Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Fetal sonucu bekleyen bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum şu an canım. Merak etme inşallah sağlıklı sonuç alacaksın sen de

Ya sizler cinsiyeti nasıl ogrendiniZ daha 12 haftadayim bu ikiliden mi ogreniliyo şimdi verdim ikili

1 mayısta verdim canım tahlili. 7-8 gün sonra çıkıyo genelde dediler yani inşallah en geç cuma günü çıkar diye dua ediyorum. Çok stresli bi bekleyişmiş nasıl dayandınız siz
Ben öteki dünyaya gittim gittim geldim ama tamamen boşa stresmiş yani bebek sağlıklı ki bugünlere kadar gelebildik. senin de test sonucun çiçek gibi gelecek o yüzden stres yapma, cinsiyete odaklannn

Günaydın kızlar umarım hepiniz için güzel bir gün olurrandevusu olan fetal sonucu bekleyenler için çok çok güzel haberler gelsin heyecanınızı paylaşıyoruz ve bekliyoruz sonunda ben de bu hafta bebeğimi göreceğim.hafta hafta sayıyordum şimdi şükür gün gün sayacağım mutlu günler herkese

Benim de 4000lik akşam vuruyorum 1 tane. Evet maalesef bazen benim de morarıyo acıyo hatta kanıyo ama risk almak istemediğim için kullancam doğuma kadar ben de
bende hem iyne hem ilac kullaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize. bende morarmazdi 1 ,2 morluk olmustu simdiye kadar. simdi neyi duzgun yapmiyorum anlamiyorum fazla morarmam oldu

1 mayısta verdim canım tahlili. 7-8 gün sonra çıkıyo genelde dediler yani inşallah en geç cuma günü çıkar diye dua ediyorum. Çok stresli bi bekleyişmiş nasıl dayandınız siz
bnde 29 nisan da verdim 1 hafta -10 gün dediler. cumaya kadar çıkar diye bekliyorum umutla

bebeğe bir zararı yok neticede risk almaktansa kullanmak tabiki daha iyi canım sadece sana zorluğu olur ama olsun be analık halledilir dimi
bnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorum iki arada kaldım

bende hem iyne hem ilac kullaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize. bende morarmazdi 1 ,2 morluk olmustu simdiye kadar. simdi neyi duzgun yapmiyorum anlamiyorum fazla morarmam oldu
Ya biliyor musun bende iğne izi bile kalmazdı ilk zamanlar. Artık iğnenin değdiği yer mosmor oluyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…