Yok heterozigot canım. Benim bir de tansiyon da eklenince maksimum dan gidiyoruz.Offff ciddi misin yaaa günde bir tanede zorlanmaya başladım allah yardımcımız olsun valla. Senin pıhtılaşma homozigot mu
Sen hangi paketten yaptırmıştın canımbenim de salı ulaşmıştı çok sıkıldım bugün bekliyodum :/
Kac paket yedim kimbilir ohoooooÇubuk krakerde bile emülgatör palm yağı falan var ne yiycez biz ya
Ama ben magnezyumu günaşırı rutin içiyorum zaten bence baş ağrısına iyi gelmiyor. Ben artık kahve içcem bir kerecik kafeinden bişey olmaz yaAyy bak gecirmicekse hic icmemsaselerin tadini sevmiyorum haplari da yutarken zorlaniyorum sctim kisaca hahdhdjd
Hayir hic kotu dusunme sonucun kotuluguyle gunu arasinda bir baglanti yok ki canim aaaabizim 8 de geldi senin 10 da gelir ne olacak
Ben onu çok yedim ya beni sabah yolda kraker tutuyor malesef hep çantamda.Çubuk krakerde bile emülgatör palm yağı falan var ne yiycez biz ya
Ayy bu markayı ben de takip ediyorum ürünleri çok güzellll
Çok güzel anlatmışsın canım kuzenimde bana tıluk çok rahat oluyor yeni doğanda mevsim olarak da uygun olacakBebisim ben yenidoğan takkmı olarak 3 tane aldım, diğerleri 0-3 ay şeklinde aldım. Kerem yazın doğmuştu o yüzden daha cok zıbın falan almıstım ama bu kış bebesi olcak o yüzden tulumlara yönelirim sanirimevet cok cabuk büyüyorlar ancak cok cabukta kirleniyor. Cunku kakaları sıvı, anında dışarı yaşabiliyor en iyi bezi bile alsan, ve ya süt oluyor kızçelee biraz daha minik oöuyor diye sanirim yenidoğan işini yine 3 alır, diğerlerini 0-3 ay şeklinde biraz daha fazla tulum alirim
Buna inanmamızı bekleyemezsinben de mehmet ali erbil gibiyim valla dilimde herşey ahjhjhjhahhhahhhah icraat sıfır
Ahahaha kardeşim eşime önceki hamileliğimde master chef önlüğü almıştı yemek yaparken kullanıyor güzel havaya giriyor tavsiyedir alıjDedim ki mutfak onlugu alayim mi sana super dad filan yazdiririm onune ahahahsjsjs
Bozuldu
Ay dogurunca kat be katini bekliyorum adam insallah ofise donmeye karar vermez ya benim yuzumden ajdjdjdj
Hos o zaman ben de onla bir giderim ofise ahdjdjdjdjd
Benim de annem dikiyor bluz elbise pijama birçok şey dikti bana şimdi hazır yanmda iyi olduAyyy harika annen mi dikiyorbenim de kayinvalidem istese abiye bile dikmisligi var gorumceme de eli degmesi lazim isteyene kdar verir parasini al kizim kendine der jsjdjddj
Baak bende bu da var bir de en çok hamile göbeğimle denize girmek bikiniden ilk defa göbeğim çıktı diye üzülmeden rahat rahat gerine gerine gezeceğim plajdaYa ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumleher yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence
Temmuzda arkadaşımın düğünü var gel kanka misafirim olEn kotu birilerine dicem ki beni de cagirir misiniz ajdjdjdjdarkadasim diyor ki yaz sonu baby shower yapalim abiye giy hevesini al sünnet annesi diye ben sjjdjdjf
Canımmmm tebrik editorum maşallahYa bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Seninle beraber kız bakıcaz mecburO kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım
Canım geçmiş olsun bu tip yoğun kanamalarda hastanede progestan iğne yapıyorlar doktorun sana iğne yaptırmadı mı kanamayı kesiyor o iğne daha hızlı şekilde ama sakin kal bu işte stres çok önemli kuzum geçecek inşallahKarnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyorkırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Ah canım o hapşırıktan ne çekiyorum burnum çok kuruduğu için sürekli hapşırıyorum ve her defasında bışak gibi batıyor endişe etme o an anlık kasılıyor normalKızlar ya az önce araba kullanırken kırmızı ışıktı Beni bir hapşırık tuttu. Ama her hapşırdığımda rahmim nasıl kasıldı ve acıdı anlatamam. Sanki burda okumuştum yaşandı galiba bunlar da değil mi, bir şey olmuyor yani?
Ahahahaha simoşşşş ama bu cevabı haketmişsinAyyy he gun rahat 3-4 hapsirigim var ve sanki beynim akiyor gibi bir siddette. Rahmimi soylemiyorum sizisini bakhem korkuyorum hem guluyorum cunku gecen anneme mesaj attim hapsurdum napicam diye, öksür bakalim bir de bebege bisey olacak mi gorelim gibi soguk bir espri yapti
Benim testim çıktı da sonucu bana vermedilerse Allah da onları bildiği gibi etsinKizlar bildigim kadariyla hepsi ayni lab e gidiyor tek merkezli bir firma bu. Biliyorsunuz ki ilk austin teksas ucagi takibini bu kardesiniz yapmisti anksiyete ataklari icinde
Ay bende de var tansiyon. Coraspin+oksapar gidiyoruz. Sen başladın mı tansiyon ilacına? Kaç seyrediyor suanYok heterozigot canım. Benim bir de tansiyon da eklenince maksimum dan gidiyoruz.
Stres olmakta haklısınız. Kendinize bu konuda başaramıyorum diye düşünüp haksızlık etmeyin. Bugünkü mesajlarınızı okudum. Kanama konusunda bir fikrim yok ama size dua ediyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız, kanamanız bir an önce dururKarnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyorkırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Nee 4,5 hafta mı. Ben 10 günü zor bekliyorum ama ben doktora kontrole de gitmiyorum fetal sonucumu bekleyeyim dedim. Yani hiç bir şekilde cinsiyetle ilgili doktor tahimini bile yok bende.Kızlar valla azcık sabredin bana fetal sonucu 4 5 haftada çıkacak dedilerkaldı bir ayım sizin en azından 10 güncük
Benim mide bulantıma susamlı çubuk kraker çok iyi geliyor. Akşamları 1 paketi bölüşüyoruz eşimle vallaÇubuk krakerde bile emülgatör palm yağı falan var ne yiycez biz ya
Kac paket yedim kimbilir ohooooo
Ben onu çok yedim ya beni sabah yolda kraker tutuyor malesef hep çantamda.
Bu kardeşinizin mide bulantıları sonradan başladığı için çıbık krakerle yeni tanıştı onun şokuBenim mide bulantıma susamlı çubuk kraker çok iyi geliyor. Akşamları 1 paketi bölüşüyoruz eşimle valla
Tebrik ederim canım. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsinYa bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Seninle beraber kız bakıcaz mecburO kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım
Amin canım hepimize inşallahTebrik ederim canım. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
Ay ben bi ara çubuk krakerle besliyodum bebeyi sadece dhdjdjd hala da can yoldaşımdır içim bi bulandıkça elim hemen giderÇubuk krakerde bile emülgatör palm yağı falan var ne yiycez biz ya
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.Bu kardeşinizin mide bulantıları sonradan başladığı için çıbık krakerle yeni tanıştı onun şokukatkısız marka bilen varsa paylaşır diye bir umut sordum
İc o kadar kiz ben ictim bugun su anda da anneme geldim koca fincan cay iciyorumAma ben magnezyumu günaşırı rutin içiyorum zaten bence baş ağrısına iyi gelmiyor. Ben artık kahve içcem bir kerecik kafeinden bişey olmaz ya
Canım katkısız çubuk kraker markası bilmiyorum ama katkısız galetalar var. Bana o da iyi geliyor mide asidini bastırdığı için. Bir dene istersen. Adını hatırlamıyorum ama Migros tarzı marketlerde var. Kolaylıkla bulursun.Bu kardeşinizin mide bulantıları sonradan başladığı için çıbık krakerle yeni tanıştı onun şokukatkısız marka bilen varsa paylaşır diye bir umut sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?