- 22 Kasım 2022
- 3.503
- 3.848
- 63
ya cinsiyeti belli olduktan sonra bebeğin bi kimliği oldu sanki. artık daha farklı hissediyorum duyduğumdan beri annelik içgüdüm çoğaldı, bütün stresim uçtu gitti sankiyok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinler
o saçma rüyalar silsilesi bitti bir süredir ama belli de olmaz yani hormonların ne zaman ne yapacağıO kadar saçma rüyalar görüyorum ki bu aralar yanii bilinçaltım resmen çöp
Ahajjss takılma dün simayla konuştuk bizi göbekten elektrik çarptı ahahsh koşa koşa simaya gittim bende de oldu dedi a dedim tamam kanki S simluminadimi yaa benim de 1 hafta önce bukadar karnım yoktu birden büyümeye başladı bak mesela karnımın üst tarafında sağ tarafta şuan ince bir sızı var takılayım mı takılmayayım mı
Minicik şeyler yaa ay erimelikYenidoğanlar efsane tatlı yaaaa dün biz de kitikate falan gezdik
Demir sineferkızlar doktorum bu hafta elenatal 2 ye ek olarak demir ve d vitamini başlattı sizlere hangi marka ilaçları vermişti yazabilir misiniz
Kız ya kanama görüyorum yada kocam beni aldatıyor ahhaab yada ben aldatıyorum öyle saçma yanibende
o saçma rüyalar silsilesi bitti bir süredir ama belli de olmaz yani hormonların ne zaman ne yapacağı
bende ahşapçıyım aslında doğal seviyorum dediğin gibi aksesuarlarla odayı renklendirebilirim her bir parçayı ayrı yerlerden beğenen ben için oda yapmak biraz zor olacak galiba hfdjhskKusum valla hepsi birbirinin cok benzeri malesefben mobilyada biraz cinsiyetsiz secimleri seviyorum hem sonra satabilmek icin hem de olurda baska cinsiyet bir kardesi olursa cop olsun istemem duvar kagidi aksesuar aydinlatma gibi detaylarla cinsiyetlendirme yapacagim
Ama göbek deliğimizdi ahahsbAhahahahahahaha elektrik carpmasi deyincecde bizgobek deligi bi de spesifik olarak bolgesi
Ay ben doğumdan 1 ay önce yapmıstım ama ağlaya ağlayaben hicbirini yikamadim, etiket kesip yikayip utulemeyi toptan annelerimle yapicam insallaj bizde adet oyledir
Ben de oyleyim mesleki deformasyon ajdjdjdbende ahşapçıyım aslında doğal seviyorum dediğin gibi aksesuarlarla odayı renklendirebilirim her bir parçayı ayrı yerlerden beğenen ben için oda yapmak biraz zor olacak galiba hfdjhsk
bide o giysileri bebeğin üzerinde düşünMinicik şeyler yaa ay erimelik
sen yine iyiymiş valla benim bir hamile arkadaşım resmen rüyasında sevişiyor hfdjkçhzs bu tip rüya gören de çok yani hkshk sen kafandan olumsuz düşünceleri silmeye çalış bebeğim hep bilinçaltı bunlar önceki gebeliklerimde ben de çok kanama falan görüyordum biraz kendine telkin ver gevşersin iyi gelir insanın bir süre sonra çıkıyor zihnindenKız ya kanama görüyorum yada kocam beni aldatıyor ahhaab yada ben aldatıyorum öyle saçma yani
İste o gun bizde boyle ailenin kadinlari gun gibi yapar kisirlar borekler dualarla yikanir utulenir yerlesirAy ben doğumdan 1 ay önce yapmıstım ama ağlaya ağlayao minik çamasırları asmak ütülemek allahııımmmm o gün doğum çantamıda hazırlamıstım
oyyy valla öyle böyle zaman geçiyor bi bakmışız o günler gelmiş, minicik kıyafetler ütüleniyor evdeAy ben doğumdan 1 ay önce yapmıstım ama ağlaya ağlayao minik çamasırları asmak ütülemek allahııımmmm o gün doğum çantamıda hazırlamıstım
nasıl elektrik çarpması yaaaAhahahahahahaha elektrik carpmasi deyincecde bizgobek deligi bi de spesifik olarak bolgesi
Evet bizde öle yaptık cok güzeldi hemde cok güzel anıydı hepimizeİste o gun bizde boyle ailenin kadinlari gun gibi yapar kisirlar borekler dualarla yikanir utulenir yerlesiro hayaldeyiz ailecek su an
Boyle elektrik akimi girip cikiyor gibi oldu bi kac gun once gobek deligime ahahahaha
Evett fotolar atarız birbirimizeeoyyy valla öyle böyle zaman geçiyor bi bakmışız o günler gelmiş, minicik kıyafetler ütüleniyor evde
tövbe töveeee o ne kızz ahahahahBoyle elektrik akimi girip cikiyor gibi oldu bi kac gun once gobek deligime ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?