Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Tadını çıkar zaten doğumdan sonra uyku yok yemek yok hepsini veriyosun geri hahahah bulantı ilacı benim beynimi iflas ettirdi baş ağrısındansa bulantıyı tercih ettim bu hafta daha iyiyim gibi
İyi tarafindan bakalim o zaman byebye kilolar bugun doktor demez mi 10 alalim yeterli PARDON YA ahahahah on benim disimin kovuguna yetmez sjdjdjfjf simdiden olmusum 2.5 arti

Ayyy bisey dicem bunlar evlenene kadar cok kirismayiz insallah ya bak benim annem citir kaynana olmustu misal 30 evlense bu usagim ben olucam 62 sbovvvvvvv
offf onu ben de hesapladım ya 30da evlenirse ben 60. gerdiririm merdiririm bişeyler ayarlarım diye düşünüyorum plastik cerrahiden medet umcaz ahahjahjhhahjhajhha

Ciro benim kara kasimdan sacimdan utanmadan hayal ettigim cocuk resmen ahshdjdjdjdjd
Ya bebiskom o belli olmuyor kero sarı ya da açık kumral neyse bilemiyom tam jsjdjd yani, eşim epesmer benim, ben beyaz tenliyim ama sarısın değilim yani hskdndkdn yinede doğrmayı beklediğim cockm sarı oldu ahdkdjf

Ya bebiskom o belli olmuyor kero sarı ya da açık kumral neyse bilemiyom tam jsjdjd yani, eşim epesmer benim, ben beyaz tenliyim ama sarısın değilim yani hskdndkdn yinede doğrmayı beklediğim cockm sarı oldu ahdkdjf
Bizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalim babamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun . Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj

Bizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalim babamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun . Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj
Canım zaten sağlıklı olsun bizde öle istiyoz ama bdkdjfkf baska şelrde isteyebiliriz yani allah verir belkm hsjdjd bende 2.den niraz çekiniyorum inş kereme benzer shdkdkf urfanın gülü gibi cıkmaz inş sjdjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…