Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayy bak gecirmicekse hic icmem saselerin tadini sevmiyorum haplari da yutarken zorlaniyorum sctim kisaca hahdhdjd
Hayir hic kotu dusunme sonucun kotuluguyle gunu arasinda bir baglanti yok ki canim aaaa bizim 8 de geldi senin 10 da gelir ne olacak
Ama ben magnezyumu günaşırı rutin içiyorum zaten bence baş ağrısına iyi gelmiyor. Ben artık kahve içcem bir kerecik kafeinden bişey olmaz ya

Ayy bu markayı ben de takip ediyorum ürünleri çok güzellll
Çok güzel anlatmışsın canım kuzenimde bana tıluk çok rahat oluyor yeni doğanda mevsim olarak da uygun olacak
ben de mehmet ali erbil gibiyim valla dilimde herşey ahjhjhjhahhhahhhah icraat sıfır
Buna inanmamızı bekleyemezsin
Ahahaha kardeşim eşime önceki hamileliğimde master chef önlüğü almıştı yemek yaparken kullanıyor güzel havaya giriyor tavsiyedir alıj
Ayyy harika annen mi dikiyor benim de kayinvalidem istese abiye bile dikmisligi var gorumceme de eli degmesi lazim isteyene kdar verir parasini al kizim kendine der jsjdjddj
Benim de annem dikiyor bluz elbise pijama birçok şey dikti bana şimdi hazır yanmda iyi oldu
Ya ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumle her yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence
Baak bende bu da var bir de en çok hamile göbeğimle denize girmek bikiniden ilk defa göbeğim çıktı diye üzülmeden rahat rahat gerine gerine gezeceğim plajda
En kotu birilerine dicem ki beni de cagirir misiniz ajdjdjdjd arkadasim diyor ki yaz sonu baby shower yapalim abiye giy hevesini al sünnet annesi diye ben sjjdjdjf
Temmuzda arkadaşımın düğünü var gel kanka misafirim ol
Canımmmm tebrik editorum maşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün gözün aydın
Canım geçmiş olsun bu tip yoğun kanamalarda hastanede progestan iğne yapıyorlar doktorun sana iğne yaptırmadı mı kanamayı kesiyor o iğne daha hızlı şekilde ama sakin kal bu işte stres çok önemli kuzum geçecek inşallah endişe edersen hemen git hastaneye akşımda kalacağına bakılmış olur
Ah canım o hapşırıktan ne çekiyorum burnum çok kuruduğu için sürekli hapşırıyorum ve her defasında bışak gibi batıyor endişe etme o an anlık kasılıyor normal
Ahahahaha simoşşşş ama bu cevabı haketmişsin hassas bir bölgede bebişlerimşz olacak bunlar hakakaka (bazen ben de düşünüyorum şşttt )

Stres olmakta haklısınız. Kendinize bu konuda başaramıyorum diye düşünüp haksızlık etmeyin. Bugünkü mesajlarınızı okudum. Kanama konusunda bir fikrim yok ama size dua ediyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız, kanamanız bir an önce durur
Allah yardımcınız olsun, sağlıklı güzel günleriniz olsun bebeğinizle birlikte

Kızlar valla azcık sabredin bana fetal sonucu 4 5 haftada çıkacak dediler kaldı bir ayım sizin en azından 10 güncük
Nee 4,5 hafta mı. Ben 10 günü zor bekliyorum ama ben doktora kontrole de gitmiyorum fetal sonucumu bekleyeyim dedim. Yani hiç bir şekilde cinsiyetle ilgili doktor tahimini bile yok bende.

Kac paket yedim kimbilir ohooooo
Ben onu çok yedim ya beni sabah yolda kraker tutuyor malesef hep çantamda.
Benim mide bulantıma susamlı çubuk kraker çok iyi geliyor. Akşamları 1 paketi bölüşüyoruz eşimle valla
Bu kardeşinizin mide bulantıları sonradan başladığı için çıbık krakerle yeni tanıştı onun şoku katkısız marka bilen varsa paylaşır diye bir umut sordum

Tebrik ederim canım. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin

Bu kardeşinizin mide bulantıları sonradan başladığı için çıbık krakerle yeni tanıştı onun şoku katkısız marka bilen varsa paylaşır diye bir umut sordum
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ben yemek bile yiyemiyorum herşey kokuyor. Eşim bişeyler hazırlamış işten geldim eve girer girmez öyle koktu ki ben yiyemedim O karnını doyurdu tekrar işe gitti ben şuan mutfağa bile zor giriyorum. Dışardan bişeyler sipariş vereyim diyorum sağlıklı hiç bişey de aklıma gelmiyor.

Ama ben magnezyumu günaşırı rutin içiyorum zaten bence baş ağrısına iyi gelmiyor. Ben artık kahve içcem bir kerecik kafeinden bişey olmaz ya
İc o kadar kiz ben ictim bugun su anda da anneme geldim koca fincan cay iciyorum

Canım katkısız çubuk kraker markası bilmiyorum ama katkısız galetalar var. Bana o da iyi geliyor mide asidini bastırdığı için. Bir dene istersen. Adını hatırlamıyorum ama Migros tarzı marketlerde var. Kolaylıkla bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…