- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
İnşallah canım bakalımİnsallah izin çıkar kuzum çok iyi gelecektir eminim ki
İyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıylaİyi geceler kızlar yarın kimlerin randevusu var güzel haberler alalım insallah
Pıhtılaşmaya tıbbı genetikte baktırmıştım ben şehir hastanesinde 3 haftada çikti, pozitif gelirse hematolojiye yönlendiriyor. Bana hamilelikte yüksek dozda sulandırıcı başlanması gerektiğine dair bir rapor verdi. Şu an 4000lik sabah akşam vuruyorum üsttüne hap 150 lik kullanıyorum. Her yerim mosmorPıhtılaşma değerine perinatolog kan testi ile mi baktı? Ben oksopar değil de muadili enox kullanıyorum. Bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum doğuma kadar kullan dedi. Bu durum çok canımı sıkıyor o nedenle
Ayyy hadi bakalim cok heyecanİyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıylastresss bastı
Sorma kuşumm uykularım kaçıyorAyyy hadi bakalim cok heyecan
İnşallah güzel sonuçlar alacaksınİyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıylastresss bastı
Kaç cm ölçtüler canım serklaja karar verdilerİnşallah güzel sonuçlar alacaksınçok heyecanlı benim de yarın randevum var bakalım cadaloz kızım ne yapıyor anasını kusturmak dışında bir de serklaj için tarih verecek o canımı sıkıyor
İyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıylastresss bastı
Güzel haberlerle gelin kızlar bizim de günümüzü güzelleştirinİnşallah güzel sonuçlar alacaksınçok heyecanlı benim de yarın randevum var bakalım cadaloz kızım ne yapıyor anasını kusturmak dışında bir de serklaj için tarih verecek o canımı sıkıyor
Tabiki tabikii aksini dusunme bileSorma kuşumm uykularım kaçıyorinşallah güzel temiz sonuçlarla gelicem size
İnşallahSorma kuşumm uykularım kaçıyorinşallah güzel temiz sonuçlarla gelicem size
Ayyy cinsiyetini bilerek gittigin ilk randevu olacak degil miİnşallah güzel sonuçlar alacaksınçok heyecanlı benim de yarın randevum var bakalım cadaloz kızım ne yapıyor anasını kusturmak dışında bir de serklaj için tarih verecek o canımı sıkıyor
Şimdilik hiç sorun yok çok iyi dedi ben çift rahimliydim diğeri alındı birden kısalırsa diye önlem amaçlı yapacak çünkü bu rahimim alınana göre daha küçük 2 defa histeroskopi ile büyütme yapıldığı halde ama boyut olarak yeterli dedi büyüklüğü için perinatolog zaten drKaç cm ölçtüler canım serklaja karar verdiler
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alacaksınçok heyecanlı benim de yarın randevum var bakalım cadaloz kızım ne yapıyor anasını kusturmak dışında bir de serklaj için tarih verecek o canımı sıkıyor
Sonuçları alır almazz burdayımm dakikasındaaGüzel haberlerle gelin kızlar bizim de günümüzü güzelleştirin
Sağol canım benim inşallah bu defa ultrason görüntüsü almayı unutmayayim bari içeri girince bı mallık oluyor hiç soru sormuyorum bebeğe bakmaktanGüzel haberlerle gelin kızlar bizim de günümüzü güzelleştirin
Anladım canım önşem amaçlı yapılıyormuş endişe etmeŞimdilik hiç sorun yok çok iyi dedi ben çift rahimliydim diğeri alındı birden kısalırsa diye önlem amaçlı yapacak çünkü bu rahimim alınana göre daha küçük 2 defa histeroskopi ile büyütme yapıldığı halde ama boyut olarak yeterli dedi büyüklüğü için perinatolog zaten dr
Kesin yapacağız dedi ileri haftalarda plasenta delinme ihtimali daha yüksek dedi serklaj sırasında ben bekleyelim dedim.her şeyi yaptım sağlıklı olsun diye bunu da yaparımAyyy cinsiyetini bilerek gittigin ilk randevu olacak degil miekstra guzel gelecek simdi sana onu kiz oldugunu bilerek gormek boyle serklaj olacagin kesin mi yani canim
Yalnız bir şey diyeyim mi pozitif gebelik öğrendiğim günün mutluluğunu unuturum ama sağlıklı ve cinsiyet öğrendiğim günün mutluluğunu hiç unutmamİyi geceler balımm yarın ben gidicem hem fetal sonucunu da öğrencem inşallah hayırlısıylastresss bastı
Ah amiin çok teşekkür ederim stresim gitti şuanYalnız bir şey diyeyim mi pozitif gebelik öğrendiğim günün mutluluğunu unuturum ama sağlıklı ve cinsiyet öğrendiğim günün mutluluğunu hiç unutmamAllah hiç üzmesin seni sağlıkla gönlündeki bebişinin cinsiyeti ne istiyorsan guzel haberlerle almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?