Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İste heh biz de oyleyiz teyzeme filan oyle yapilmisti meger ben bebekken de oyle yapilmis bu bir aile gelenegi sanirim ben de aki boku fotolamaya bayilan biriyim kesin bi bin foto cikar o safhalarda galerimde

İste heh biz de oyleyiz teyzeme filan oyle yapilmisti meger ben bebekken de oyle yapilmis bu bir aile gelenegi sanirim ben de aki boku fotolamaya bayilan biriyim kesin bi bin foto cikar o safhalarda galerimde
Hele doğunca shdjdj afedersn kaka yaparken bile fotosu var keremin videosu falan shsksidjdlrmt

Dün biraz oda takımlarına falan da baktım, bej rengi hafif kahvemsi odalar ne kadar güzel görünüyor ya işin en güzel kısımları bunlar heralde
Ben kerosuma oda yapmadm askitom yani kendim seçmedim. Bizim biraz farklı gelişti. Annemler geçen mart ayında yeni eve geçmişlerdi, her eşyayı yeni aldılar. Kardeşimede ranza dolap calısma masası almıslardı çilekten, ahşap renk açık cok severim. Kardeşim vefat edince annem ben o odaya giremiyorum dedi, kerem kullansım teyzesinin eşyalarını dedi. Bende öyle yaptıö bize aldım. Hem odası olmus oldu hemde teyzesinin anısı olmuş oldu ama full ahsap yani gğzel severim bende unisex bi renk hemde. Kızçemle beraber yatarlar. Annem diyo verdm yatak odasını ama 2. Yi heöen yapın die vermemiştim ahsjdjf bende dedm vermicrkyin bak hemen yaptm bosa gitmesn die shdkdörşr

Bugün bu bana oluyor desem inanır mısın Muhtemelen rahim baya bi büyüyor bizim bu aralar çok şiddetli değil dinlenince geçiyor ama yol yürütmedi mesela bugün bana
Benim iki kez girip cikti saniyelik oyle hep olmadi anam herkeste de farkli seyrediyor bak cesit cesitiz ajsjdjdjdjd

Benim iki kez girip cikti saniyelik oyle hep olmadi anam herkeste de farkli seyrediyor bak cesit cesitiz ajsjdjdjdjd
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayarak geldik bu günlere be simoşum ahjhjahhj
Şimdi yaz sıcağında pişik olmuş memiktolardan şikayet etme zamanları geliyor hahahahhahah

Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayarak geldik bu günlere be simoşum ahjhjahhj
Şimdi yaz sıcağında pişik olmuş memiktolardan şikayet etme zamanları geliyor hahahahhahah
Ahahshshshshs
Dun dus sonrasi kremleniyorum pehlivan gibi boyle esim demez mi senin bacaklar yazin birbirine degip pisik olur gibi bi vibe aldim ajajajajajajajaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…