Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hahahshdhdjdhd kız yine adamcağız gri almıs. Ben bi giriyoruö en sarıı en kırmzısı olmazsa olmaz ahsjsşsneşrm
Alicaksan usturuplu bisey al demistim ben besiktasliyim asko bana ayip degil mi ajdjdjdj
Babam cocugu israrla esimin yaninda YAVRU KARTALİM diye seviyor ahahahahahahaha

Alicaksan usturuplu bisey al demistim ben besiktasliyim asko bana ayip degil mi ajdjdjdj
Babam cocugu israrla esimin yaninda YAVRU KARTALİM diye seviyor ahahahahahahaha
Aaaa sen başka takımsan tamm bebisim shsndndd biz eşimle ikimizde fanatik gs oldugumuz için bizde sıkıntı olmuyor dhsjdjd

Aaaa sen başka takımsan tamm bebisim shsndndd biz eşimle ikimizde fanatik gs oldugumuz için bizde sıkıntı olmuyor dhsjdjd
Ay ben de babamdan oturu bjk iste de kocami uyuz etmek hosuma gidiyor yoksa bjk kadrosunu sayamam bile ama sor gs yi ozel hayatlarina kadar hakimim ciro ya kiz kardes geliyor kerem gibi

Yok canım fotolar sana ait değil o zaman gayet fitsin
Of gobegim cok buyuk sanki tribe giriyorum halbuki hep bu gunlerin hayaliyle yanip tutusurdum ahahahah
Ben bu gebelik farklı olduğundan erkek gibi hissediyorum ama belki de yaşım ilerlediğinden farklıdır dökülüyorum resmen
Ayyy deme oyle hepimiz perisaniz genel olarak buguj korkumdan yine gunduzki bulanti ilacim iicip gittim doktora hani bittiydi bulantilar nerdeeeeeg

Tadını çıkar zaten doğumdan sonra uyku yok yemek yok hepsini veriyosun geri hahahah bulantı ilacı benim beynimi iflas ettirdi baş ağrısındansa bulantıyı tercih ettim bu hafta daha iyiyim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…