- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.841
- 63
Süpersinnn anladım. Bugün ordan yapmayı bi deneyeyim bakalım karnım çok morardı yumru yumru olmuş şimdi yıkanırken anladım. Halbuki en başındna beri aynı şekilde uyguluyorum ama sürekli aynı yerlere yapınca kaldıramıyor galiba
Sebze bulmak daha zor evet. Ama bazı suşicilerde kendi bowl’unu hazırla oluyor. Çok çeşit haşlanmış taze sebze ve kuru baklagil seçenekleri oluyor.Et ve tavuk yiyemiyorum nedense bana kötü kokuyor. İşyerinde etli yemek çıkıyor her gün ben bozuk diyorum arkadaşlarım bişey yok diyorlar. Kabul ettim artık bana kokuyor et ve tavuk. Eşimde tavuk pişirmiş mutfakta hâlâ kokuyor malesef. Yani benim hamilelik açlıkla geçiyor sebze yemeği bakıcam bulabilirsem.
Ben natera panaromaya yaptırmıştım. Ama eurofins de diğer doktorumun önerisiydi oraya yaptırsam ben de genowide yaptıracaktımcanım ben eurofins firmasına yaptırdım genowide diye bi paket sanırım sen nereye yaptırdın
Evet malesef öyle oluyor uzun süreli uygulamalarda. Yapabileceğin tek şey ilacı yavaş vermek ve verdikten sonra iğneyi hemen çıkarmamak. O şekilde yumrulaşma morarma daha az olur.Süpersinnn anladım. Bugün ordan yapmayı bi deneyeyim bakalım karnım çok morardı yumru yumru olmuş şimdi yıkanırken anladım. Halbuki en başındna beri aynı şekilde uyguluyorum ama sürekli aynı yerlere yapınca kaldıramıyor galiba
yarın gelir belki sonuçlarımızBen natera panaromaya yaptırmıştım. Ama eurofins de diğer doktorumun önerisiydi oraya yaptırsam ben de genowide yaptıracaktım
Aynen bowl lar iyi oluyor söyledim şimdi öğleden beri açım yaSebze bulmak daha zor evet. Ama bazı suşicilerde kendi bowl’unu hazırla oluyor. Çok çeşit haşlanmış taze sebze ve kuru baklagil seçenekleri oluyor.
Çok yüksek ihtimalle gelecek bence de. Eurofins de on iş günü mü diyordu? Nurse’nin kesin gibi hatta yarın gelmesi aynı şirket olduğumuz için ve aynı gün kan verdik. Sadece paket farkı var belki o yüzden farklı zamanda geldi sonucumuz. Güzel sonuçlar alın sizin de içiniz rahatlasın benim gibiyarın gelir belki sonuçlarımız
Afiyet olsun kuzuAynen bowl lar iyi oluyor söyledim şimdi öğleden beri açım ya
Tamam kuzum bugün öyle yapayım. Kendimi hazır hissedince yapcam bacaktann inş çok acımazEvet malesef öyle oluyor uzun süreli uygulamalarda. Yapabileceğin tek şey ilacı yavaş vermek ve verdikten sonra iğneyi hemen çıkarmamak. O şekilde yumrulaşma morarma daha az olur.
evet 10-14 gün diyodu ama genelde erken çıkıyo sanırım, çok sağol insallah herkesin güzel sonuçları olur zaman yaklaştıkça beklemek zorlaştıÇok yüksek ihtimalle gelecek bence de. Eurofins de on iş günü mü diyordu? Nurse’nin kesin gibi hatta yarın gelmesi aynı şirket olduğumuz için ve aynı gün kan verdik. Sadece paket farkı var belki o yüzden farklı zamanda geldi sonucumuz. Güzel sonuçlar alın sizin de içiniz rahatlasın benim gibi
bu sahneyi gözümde canlandırdımmnmm hahahhahahahahahahahahahaha yaBugün parkta çubuk kraker kemirirken bi tane 8-9 aylık hamile kadın yürüyüş yapıyordu. Ama nasıl hızlı yürüyor sanki kaçıyor gibiO kadar hızlı yürümek bize zararlı değil mi ya? Neyse ben de parkta göbeğimi belirginleştirip selfi çekip kocama gönderiyorum deli gibi. Kadın ama beni görse hamile olduğumu anlamaz o kadar belli değil ya gidip bağırasım geldi BİLİYO MUSUN BEN DE HAMİLEYİM diye
Aslında eşin uygulayabilirse koldan yapsan daha az acır bence. O da aynı şekilde omuzla dirsek arasında orta kısım kolun dış tarafına uygulanıyor. Hani kolun dış kısmında bir yağ tabakası varya oraya uygulanabilir aynı teknikle. Yaptırabileceğin biri olursa arada bir de koldan yap ki dönüşümlü olsun.Tamam kuzum bugün öyle yapayım. Kendimi hazır hissedince yapcam bacaktann inş çok acımaz
Absürd komedi yabu sahneyi gözümde canlandırdımmnmm hahahhahahahahahahahahahaha ya
Kız ben bu sabah Hamile olduğumu unutup dolmuşta hamile bir kadına yerimi verdim ya. Sonra aklıma geldi benimki daha küçük dedim güldüm kadın geri bana verdi yerini. Ben kurtardım senin daha önemli diye. Absürt bir durum yaşandı sabah sabahBugün parkta çubuk kraker kemirirken bi tane 8-9 aylık hamile kadın yürüyüş yapıyordu. Ama nasıl hızlı yürüyor sanki kaçıyor gibiO kadar hızlı yürümek bize zararlı değil mi ya? Neyse ben de parkta göbeğimi belirginleştirip selfi çekip kocama gönderiyorum deli gibi. Kadın ama beni görse hamile olduğumu anlamaz o kadar belli değil ya gidip bağırasım geldi BİLİYO MUSUN BEN DE HAMİLEYİM diye
Eşim yapamıyorAslında eşin uygulayabilirse koldan yapsan daha az acır bence. O da aynı şekilde omuzla dirsek arasında orta kısım kolun dış tarafına uygulanıyor. Hani kolun dış kısmında bir yağ tabakası varya oraya uygulanabilir aynı teknikle. Yaptırabileceğin biri olursa arada bir de koldan yap ki dönüşümlü olsun.
Evet benim psikolojim mideme vurdu ama az kaldı sabırevet 10-14 gün diyodu ama genelde erken çıkıyo sanırım, çok sağol insallah herkesin güzel sonuçları olur zaman yaklaştıkça beklemek zorlaştı
Ahahahah ay evet gobecikleri tokustururuz ahahshshdhGel bebeğim gel gebeş gebeş oynarız
Analıque fedakarlıktır işteKız ben bu sabah Hamile olduğumu unutup dolmuşta hamile bir kadına yerimi verdim ya. Sonra aklıma geldi benimki daha küçük dedim güldüm kadın geri bana verdi yerini. Ben kurtardım senin daha önemli diye. Absürt bir durum yaşandı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?