Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kiz geliyorum poncik dugune

Ben kahve oranını minimumda tutarak soğuk kahve içmeye başladım. Her gün değil tabii. Ama o vesileyle en azından süt de içmiş oluyorum.

Pide falan verebilirsin hamur gerçi ama yine de bi fast food değil. Geleneksel pidecilere bi tık daha güveniyorum ama yeşilliklerine falan dokunamıyorum.

Galeta evet olabilir ama çubuk kraker gibi değil tıkıyor insanı bi anda ben de afia diye bi marka buldum doğal katkısız diye iddia ediyor şimdi onda da galeta çeşitleri varmış

Canım bisey sorcam ya oksaparı bacaktan yapmak istiyorum artık. Kalçanın altındaki kaba et kısmına mı yapmak lazım tam neresi oluyor? Youtube da bulamadım

Pide falan verebilirsin hamur gerçi ama yine de bi fast food değil. Geleneksel pidecilere bi tık daha güveniyorum ama yeşilliklerine falan dokunamıyorum.
Et ve tavuk yiyemiyorum nedense bana kötü kokuyor. İşyerinde etli yemek çıkıyor her gün ben bozuk diyorum arkadaşlarım bişey yok diyorlar. Kabul ettim artık bana kokuyor et ve tavuk. Eşimde tavuk pişirmiş mutfakta hâlâ kokuyor malesef. Yani benim hamilelik açlıkla geçiyor sebze yemeği bakıcam bulabilirsem.

Canım bisey sorcam ya oksaparı bacaktan yapmak istiyorum artık. Kalçanın altındaki kaba et kısmına mı yapmak lazım tam neresi oluyor? Youtube da bulamadım
Dizinden dört parmak yukarı, kalçandan dört parmak aşağı olacak şekilde ölç ortada kalan kısım bacağın dış tarafına uygulayabilirsin. Yine aynı şekilde deriyi bir tutam tutup 90 derece dik açıyla uygula, uygulamadan sonra 8 sn kadar bekletip iğneyi ondan sonra yavaşça çıkar. Görsel bulabilirsem atayım daha anlaşılır olur.

Eklentiler

• IMG_3663.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3664.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 28
Ya ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumle her yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence
Yaa bu ben Her yıl birilerinin hamileliğini öğrendim düğünlerde şimdi ben hamileyim kimse görmüyor haksızlık Bu yaza düğün kalmadı herkes evlendi ama duyduğum ilk düğüne gitcem Düğün sevmeyen ben Olmazsa seneye kucağımda bebeyle gidecem

Süpersinnn anladım. Bugün ordan yapmayı bi deneyeyim bakalım karnım çok morardı yumru yumru olmuş şimdi yıkanırken anladım. Halbuki en başındna beri aynı şekilde uyguluyorum ama sürekli aynı yerlere yapınca kaldıramıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…