Bu gruba elektrosok verilmis gibi olucak o gun24 ünde bu grubun heyecanını düşünemiyorum
ben deee
İyi tarafindan bakalim o zaman byebye kilolarTadını çıkar zaten doğumdan sonra uyku yok yemek yok hepsini veriyosun geri hahahahbulantı ilacı benim beynimi iflas ettirdi baş ağrısındansa bulantıyı tercih ettim bu hafta daha iyiyim gibi
yaaaaaa yerimm baaaak erkek çocukta o kadar komik ve tatlı oluyor ki öyle şeylerben erkek olsa da çiçekli kalpli pembe giydiricem boşuna saklamadım on yıl
bismillahhhben deee
Kız daha okulda başlıyolar yaaa allahım sabır versin bize akhjhahhaOnlarin askini yerim bennnnnnnnof bunlar buyuyup asik olacak daha anam yandik ya
bebişlerin buluşma günü gibi olcak resmenbismillahhhhoşgeldin bu kervana bacım. 24üne randevusu olmayan kaldı mı ahjhjhhjahajhhhh
herkes usg fotosu atsın o gün
Ayyy bisey dicem bunlar evlenene kadar cok kirismayiz insallah ya bak benim annem citir kaynana olmustu misalKız daha okulda başlıyolar yaaa allahım sabır versin bize akhjhahha
veli toplantısı akhhajhjhjhhajhbebişlerin buluşma günü gibi olcak resmen
offf onu ben de hesapladım ya 30da evlenirse ben 60.Ayyy bisey dicem bunlar evlenene kadar cok kirismayiz insallah ya bak benim annem citir kaynana olmustu misal30 evlense bu usagim ben olucam 62 sbovvvvvvv
Kanki arkadasimin abisi plastik cerrah o is bendeofff onu ben de hesapladım ya 30da evlenirse ben 60.gerdiririm merdiririm bişeyler ayarlarım diye düşünüyorum plastik cerrahiden medet umcaz ahahjahjhhahjhajhha
Hskdjdjdjfjd ayy kızmıymışşAy ben de babamdan oturu bjk iste de kocami uyuz etmek hosuma gidiyor yoksa bjk kadrosunu sayamam bile ama sor gs yi ozel hayatlarina kadar hakimimciro ya kiz kardes geliyor kerem gibi
Ciro benim kara kasimdan sacimdan utanmadan hayal ettigim cocuk resmen ahshdjdjdjdjdHskdjdjdjfjd ayy kızmıymışşciro gibi tatlı bişi olur gs de büyüdü cocuk
Ya bebiskom o belli olmuyor kero sarı ya da açık kumral neyse bilemiyom tam jsjdjd yani, eşim epesmer benim, ben beyaz tenliyim ama sarısın değilim yani hskdndkdn yinede doğrmayı beklediğim cockm sarı oldu ahdkdjfCiro benim kara kasimdan sacimdan utanmadan hayal ettigim cocuk resmen ahshdjdjdjdjd
Bizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalimYa bebiskom o belli olmuyor kero sarı ya da açık kumral neyse bilemiyom tam jsjdjd yani, eşim epesmer benim, ben beyaz tenliyim ama sarısın değilim yani hskdndkdn yinede doğrmayı beklediğim cockm sarı oldu ahdkdjf
Canım zaten sağlıklı olsun bizde öle istiyoz ama bdkdjfkf baska şelrde isteyebiliriz yani allah verir belkm hsjdjd bende 2.den niraz çekiniyorum inş kereme benzer shdkdkf urfanın gülü gibi cıkmaz inş sjdjfjfBizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalimbabamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun . Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj
Noliii len o gün bedava mı ahahaja
Sen şaka yapıyosunn bak şimdi ajsjsjHerseyimiz bittigi icin bu eksikti cunku iyi oldu aldigi esiminay neyse karismiyim heves etmis ogluna giysi almis cercevesinden bakip mutlu olmayi tercih ediyorum sjdjdjfjjf eceeaap
Eki Görüntüle 3588297
Ahahahahahaha ayyyy bu rengi ds harikaymissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?