- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.835
- 63
Dayanamadım vallahi yaaa bende almıcaktım aslında ama amaaaan dedim bugünleri gösteren rabbim kucağımıza da verirrr kocaman oldu bebişlerben totem yaptım 4.ayı doldurmadan almayacağım sonra başlarım almaya artık şuan favlama aşamasındayım
Yemekteydim bankaya döndüm uzandım şimdi, sol kasığım batıyor ince ince şuan. Şiddetlenip devamı gelmediği sürece sıkıntı yoktur ya artık iyice büyüyorlarGaliba zaten karnımda bi anda büyüdü ben anlamadım bu işten bişey ahajsn
Ben doktora sorduğumda ağrı hissettigin gün kendini yorma dinlenme moduna geç dediYemekteydim bankaya döndüm uzandım şimdi, sol kasığım batıyor ince ince şuan. Şiddetlenip devamı gelmediği sürece sıkıntı yoktur ya artık iyice büyüyorlar
ben hicbirini yikamadim, etiket kesip yikayip utulemeyi toptan annelerimle yapicam insallaj bizde adet oyledirAyyy valla gelsinler dalin yumusatıcıyla yıkıcam hepsini ve koklucammmm
Yenidoğanlar efsane tatlı yaaaa dün biz de kitikate falan gezdikKızlar çok teşekkür ederim hepinizee yaa cansınızhemen size koştum sevincimi paylaşmaya anlık konumum ektedir djdjjrk
çılgın anneler kulübü fhdsjksKızlar çok teşekkür ederim hepinizee yaa cansınızhemen size koştum sevincimi paylaşmaya anlık konumum ektedir djdjjrk
Ben basindan beri oyleyim,hep karabasan seklinde ve sacmalik duzeyi cok yuksek ruyalarO kadar saçma rüyalar görüyorum ki bu aralar yanii bilinçaltım resmen çöp
Ah onun da keyfi bi başka güzeldir ya şu bikaç ay geçse de odasını herseyini hazırlasakben hicbirini yikamadim, etiket kesip yikayip utulemeyi toptan annelerimle yapicam insallaj bizde adet oyledir
Tam da işteyken oluyor bu ağrı sızı işleriBen doktora sorduğumda ağrı hissettigin gün kendini yorma dinlenme moduna geç dedi
yok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinlerDayanamadım vallahi yaaa bende almıcaktım aslında ama amaaaan dedim bugünleri gösteren rabbim kucağımıza da verirrr kocaman oldu bebişleray kızımız oluyor ya sen inanabiliyor musun? Ben hala hayal görüyorum sanki
E YANİİİİİİİĞ
eveetttt biz de öyle yaparızz uğraşmam bende şimdilik bişeyle, odaıs hazırlansın ondan sonra yıkanır ütülenir yerleşir herşeyi birde oda yapma mevzusu var oda seçmek bile büyük olay bırak bebek arabasını geride dursun oda yani oda hfdkjhs bakınıyorum ama bir türlü heh işte bu diyebildiğim bişey çıkmadı karşıma herşey çok aynı gibi geliyorben hicbirini yikamadim, etiket kesip yikayip utulemeyi toptan annelerimle yapicam insallaj bizde adet oyledir
Sen kaç haftalıksın?Ben doktora sorduğumda ağrı hissettigin gün kendini yorma dinlenme moduna geç dedi
Ay sormaçılgın anneler kulübü fhdsjks
Ayyy evetAh onun da keyfi bi başka güzeldir ya şu bikaç ay geçse de odasını herseyini hazırlasak
dimi yaa benim de 1 hafta önce bukadar karnım yoktu birden büyümeye başladı bak mesela karnımın üst tarafında sağ tarafta şuan ince bir sızı var takılayım mı takılmayayım mıGaliba zaten karnımda bi anda büyüdü ben anlamadım bu işten bişey ahajsn
Amiin Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahyok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinler
Kusum valla hepsi birbirinin cok benzeri malesefeveetttt biz de öyle yaparızz uğraşmam bende şimdilik bişeyle, odaıs hazırlansın ondan sonra yıkanır ütülenir yerleşir herşeyi birde oda yapma mevzusu var oda seçmek bile büyük olay bırak bebek arabasını geride dursun oda yani oda hfdkjhs bakınıyorum ama bir türlü heh işte bu diyebildiğim bişey çıkmadı karşıma herşey çok aynı gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?