- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Benim de oldu yalan yok ama böyle de devam etmezdi yani şuan tel progesteron fitile döndüm gece rahatım dinleniyorum istirahat ediyorum elimden geleni yapıyorum ama kilo verişim durdu belki şimdi biraz veririm ne dersin iğneleri bıraktımBisey diyim mi seninki gibi bir gecmisim yok, pihtilasma bakilmadi hic ama olmadigini kabul ederek yola ciktik doktorum baktirmadi yani, yine de oksapari kestigimiz iki uc gun ilk uykularimiz kacti kari koca, sonradan itiraf ettik birbirimizeo bebegi hayatta tutan seymis gibi dusunuyoruz iste istemsizce. Esinin panigini anliyorum o yuzden. Dex igneyi birakinca da ayni huzursuzlugum oldu bir iki gun icten ice
İgnelerin siskinligi gidicek uzerinden bence de canim rahatlarsinBenim de oldu yalan yok ama böyle de devam etmezdi yani şuan tel progesteron fitile döndüm gece rahatım dinleniyorum istirahat ediyorum elimden geleni yapıyorum ama kilo verişim durdu belki şimdi biraz veririm ne dersin iğneleri bıraktım
Off tedavi döneminde bende öyleydim elimle birşey tutarken elim acıyordu şişkinlikten ayaklarım şişlilten yanıyordu çok şükür geride kaldı hepsi canım şimdi artık tadını çıkartma zamanıİgnelerin siskinligi gidicek uzerinden bence de canim rahatlarsinbenim alyansim bile olmuyordu son donemde canimi yakiyodu meger hepsi hormon odemiymis
Yaaa sen tam migren olmuşsun bugün iyi yapmışsın içmekleBen bugun ilk parolumu aldimsubat basindan beri hic agrikesici icmemisim bunye sok normalde de parol bana misin demez umarim su an etki eder ya beynim akacak agridan gözümün gorusu bozuldu migren gibi ama inatla yurudum hava guzel diye odum kopuyor kg dan cunku hayvani bir istah acilmqsi mevcut ajjdjdjd
Tansiyonum hep yerlerde zaten ayyy
Bak ama bir tik artti iki degil ajdjdjdjYaaa sen tam migren olmuşsun bugün iyi yapmışsın içmeklehareket çözer bizim işi simoş en azından enerji arttı bi tık djdjd
Ben de diyorum nerde bu kız diyeKızlarrr selambütün gün yok idim, suan bile giriyom aslında ama girem ben değilim djdjdjd sabah kahvaltıya kayınvalidem geldi col seviyom die pişi yapmıs, mide bulantılarım geçmişti bayadır, pişiden sonra cortladım. Heö midem nulandı hemde sankim tansiyonum indi cıktı bişiler oldu kafamı kaldıramadm yaastıktan saatlerce yattö, aksam yemeğinede annemler geldi yemek yaptılar kereme baktılar allahtan da dinlendim görüyorum ki herkes ev işine girişmiş benm evi götürüyor sjdjdjf inş bi enerji gelirse haftaiçi
Bi ara yaparm
Bacim hamur carpmis seniKızlarrr selambütün gün yok idim, suan bile giriyom aslında ama girem ben değilim djdjdjd sabah kahvaltıya kayınvalidem geldi col seviyom die pişi yapmıs, mide bulantılarım geçmişti bayadır, pişiden sonra cortladım. Heö midem nulandı hemde sankim tansiyonum indi cıktı bişiler oldu kafamı kaldıramadm yaastıktan saatlerce yattö, aksam yemeğinede annemler geldi yemek yaptılar kereme baktılar allahtan da dinlendim görüyorum ki herkes ev işine girişmiş benm evi götürüyor sjdjdjf inş bi enerji gelirse haftaiçi
Bi ara yaparm
Pıhtılaşma değerine perinatolog kan testi ile mi baktı? Ben oksopar değil de muadili enox kullanıyorum. Bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum doğuma kadar kullan dedi. Bu durum çok canımı sıkıyor o nedenleİğneleri de bıraktım ya artık eşim çok gerildi öncekilerden dolayı sanıyor ki ilaçları bırakırsam olumsuz bişey olur bir de onu yatıştırmaya çalıştım neyseki zor da olsa ikna oldu ben de kurtuldum bu iğne işinden bazı doktorlar oksoparı sonuna kadar kullandırıyor ilkten bana da öyle demişti kendi doktorum ama perinatolog da bu pıhtılaşma değeri ile bebeğine hiçbişey olmaz oksoparı artık kullanmana gerek yok oksopar turmayacak bu çocuğu içerde dedi ben de kendi doktorum onay verince bıraktım şimdi takipteyim biraz da tetikte tabi
Hayır canım perinatolog bakmadı tüp bebek tedavi öncesinde ayrıca yaptırmıştım o testleriPıhtılaşma değerine perinatolog kan testi ile mi baktı? Ben oksopar değil de muadili enox kullanıyorum. Bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum doğuma kadar kullan dedi. Bu durum çok canımı sıkıyor o nedenle
Yaaa Çanakkaleli misiniz poncigimArtık benim kendi doktorum da bana 2-3 hafta sonra görüşelim dedi ben de dayanmaya çalışıyorum şuan kendi doktoruma en son 22 nisansa gitmiştim ama 2 mayısta perinatologda gördüm zaten şimdi 2haftansonra giderim ondan 1 hafta sonra da kontrole gidip seyahat izni isteyeceğim eğer verirse Geliboluya gideceğiz annemle babam çok yanlız kaldı biraz da orda takılırım bayrama kadar diye düşündüm nasılsa kontrol süreleri uzadı
Yok canım yugoslav göçmeniyim ben ama ablam geliboluya evlenmişti ben evlendikten sonra annemlerde oraya yerleştilerYaaa Çanakkaleli misiniz poncigim
Anladım canim Çanakkale de çok güzel insan yaşlanmaz ordaYok canım yugoslav göçmeniyim ben ama ablam geliboluya evlenmişti ben evlendikten sonra annemlerde oraya yerleştiler
Evet orası da salin dediğin gibi bir iki defa gitmiştim Çanakkaleye annemler Marmarada kalıyorlar çanakkale karşıdaAnladım canim Çanakkale de çok güzel insan yaşlanmaz ordaorda okudum imkanım olsa asla donmezdim İstanbul’a
Aynenn canım emekli ve öğrenci şehri her yer birbirine yakın zatenEvet orası da salin dediğin gibi bir iki defa gitmiştim Çanakkaleye annemler Marmarada kalıyorlar çanakkale karşıda
Evet genellikle hep öğrenci gibiydiAynenn canım emekli ve öğrenci şehri her yer birbirine yakın zaten
Ben de diyorum nerde bu kız diyeyedin pişileri yattın aşağı dimi
Oyyy sormayın bacikolsr shdjdjf mafoldm hala kendime gelemedm , kendime pişiyi yasaklıyorum zsten normalde de yememem lazm because kolestrolğm var ama görünce dayanamam hsjdkrkrBacim hamur carpmis senigecen pazar bende kayinvalidemde yiyip yamuldum oyle bir muddet
İnsallah izin çıkar kuzum çok iyi gelecektir eminim kiEvet genellikle hep öğrenci gibiydiistanbuldan sonra öyle yerler insana cennet gibi geliyor bunaldık artık ben burdaki yoğunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?