Geçmiş olsun bacak en zor yer atlatmışsın. Keşke yakın olsak komşu falan yapardım ben.Eşim yapamıyor
Bacaktan tarif ettiğin yere yaptım çok acıdı ama bi süre yapabilirim dayanabilirim. Göbeğin acısına alıstım neticede buna da alısırım diye düşünüyorum. Baya acıdıama morarmazsa bacaktan devam bundan sonra
Birtane genç çocuk duydu kalkıp kadına yer verdi ikimizde oturduk sonraAnalıque fedakarlıktır işteo sahneyi gören biri de ona yer vermedi mi tü onlara ya
Yapamıyor kaç kere denedi eli gitmiyor ya. Şimdi bide şehir dısına çıkacak iş için 1 hafta yok kaldım bi başımaC cilekcanavari yavrum kocana ogret o yapsin bacak ve kola insan doksan derece zorlaniyor saplarken cunku
Ay varya nasıl isterdim nasıl isterdimmm. Bi hemşire komşu lazım herkese vallaGeçmiş olsun bacak en zor yer atlatmışsın. Keşke yakın olsak komşu falan yapardım ben.
0-3 aylik 2,3 takim yeterli cogunu 3 -6 almakta fayda var hemen buyuyorlar cunku. Kis bebegi olacaklari icin uzun kollu zibinlar cok kullanisli olur, eldiven falan bir iki takim yeterli takmiyorlar. Hatta bebek bezine bile 2 numaradan basladik. Fikir olsun acemi annelereTecrübeli annelerr yenidoğan takımı ortalama kaç tane almak lazım ya bebeler çabuk büyüyor ya kimi çok alma diyor, daha çok hangi ay almak lazım beni aydınlatın nolur ya gram fikrim yok
Ay böyle fikirlere aşırı ihtiyacımız var0-3 aylik 2,3 takim yeterli cogunu 3 -6 almakta fayda var hemen buyuyorlar cunku. Kis bebegi olacaklari icin uzun kollu zibinlar cok kullanisli olur, eldiven falan bir iki takim yeterli takmiyorlar. Hatta bebek bezine bile 2 numaradan basladik. Fikir olsun acemi annelere
Yapamıyor kaç kere denedi eli gitmiyor ya. Şimdi bide şehir dısına çıkacak iş için 1 hafta yok kaldım bi başıma
Çok tebrik ederim canım gözün aydınYa bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Seninle beraber kız bakıcaz mecburO kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım
Geçmiş olsun canım benim de patlayacak gibiydi türk kahvesi içtim şimdi daha iyi sakinledi buz koy biraz ensene başının üstüne inşallah iyi gelirKızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Ay bu Bedir bayıldım resmen tam benim tonlarımCassiope Müslin Kız Bebek Fırfır Desen 10
Ayyy kızlar şuna bakınbu markayı hiç görmemiştim yaaa ama bayıldıııımmm kızçem kesinleşince allcammm
Kalça kemiğinden bir karış 4-5 parmak al dış üst bacakCanım bisey sorcam ya oksaparı bacaktan yapmak istiyorum artık. Kalçanın altındaki kaba et kısmına mı yapmak lazım tam neresi oluyor? Youtube da bulamadım
Sağol canım göz aydınlığı oldu gerçekten de çok şükürÇok tebrik ederim canım gözün aydın
Teşekkür ederim bende nescafe içtim hafifledi baya. Geçmişken uyumaya çalışcam. Yarın yine ağrırsa buz koyayım.Geçmiş olsun canım benim de patlayacak gibiydi türk kahvesi içtim şimdi daha iyi sakinledi buz koy biraz ensene başının üstüne inşallah iyi gelir
Bu marka çok trendyy
Annenin rüyasında gördüğü çıkıyor ya. Ben hissel olarak her zaman erkek dedim ve ismi bile hazırdı kendimi bildim bileli. Ama hamileliğimde iki kere arka arkaya kız bebek gördüm ve tamam dedim kız olacak. Gerçekten de kız oldu, allah ömür versin bebeklerimize. Cinsiyeti ne olursa olsın zaten hepimiz cok sevinecektikYa bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Seninle beraber kız bakıcaz mecburO kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım
Canım nasıl oldun? Daha iyi misinKarnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyorkırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Aynen öyle ya bir de ben başlarda çok rahattım ve size böyle normal merak etmeyin falan diyordum ya. O rüya beni rahatlatmıştı. Rüyada sütüm gelecek mi endişem vardı sonra kolaylıkla emzirdim o endişem de kalktı. Dedim ki demek ki tek derdim o olacak o da dert değil çözülecek. Hani kimyasal geçirmiştim bi kere, yine öyle olur mu endişem bu rüyayla kalkmıştıAnnenin rüyasında gördüğü çıkıyor ya. Ben hissel olarak her zaman erkek dedim ve ismi bile hazırdı kendimi bildim bileli. Ama hamileliğimde iki kere arka arkaya kız bebek gördüm ve tamam dedim kız olacak. Gerçekten de kız oldu, allah ömür versin bebeklerimize. Cinsiyeti ne olursa olsın zaten hepimiz cok sevinecektik
Ben de bugun size attiktan sonra neyi bekliyorum ki diyip aldimBu marka çok trendyyablam bize bunun pembe fiyonklusundan alıyormuş bebek Puset örtüsü falan da var çok güzel
Oyy yerim inşallah güzelce tombiş tombiş giysinlerBen de bugun size attiktan sonra neyi bekliyorum ki diyip aldimama bir desen daha begendim onu da uclu set olarak alicam sanirim gelenin kalitesini begenirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?