Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Erkek çocuk ballllll olur ya neşelidirrr tatlıdırrr çok renkli günleriniz olacak tatlı oğluşunla
Bu arada hakkaten hepimiz burda evhamdan kendimizi yerden yere vururken senin o rahatlığın efsaneydi ya skdjdkdjjdjdjd

Ayy benimki de gitti bu akşam.. bir haftayı bulmaz ama yinede hamilelikte daha fazla bağladım sanki hep yanımda olsun istiyorum çabucacık geçsin bu haftada kavuşalım
Benimki de yarın sabah gidiyor valla kendisi de çok üzgün ama yapacak bisey yok
Sen evde mi kalcaksın? Annemler falan herkes bi yandan çağırıyor ama çalısırken bi yerde kalmak çok zor o yüzden düzenimi bozmayıp kociş gelene kadar evde kalmayı düşünüyorum

Evet evet bende normalde hemen annemlere giderdim ama şuan hiç bozamam düzenimi. Kız kardeşim geldi o evden çalışıyor bankacı oda :)) birlikteyiz.
Buarada tansiyonun da mis gibi

Evet evet bende normalde hemen annemlere giderdim ama şuan hiç bozamam düzenimi. Kız kardeşim geldi o evden çalışıyor bankacı oda :)) birlikteyiz.
Buarada tansiyonun da mis gibi
Evet ya hamişlikten midir nedir evimin konforunu sessizliğini istiyorum. Annemin evde köpek olduğu için gece kalamaz ama uyku saatine kadar gelir otururuz diye düşündüm bende.
Ay tansiyonum evdeyken hep böyle biliyor musun. Bankada yükseliyor evde düşüyor
Senin tansiyon ne durumda

Genelde 12-8 civari seyrediyor. Ama hormonlardan herşeye ağlıyorum ya o kadar saçma şeylere.
Bak en son bugün eşime defalarca söyledim pencerelere sineklik taktırmamıştı. Sivrisinekler uyanıyormuş şu pencerelere bir sineklik taktırmadın diye ağladım durdum , gider ayak adamın içinden geçtim. Sonra ağlarken tansiyonumu ölçüyorum 14-8 i falan geçmedi daha.
Çarşamba holter taktırıcam muhtemelen ona göre ilacı ayarlayacaklar.
Benim tansiyon baya dirençli .

Gebelikten önce benimki de öyleydi ama hormonların etkisiyle sanırım iyi gidiyor gibi.
12/8 iyidir bu arada ondan zarar gelmez doktorum hiç korkma dedi bebeği etkilemez o tansiyon dedi
Ama duygu durumuna çok dikkat etmeye çalıs ben bildiğin tüm gün meditasyon durumundayım mümkün olduğunca konusmadan derin nefesler alarak günü bitirmeye calısıyorum. Akşamları nasıl peki ? Aksamları bi tık daha düşük olmuyor mu istirahat modundayken. Suan kaç mesela tansiyonun

Bu benim günde 2 tane alfamet içmiş haldeki tansiyonum. 2 gün sonunda bugün yine hafif lekelendim ve karın ağrılarım var hemen etkiliyor tansiyonu. Yani şöyle ben büyük olanın 9 olduğunu hiç hatırlamıyorum öyle söyliyim. Seninki güzel hiç endişelenme

Ay kızlar bu gaz sancıları ne zaman bitecek ya yine kıvranıyorum off gaz yapacak bişey de yemedim

Eklemeyi unutmuşum üstte yazdım

Ay. Bugün arkadaşlarım geldi bana. Tayt ve üstüne kısa bir bluz giydim ki aaa karnın çıkmış desinler. Kimse bir şey demedi. Bozuldum

Sen tuz tüketimini sıfıra indirmeyi denedin mi? Çay kahve sıfırlanacak, ekmek karbonhidrat yenmeyecek. Bide bol bol su içip idrarla vücuttaki bütün tuzu atacaksın. Ben bunlara aşırı dikkat ediyorum ya aksam oturup şöyle keyifle bir bardak çay içsem o tansiyon direkt 13/9u görüyor. Geçmiyor ama görüyor mutlaka

Ay kızlar bu gaz sancıları ne zaman bitecek ya yine kıvranıyorum off gaz yapacak bişey de yemedim
Ben de aynı durumdayım. Ve hâlâ bir çözüm bulamadım. Özellikle yanımda birileri varken vücudum bana oyun oynuyor sanki

Evet kahveyi birden kestim onlar çıkarıyordu baya tansiyonu. Tuz da çok kullanmam. Ama ekmek yiyorum midem pek başka birşey almıyor. Bu arada şimdi tekrar ölçtüm 12-8 yine. İki merdiven çıktım yatak odasına gelmek için anında 13-8 .
Bu holter olayı o yüzden beni baya mutlu ediyor. 24 saati göreceğim en azından. Çünkü dalgalanıyor baya. Ona göre tedavisi yapılacak. Emin ol tansiyonun olsa şuanda yüksek olur, demek ki senin ki yeme içme ile düzelen türden bu çok iyi

Benim tansiyonum 12/8 - 11/7 gibiyken çok rahatım. 10/6 falan olunca direkt fenalardayım. Hiç doktora sormadım. Bu da bir sorun teşkil eder mi acaba?

Benim tansiyonum 12/8 - 11/7 gibiyken çok rahatım. 10/6 falan olunca direkt fenalardayım. Hiç doktora sormadım. Bu da bir sorun teşkil eder mi acaba?

Vücudunun alışık olduğu tansiyon o belliki canım. Onun üstüne çıktığına veya altına indiğinde yan etkiler olur bu hepimizde böyle aslında. Sen sıklığına bak eğer çok sık düşüyorsa tabiki doktoruna danış.
Sen şuan 10-11 haftalardasın değil mi ? Sende karın ve bel ağrısı oluyor mu yaa

Bugün itibariyle 11. haftaya adım attık canım. Ama bebiş en son 2-3 gün geriden geliyordu. Bel ağrısı, bacak ağrısı, karın ağrısı ne ararsan var. Bazen regl belirtilerim geri döndü deyip ufak çaplı bir kriz yaşıyorum. Sonra buraya bakınca sakinleşiyorum.

Benimki esansiyel hipertansiyon yani bi sebebe bağlı değil kafasına göre. Gündüz saatlerinde bi ölçüyorsun 13/9 bi ölçüyorsun 11/7 cıkıyor sürekli dalgalanma halinde.
Tabi gebelikten önce 17/11lerde geziyordu.
Bi süre daha böyle ilaçsız idare edebilirsem edicem sonra bende gidip bi holter taktırmayı düşünüyorum. İnsanı cok strese sokuyor
Yani gündüz ne çay içmişim, ne tuz yemişim. Tuzsuz ayranla kahvaltı yapmısım, 13/9 olmasını gerektirecek bisey yok ama oluyor. İlginç .
Sen Tam buğday ekmeğine geçip 1 gün boyunca asla tuz kullanma, 3 litre su iç ve akşam tansiyonunu ölç 10/7 cıkacak. Yarın bi kerecik dene benim için. Tansiyonun düştüğünü görünce otomatik olarak bu sistemde yaşamaya devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…