Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
tam 18 gün beklemiş olucam fetal sonucu için sinirimden ağlıyorum ya
Ah bebeğim ya beklemek cok zor tahmin edebiliyorum , bi an önce çıksaydı sende rahatlasaydın kafan hep orda biliyorum ama sonucların güzel gelickkkk

Ayy tebrik ederim erkek anası olacaksın demek ben pazartesi gidicem bakalım ne dicekler

neee 20 miiii. ay daha çok var o zaman ya en az 1 buçuk ay pffff
ya ağzını mı oynatıyodu bu harika manzaraları görebilmem için önümde daha koca bir 16 gün var

Ben 16 da hissettim ama sonra da minik minik ve artarak devam etmişti

global kit sorunu ne ya?? neyse başka bişey değil en azından kuzum yapacak bişey yok o kadar bekledin geç olsun güç olmasın

neee 20 miiii. ay daha çok var o zaman ya en az 1 buçuk ay pffff
ya ağzını mı oynatıyodu bu harika manzaraları görebilmem için önümde daha koca bir 16 gün var
Ahahahahahaha cok komik dede gibi bu sefer ben de 24 une aldim ayni sure bende de var beraber sayariz geriye toplica kendim kasindim ama cmt olsun hadi dedim esime kiyamadim bugun yine yolda kufur ediyodu trafige sjdjfjfj

Ahahahahahaha cok komik dede gibi bu sefer ben de 24 une aldim ayni sure bende de var beraber sayariz geriye toplica kendim kasindim ama cmt olsun hadi dedim esime kiyamadim bugun yine yolda kufur ediyodu trafige sjdjfjfj
ohaaa 24 kervanına sende mi katıldın sen ben Puxhu nergiscicegi6 aynı gün

ohaaa 24 kervanına sende mi katıldın sen ben Puxhu nergiscicegi6 aynı gün
Birlikte tespih cekeriz ahdjdjdj ya sabir diyerekten yazik doktorumun da her seferinde BİR AYDA DA GELEBİLİRSİN MEDİCAL ACİDAN HİCBİR SORUN YOK RİSK YOK uyarisi sagolun hocam ama ben gelicem dedim yine ajdjdjdj

Birlikte tespih cekeriz ahdjdjdj ya sabir diyerekten yazik doktorumun da her seferinde BİR AYDA DA GELEBİLİRSİN MEDİCAL ACİDAN HİCBİR SORUN YOK RİSK YOK uyarisi sagolun hocam ama ben gelicem dedim yine ajdjdjdj
sen varya iyi dirençli çıktın dinlemiyorsun doktoru ben çabuk pes ettim aylık kontrole geçme konusunda aahahhajhjhhjahhaj kızımın cicilerinden bazıları geldii durun onu atayım size

Herseyimiz bittigi icin bu eksikti cunku iyi oldu aldigi esimin ay neyse karismiyim heves etmis ogluna giysi almis cercevesinden bakip mutlu olmayi tercih ediyorum sjdjdjfjjf eceeaap
Eki Görüntüle 3588297
Hahahshdhdjdhd kız yine adamcağız gri almıs. Ben bi giriyoruö en sarıı en kırmzısı olmazsa olmaz ahsjsşsneşrm

sen varya iyi dirençli çıktın dinlemiyorsun doktoru ben çabuk pes ettim aylık kontrole geçme konusunda aahahhajhjhhjahhaj kızımın cicilerinden bazıları geldii durun onu atayım size
Kizim doktorcugumdan allah razi olsun tabiki bin kere fakat dunya paralari saydik bugune dek, gidicem tabiki hakkimdir sidjdjdjdjdj. Esim diyor ki yasal hakkimiz zaten sonucta kontrol muayenesi kime ne gotururum ben seni diyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…