Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sebze bulmak daha zor evet. Ama bazı suşicilerde kendi bowl’unu hazırla oluyor. Çok çeşit haşlanmış taze sebze ve kuru baklagil seçenekleri oluyor.

Evet malesef öyle oluyor uzun süreli uygulamalarda. Yapabileceğin tek şey ilacı yavaş vermek ve verdikten sonra iğneyi hemen çıkarmamak. O şekilde yumrulaşma morarma daha az olur.

yarın gelir belki sonuçlarımız
Çok yüksek ihtimalle gelecek bence de. Eurofins de on iş günü mü diyordu? Nurse’nin kesin gibi hatta yarın gelmesi aynı şirket olduğumuz için ve aynı gün kan verdik. Sadece paket farkı var belki o yüzden farklı zamanda geldi sonucumuz. Güzel sonuçlar alın sizin de içiniz rahatlasın benim gibi

Bugün parkta çubuk kraker kemirirken bi tane 8-9 aylık hamile kadın yürüyüş yapıyordu. Ama nasıl hızlı yürüyor sanki kaçıyor gibi O kadar hızlı yürümek bize zararlı değil mi ya? Neyse ben de parkta göbeğimi belirginleştirip selfi çekip kocama gönderiyorum deli gibi. Kadın ama beni görse hamile olduğumu anlamaz o kadar belli değil ya gidip bağırasım geldi BİLİYO MUSUN BEN DE HAMİLEYİM diye

evet 10-14 gün diyodu ama genelde erken çıkıyo sanırım, çok sağol insallah herkesin güzel sonuçları olur zaman yaklaştıkça beklemek zorlaştı

bu sahneyi gözümde canlandırdımmnmm hahahhahahahahahahahahahaha ya

Tamam kuzum bugün öyle yapayım. Kendimi hazır hissedince yapcam bacaktann inş çok acımaz
Aslında eşin uygulayabilirse koldan yapsan daha az acır bence. O da aynı şekilde omuzla dirsek arasında orta kısım kolun dış tarafına uygulanıyor. Hani kolun dış kısmında bir yağ tabakası varya oraya uygulanabilir aynı teknikle. Yaptırabileceğin biri olursa arada bir de koldan yap ki dönüşümlü olsun.

Kız ben bu sabah Hamile olduğumu unutup dolmuşta hamile bir kadına yerimi verdim ya. Sonra aklıma geldi benimki daha küçük dedim güldüm kadın geri bana verdi yerini. Ben kurtardım senin daha önemli diye. Absürt bir durum yaşandı sabah sabah

Eşim yapamıyor
Bacaktan tarif ettiğin yere yaptım çok acıdı ama bi süre yapabilirim dayanabilirim. Göbeğin acısına alıstım neticede buna da alısırım diye düşünüyorum. Baya acıdı ama morarmazsa bacaktan devam bundan sonra

Analıque fedakarlıktır işte o sahneyi gören biri de ona yer vermedi mi tü onlara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…