüm ahdjdjd ÖLE ÖLMEM FÜZE ATSAYDIN….Bizim cogumuz ekimde elenicez gibi zati ben yavaştan oraya mi kacsam sjjdjf
AMA BU EVHAM DOLU EKİBİ BİRAKAMAM BAGLANDİM
Ah cok üzgünüm.. en doğru zamanda sağlıkla gelsin beklediğin bebek canımArkadaşlar cok uzgunum ama bos gebelık gecırıyorum malesef bebegı goremedık hepınıze saglıklı sıhatlı bebekler nasıp olsun
Fetal sonucu bekleyen bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum şu an canım. Merak etme inşallah sağlıklı sonuç alacaksın sen deGünaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
İnşallah sağlıklıdır bebeğim korkuyorumm
erkek gibi geldi amaNub teorisine uygun mu sizce cinsiyet nedir kızlarEki Görüntüle 3587006
MaşallahNub teorisine uygun mu sizce cinsiyet nedir kızlarEki Görüntüle 3587006
ayy bence KIZNub teorisine uygun mu sizce cinsiyet nedir kızlarEki Görüntüle 3587006
çok üzgünüm canım en doğru zamanda yeniden nasip olsun sana inşallahArkadaşlar cok uzgunum ama bos gebelık gecırıyorum malesef bebegı goremedık hepınıze saglıklı sıhatlı bebekler nasıp olsun
senin ne zaman çıkıyor canımFetal sonucu bekleyen bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum şu an canım. Merak etme inşallah sağlıklı sonuç alacaksın sen de
ay bunu yeni görüyorum delirmeee biz artık ayrılamayızBizim cogumuz ekimde elenicez gibi zati ben yavaştan oraya mi kacsam sjjdjf
AMA BU EVHAM DOLU EKİBİ BİRAKAMAM BAGLANDİM
1 mayısta verdim canım tahlili. 7-8 gün sonra çıkıyo genelde dediler yani inşallah en geç cuma günü çıkar diye dua ediyorum. Çok stresli bi bekleyişmiş nasıl dayandınız sizsenin ne zaman çıkıyor canım
Kıza benzettim bende ikiliyi özel de yaptırıyorsan doktorun muayene de söyler yani bi tahminde bulunurNub teorisine uygun mu sizce cinsiyet nedir kızlarEki Görüntüle 3587006
Ben öteki dünyaya gittim gittim geldim1 mayısta verdim canım tahlili. 7-8 gün sonra çıkıyo genelde dediler yani inşallah en geç cuma günü çıkar diye dua ediyorum. Çok stresli bi bekleyişmiş nasıl dayandınız siz
ben detaylı ultrasona gitmiştim canım orda doktorun cihazı çok gelişmiş olduğundan o şekilde öğrendik bizYa sizler cinsiyeti nasıl ogrendiniZ daha 12 haftadayim bu ikiliden mi ogreniliyo şimdi verdim ikili
Çok haklısın canım evet sonuç güzel gelecek biliyorum benim ve bekleyen herkesinBen öteki dünyaya gittim gittim geldimama tamamen boşa stresmiş yani bebek sağlıklı ki bugünlere kadar gelebildik. senin de test sonucun çiçek gibi gelecek o yüzden stres yapma, cinsiyete odaklannn
bende hem iyne hem ilac kullaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize. bende morarmazdi 1 ,2 morluk olmustu simdiye kadar. simdi neyi duzgun yapmiyorum anlamiyorum fazla morarmam olduBenim de 4000lik akşam vuruyorum 1 tane. Evet maalesef bazen benim de morarıyo acıyo hatta kanıyo ama risk almak istemediğim için kullancam doğuma kadar ben de
bnde 29 nisan da verdim 1 hafta -10 gün dediler. cumaya kadar çıkar diye bekliyorum umutla1 mayısta verdim canım tahlili. 7-8 gün sonra çıkıyo genelde dediler yani inşallah en geç cuma günü çıkar diye dua ediyorum. Çok stresli bi bekleyişmiş nasıl dayandınız siz
bnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorumbebeğe bir zararı yok neticede risk almaktansa kullanmak tabiki daha iyi canım sadece sana zorluğu olur ama olsun be analık halledilir dimi
Ya biliyor musun bende iğne izi bile kalmazdı ilk zamanlar. Artık iğnenin değdiği yer mosmor oluyor neden acababende hem iyne hem ilac kullaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize. bende morarmazdi 1 ,2 morluk olmustu simdiye kadar. simdi neyi duzgun yapmiyorum anlamiyorum fazla morarmam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?