Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim de oldu yalan yok ama böyle de devam etmezdi yani şuan tel progesteron fitile döndüm gece rahatım dinleniyorum istirahat ediyorum elimden geleni yapıyorum ama kilo verişim durdu belki şimdi biraz veririm ne dersin iğneleri bıraktım

İgnelerin siskinligi gidicek uzerinden bence de canim rahatlarsin benim alyansim bile olmuyordu son donemde canimi yakiyodu meger hepsi hormon odemiymis

İgnelerin siskinligi gidicek uzerinden bence de canim rahatlarsin benim alyansim bile olmuyordu son donemde canimi yakiyodu meger hepsi hormon odemiymis
Off tedavi döneminde bende öyleydim elimle birşey tutarken elim acıyordu şişkinlikten ayaklarım şişlilten yanıyordu çok şükür geride kaldı hepsi canım şimdi artık tadını çıkartma zamanı

İkinci trimester videosunu izliyorum ay olucem gulmekten harika bir doktor
İkinin tek ozelligi birden sonra ucten once gelmesi diyor jdjfjf
Allah gebeye acimis, bir de mahvoldu ucde de olacak ikide bari semptomlari kaldiriyim demis diyor
Vitaminlerden filan bahsediyorlar isteyenlere oneririm izleyin

Eklentiler

• image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 37
Yaaa sen tam migren olmuşsun bugün iyi yapmışsın içmekle hareket çözer bizim işi simoş en azından enerji arttı bi tık djdjd

Kızlarrr selam bütün gün yok idim, suan bile giriyom aslında ama girem ben değilim djdjdjd sabah kahvaltıya kayınvalidem geldi col seviyom die pişi yapmıs, mide bulantılarım geçmişti bayadır, pişiden sonra cortladım. Heö midem nulandı hemde sankim tansiyonum indi cıktı bişiler oldu kafamı kaldıramadm yaastıktan saatlerce yattö, aksam yemeğinede annemler geldi yemek yaptılar kereme baktılar allahtan da dinlendim görüyorum ki herkes ev işine girişmiş benm evi götürüyor sjdjdjf inş bi enerji gelirse haftaiçi
Bi ara yaparm

Ben de diyorum nerde bu kız diye yedin pişileri yattın aşağı dimi

Bacim hamur carpmis seni gecen pazar bende kayinvalidemde yiyip yamuldum oyle bir muddet

Pıhtılaşma değerine perinatolog kan testi ile mi baktı? Ben oksopar değil de muadili enox kullanıyorum. Bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum doğuma kadar kullan dedi. Bu durum çok canımı sıkıyor o nedenle

Hayır canım perinatolog bakmadı tüp bebek tedavi öncesinde ayrıca yaptırmıştım o testleri

Yaaa Çanakkaleli misiniz poncigim

Yok canım yugoslav göçmeniyim ben ama ablam geliboluya evlenmişti ben evlendikten sonra annemlerde oraya yerleştiler
Anladım canim Çanakkale de çok güzel insan yaşlanmaz orda orda okudum imkanım olsa asla donmezdim İstanbul’a

kızlarrrrr aile hekiminde doppler varmış şok oldum ben salı günü koşa koşa aile hekimime yallah

Ben de diyorum nerde bu kız diye yedin pişileri yattın aşağı dimi

Bacim hamur carpmis seni gecen pazar bende kayinvalidemde yiyip yamuldum oyle bir muddet
Oyyy sormayın bacikolsr shdjdjf mafoldm hala kendime gelemedm , kendime pişiyi yasaklıyorum zsten normalde de yememem lazm because kolestrolğm var ama görünce dayanamam hsjdkrkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…