Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İyi geceler kızlar yarın kimlerin randevusu var güzel haberler alalım insallah

Pıhtılaşmaya tıbbı genetikte baktırmıştım ben şehir hastanesinde 3 haftada çikti, pozitif gelirse hematolojiye yönlendiriyor. Bana hamilelikte yüksek dozda sulandırıcı başlanması gerektiğine dair bir rapor verdi. Şu an 4000lik sabah akşam vuruyorum üsttüne hap 150 lik kullanıyorum. Her yerim mosmor doğumdan sonra da 3 ay devam dedi

İyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıyla stresss bastı
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın çok heyecanlı benim de yarın randevum var bakalım cadaloz kızım ne yapıyor anasını kusturmak dışında bir de serklaj için tarih verecek o canımı sıkıyor

Kaç cm ölçtüler canım serklaja karar verdiler

İyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıyla stresss bastı

Güzel haberlerle gelin kızlar bizim de günümüzü güzelleştirin

Ayyy cinsiyetini bilerek gittigin ilk randevu olacak degil mi ekstra guzel gelecek simdi sana onu kiz oldugunu bilerek gormek boyle serklaj olacagin kesin mi yani canim

Kaç cm ölçtüler canım serklaja karar verdiler
Şimdilik hiç sorun yok çok iyi dedi ben çift rahimliydim diğeri alındı birden kısalırsa diye önlem amaçlı yapacak çünkü bu rahimim alınana göre daha küçük 2 defa histeroskopi ile büyütme yapıldığı halde ama boyut olarak yeterli dedi büyüklüğü için perinatolog zaten dr

Anladım canım önşem amaçlı yapılıyormuş endişe etme

Ayyy cinsiyetini bilerek gittigin ilk randevu olacak degil mi ekstra guzel gelecek simdi sana onu kiz oldugunu bilerek gormek boyle serklaj olacagin kesin mi yani canim
Kesin yapacağız dedi ileri haftalarda plasenta delinme ihtimali daha yüksek dedi serklaj sırasında ben bekleyelim dedim.her şeyi yaptım sağlıklı olsun diye bunu da yaparım

Yalnız bir şey diyeyim mi pozitif gebelik öğrendiğim günün mutluluğunu unuturum ama sağlıklı ve cinsiyet öğrendiğim günün mutluluğunu hiç unutmam Allah hiç üzmesin seni sağlıkla gönlündeki bebişinin cinsiyeti ne istiyorsan guzel haberlerle almak nasip etsin

Ah amiin çok teşekkür ederim stresim gitti şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…