İste heh biz de oyleyiz teyzeme filan oyle yapilmisti meger ben bebekken de oyle yapilmis bu bir aile gelenegi sanirimEvet bizde öle yaptık cok güzeldi hemde cok güzel anıydı hepimizeher kurdugumuz açtıgımız eşyada fotolar çekildik. Yatak geldi mesela yatak yaparken vs hep anılar cok güzel ben hala kereme oda uapmadm hu arada shdjdjfj because bizim odada kendi yatagında yatıyo henüz odaları ayırmaya hazır değilim
Hele doğunca shdjdj afedersn kaka yaparken bile fotosu var keremin videosu falan shsksidjdlrmtİste heh biz de oyleyiz teyzeme filan oyle yapilmisti meger ben bebekken de oyle yapilmis bu bir aile gelenegi sanirimben de aki boku fotolamaya bayilan biriyim kesin bi bin foto cikar o safhalarda galerimde
amin inşKesinlikle önemli olan saglikli olmasıSaglikli olduğunu bi öğrenelim insallah cinsiyetleri hep birlikte kutlarız
Benden normal bi agri beklemmezdi zaten ahsjdjjddjdtövbe töveeee o ne kızz ahahahah
Ahahahahaha EEE HERALDEEEEEHele doğunca shdjdj afedersn kaka yaparken bile fotosu var keremin videosu falan shsksidjdlrmt
Dün biraz oda takımlarına falan da baktım, bej rengi hafif kahvemsi odalar ne kadar güzel görünüyor yaEvett fotolar atarız birbirimizeeayyy allahım sağlıkla zamanında gelsiinler
şükürler olsun bence de atlattık o günleri artık güzel günler bizi bekliyorBenden normal bi agri beklemmezdi zaten ahsjdjjddjd
Ay sukurler olsun o kasik agrilari bitti allahim sen buyuksun yaaa ne cektik onlari benim cok olduydu ya 9-10 haftalar hibi regl agrisi misali
Ucuncu trimesterda bulusuruz artik ahsjdjdjdj NEFES ALAMİYORUM SİRTİM KOPUYOR UYUYAMİYOMMMM diyeşükürler olsun bence de atlattık o günleri artık güzel günler bizi bekliyor
amin inş :)iç iç bacım bebeğine bol bol kan gitsin güzelce büyüsün. ben faydasına çok inanıyorum
Bugün bu bana oluyor desem inanır mısınBoyle elektrik akimi girip cikiyor gibi oldu bi kac gun once gobek deligime ahahahaha
kendi kendime söz verdim o safhalara geldiğimde şikayet etmeyeceğim edersem de kürekle vurun ağzıma jfkdsjks hatırlatın bu söylediğimiUcuncu trimesterda bulusuruz artik ahsjdjdjdj NEFES ALAMİYORUM SİRTİM KOPUYOR UYUYAMİYOMMMM diye
bende aynı şekilde kullanıyorum bu kadar doktor da zarar veren birşeyi kullandırmazdı yaEcoprin ben de tüp bebek sürecinin başından beri kullanıyorum umarım öyle bir zararı yoktur
Ben kerosuma oda yapmadm askitom yani kendim seçmedim. Bizim biraz farklı gelişti. Annemler geçen mart ayında yeni eve geçmişlerdi, her eşyayı yeni aldılar. Kardeşimede ranza dolap calısma masası almıslardı çilekten, ahşap renk açık cok severim. Kardeşim vefat edince annem ben o odaya giremiyorum dedi, kerem kullansım teyzesinin eşyalarını dedi. Bende öyle yaptıö bize aldım. Hem odası olmus oldu hemde teyzesinin anısı olmuş olduDün biraz oda takımlarına falan da baktım, bej rengi hafif kahvemsi odalar ne kadar güzel görünüyor yaişin en güzel kısımları bunlar heralde
Benim iki kez girip cikti saniyelik oyle hep olmadiBugün bu bana oluyor desem inanır mısınMuhtemelen rahim baya bi büyüyor bizim bu aralar çok şiddetli değil dinlenince geçiyor ama yol yürütmedi mesela bugün bana
PONCİİİKK BUNU BÜYÜÜÜK HATIRLATIRIM YALNIZ shdldjdşfnfkfkendi kendime söz verdim o safhalara geldiğimde şikayet etmeyeceğim edersem de kürekle vurun ağzıma jfkdsjks hatırlatın bu söylediğimi
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayarak geldik bu günlere be simoşum ahjhjahhjBenim iki kez girip cikti saniyelik oyle hep olmadianam herkeste de farkli seyrediyor bak cesit cesitiz ajsjdjdjdjd
Ahahahahaaah ben ederim kanki yakendi kendime söz verdim o safhalara geldiğimde şikayet etmeyeceğim edersem de kürekle vurun ağzıma jfkdsjks hatırlatın bu söylediğimi
AhahshshshshsÜç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayarak geldik bu günlere be simoşum ahjhjahhj
Şimdi yaz sıcağında pişik olmuş memiktolardan şikayet etme zamanları geliyor hahahahhahah
hatırlat bebeğimmmmPONCİİİKK BUNU BÜYÜÜÜK HATIRLATIRIM YALNIZ shdldjdşfnfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?