Bak iki gundur karsima plasente previa cikiyor onu bile kicimdan anlayip ULAN BUNA DENK GELİP DURUYORUM BASİMA Mİ GELECEK ACABA dedimKız evet ya hazır sağlıklı bi gebelik elde etmişken hersey çok iyi giderken araya bisey girsin, bi pürüz cıksın istemiyorum. Gerçi herseyin bi çaresi var ama olsun biz sorunsuz akalım
En azından bebeğe bi zararı yok boşveeerEskişehir’i instada görmüştüm canım insanı çeldirmiyor değil çok fark var arada belki ben de yaş olarak genç olsam düşünürdüm bi de çi börek yer gelirdim oh
Ya öyle de cumartesi benim 7/4 olmuştu bu da fazla değil mikolum kalkmıyordu ne yapsam huzursuzdum
Biz kimin tavuğuna kışt dedikte böyle bi mentaliteyle sınanıyoruz ya dkdndkjdjdjdBak iki gundur karsima plasente previa cikiyor onu bile kicimdan anlayip ULAN BUNA DENK GELİP DURUYORUM BASİMA Mİ GELECEK ACABA dedimoyle bi saykoluk ay iptal iptal iptal bacimmmmm of evet ya hepimiz sagsalim sorunsuzcs doguralim please
Bak iki gundur karsima plasente previa cikiyor onu bile kicimdan anlayip ULAN BUNA DENK GELİP DURUYORUM BASİMA Mİ GELECEK ACABA dedimoyle bi saykoluk ay iptal iptal iptal bacimmmmm of evet ya hepimiz sagsalim sorunsuzcs doguralim please
Evet biriyle tanıştık konya'dan gelmişEskişehir’i instada görmüştüm canım insanı çeldirmiyor değil çok fark var arada belki ben de yaş olarak genç olsam düşünürdüm bi de çi börek yer gelirdim oh
Ya öyle de cumartesi benim 7/4 olmuştu bu da fazla değil mikolum kalkmıyordu ne yapsam huzursuzdum
Ay ne biliyim bacim ya kimseye zarari degil daha yarari olmaya calisan KOPEK GİBİ CALİSİP KRALİCE GİBİ YASAYAN biriyim ahdjdjdjdjdh seda ablamin da dedigi gibiBiz kimin tavuğuna kışt dedikte böyle bi mentaliteyle sınanıyoruz ya dkdndkjdjdjd
Kendi kendimize iskence yapiyoruz ya gercektenBşy diyim mi neler okuyosak geçen kendi kendime bunu söylemeye çalışıyordum içimden. Allahım gerçekten hamileyken 9 ay beynimi uyuştursamıydık diyorum yani.
Kızlar birde ben düzenli şeker de ölçüyorum. Her sabah parmağımı delmesi can sıkıcı ama. En azından yüksek çıkmayınca içim rahatlıyor. Bir arkaşımda gebelik de şeker çıktı o da çok zordu. Hiç birşey yiyemiyorsun doğru düzgün.
Kuzum senin eşinde panik olunca birbirinizi gaza getiriyorsunuz belli ki. Benim ki o kadar sakin ki . Ben panik yapınca ona soruyorum bilerek işte bebeğimiz iyimi sence şuan falan diye. O da çok iyi şuan falan diyor sayesinde biraz motive oluyorumKendi kendimize iskence yapiyoruz ya gercektenbenim tek motivasyonum bebege o stresim gecerse korkusuyla eskiye nazaran daha kolay savusturuyorum olumsuz dusuncelerimi tek kaydedebildigim kademe bu ahdjfjfj
Of seker isi de sorun evet malesef ya, mesela simdi surekli seker yuklemesi ne zaman yapiliyor diye darliyor esim beni, okumus gormus bir yerlerden bana bunu sordukca daha cok geriliyorum bir de
Benim esim benim upgrade halim malesef yaKuzum senin eşinde panik olunca birbirinizi gaza getiriyorsunuz belli ki. Benim ki o kadar sakin ki . Ben panik yapınca ona soruyorum bilerek işte bebeğimiz iyimi sence şuan falan diye. O da çok iyi şuan falan diyor sayesinde biraz motive oluyorum
Yani şu hamileliğimizde sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza 2. Düşünürüm gerçekten .
Ben bu kadar stresli birşey olduğunu düşünmemiştim bu hamileliğin
Helal kız sanaBenim esim benim upgrade halim malesef yabasi agrisa mr a giren bir tip tumor mu var diye sakasiz iki kez yasadik bunu evlendigimizden beri, o yuzden bizim evin daha sakin ve rahati benim oyle dusun ahahaha. Oksapar igne oldugum donem o yapiyordu, yaparken aglamisligi var canim yaniyor benim diye ahajdjdjd. Bugun diyor ki tum bunlari yasayarak ikinciyi yapar misin gercekten dedim evet ama bulanti ogurme tiksinme halleri opmayacaksa ignelere raziyim hop transfer olurum ne var ki, sen olmussun tamam diyor sjdjdjdjd
Dusun ben rahatım yani ahahahaHelal kız sanavalla ben bunu bir tamamına erdireyim şimdilik o yeter . İlerde belki unutursam bu günleri o zaman bakarız..
Evin sakin ve rahati senmisinay o çok zor dicem de bence dengeliyorsunuzdur birbirinizi.
Ay öyle deme kızımız da olmasın mıDusun ben rahatım yani ahahahayok boyle konustuguma bakma, erko bebekle zor gibi ikinci ahdjdjdjd
Erko bebelerle üçüncü şokuDusun ben rahatım yani ahahahayok boyle konustuguma bakma, erko bebekle zor gibi ikinci ahdjdjdjd
Aminnnnnn çok güzel haberler alacgin bir gün olsun . GünaydınGünaydınGünlerdir bitik olan enerjim bugün tavan. Bir mutlu bir neşeli uyandım. 12 haftalık oldu bebeğim. Bugün kontrolüm var. 3 haftadır görmüyorum. O kadar zor geçti ki 3 hafta. Bir an evvel gidip görmek istiyorum bebeğimi Herkesin güzel haberler aldığı, neşeli, keyifli, musmutlu bir gün olsun
Ver bebiskom senin cinsiyet kesin nasıl olsa, ben azcık daha bekliciimmAy bu Bedir bayıldım resmen tam benim tonlarımhemen sipariş veriyorum
Bu tezini çürüttüğümü sanmıstım shsjdkdndfDusun ben rahatım yani ahahahayok boyle konustuguma bakma, erko bebekle zor gibi ikinci ahdjdjdjd
Çok şükür canıım amin inşallahhGünaydın güzel kızlarımNasılsınız ? Ben çok şükür iyiyim Bugün 15. Haftaya girdim .İnşallah 25li 35li haftaları da birlikte sağlıkla görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?