Alicaksan usturuplu bisey al demistimHahahshdhdjdhd kız yine adamcağız gri almıs. Ben bi giriyoruö en sarıı en kırmzısı olmazsa olmaz ahsjsşsneşrm
Ya of neden işi cıktı doktorun shdjdjd 1 haftayla kaçırdım 24 mayıs kervanınıHemen bakıyorum askoo teşekkürler
O kervana bende katildim 24 Mayıs 10.30
Zayıf karın yağı çok olmayan gebelerde 20 den önce umut var benceYaaa umarim ben de erken hissederim su an imkansiz dedi ama 14 hafta icin bilmiyorum
Aaaa sen başka takımsan tamm bebisim shsndndd biz eşimle ikimizde fanatik gs oldugumuz için bizde sıkıntı olmuyor dhsjdjdAlicaksan usturuplu bisey al demistimben besiktasliyim asko bana ayip degil mi ajdjdjdj
Babam cocugu israrla esimin yaninda YAVRU KARTALİM diye seviyor ahahahahahahaha
Kalpli toto muuuuuugggggMavi ağız mendili hediye koymuslar
yok artık yaaaaaHemen bakıyorum askoo teşekkürler
O kervana bende katildim 24 Mayıs 10.30
Aradiginiz kisiye su an ulasilamamaktadir ajdjdjdjdjdj bunu dedigin an elendim canim benZayıf karın yağı çok olmayan gebelerde 20 den önce umut var bence
Ay ben de babamdan oturu bjk iste de kocami uyuz etmek hosuma gidiyor yoksa bjk kadrosunu sayamam bile ama sor gs yi ozel hayatlarina kadar hakimimAaaa sen başka takımsan tamm bebisim shsndndd biz eşimle ikimizde fanatik gs oldugumuz için bizde sıkıntı olmuyor dhsjdjd
Ben bu gebelik farklı olduğundan erkek gibi hissediyorum ama belki de yaşım ilerlediğinden farklıdır dökülüyorum resmenEvet canim oglusumuz geliyor insallahhadi bakalim ne hissediyorsun cinsiyeti
Yok canım fotolar sana ait değil o zamanAradiginiz kisiye su an ulasilamamaktadir ajdjdjdjdjdj bunu dedigin an elendim canim ben
deliriyorum yaaaa bu kadar minik nasıl olabilirrrrrKalpli toto muuuuuugggggallah yarabbil alemin eridik
Ahahaha renk dayatmasına hayır diyolarMavi ağız mendili hediye koymuslar
Of gobegim cok buyuk sanki tribe giriyorum halbuki hep bu gunlerin hayaliyle yanip tutusurdum ahahahahYok canım fotolar sana ait değil o zamangayet fitsin
Ayyy deme oyle hepimiz perisaniz genel olarakBen bu gebelik farklı olduğundan erkek gibi hissediyorum ama belki de yaşım ilerlediğinden farklıdır dökülüyorum resmen
ben de orda bi mesaj sezinledim ahjhjhhhhahahAhahaha renk dayatmasına hayır diyolar
İstemeye izmire ne zaman gelelim bacimdeliriyorum yaaaa bu kadar minik nasıl olabilirrrrr
bu arada yılbaşında ben de noel anne yapayım da kolaj yapalım bebeleri hahahhahahhahhah
bizim kız da biraz iri kıyım malumunuz ahjjahhjahahha yakışırlarİstemeye izmire ne zaman gelelim bacimyalniz bizim oglan biraz gobekli ve yanakli sorun olur mu
24 ünde bu grubun heyecanını düşünemiyorumBen de 24 une aldim randevu22 sini de opsiyonladik ama hafyasonu daha rahat olur sanirim ona giderim
Tadını çıkar zaten doğumdan sonra uyku yok yemek yok hepsini veriyosun geri hahahahOf gobegim cok buyuk sanki tribe giriyorum halbuki hep bu gunlerin hayaliyle yanip tutusurdum ahahahah
Ayyy deme oyle hepimiz perisaniz genel olarakbuguj korkumdan yine gunduzki bulanti ilacim iicip gittim doktora hani bittiydi bulantilar nerdeeeeeg
Onlarin askini yerim bennnnnnnnbizim kız da biraz iri kıyım malumunuz ahjjahhjahahha yakışırlar
kızzz büyüyüp aşık oluyolarmış
ben erkek olsa da çiçekli kalpli pembe giydiricem boşuna saklamadım on yılben de orda bi mesaj sezinledim ahjhjhhhhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?