Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
Maşallah canım ekmek tatlı falan da yiyor musun? Gerçi benim bi arkadaşım karbonhidratı falan kestim dedi ama 30 kilo almıştı

kusmaları hala geçmeyen var dimi yalnız değilim yani
Ben 12’ye kadar sıfır kusma sıfır mide bulantısı. Ama 11’den sonra biraz öğürmeler başladı ya.
Tetonoz ve boğmaca aşısı da eklenmiş biri 20 biri 24. Haftada
Ay ben 21-25 arası bi ay yurtdışına çıkmayı planlıyorum bu 24 olan ertelenir mi acaba? eski doktoruma da sordum çıkabilirsin demişti bunları düşünmedi mi acaba

Tebrikler canım kaçıncı haftada vermiştin? Fetal fraction sende benden de yüksekmiş

Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
Sende iyi artmissin bulantinin olmamasinin etkisi olabilir. 10.haftamdayim ayniyim. Ilk gebeligimde 8 kilo almistim insallah bu seferde oyle olur cunku 60 kilo ile hamile kaldim

Sende iyi artmissin bulantinin olmamasinin etkisi olabilir. 10.haftamdayim ayniyim. Ilk gebeligimde 8 kilo almistim insallah bu seferde oyle olur cunku 60 kilo ile hamile kaldim

Ayyy Allahımmm bayıldım ben bu poza ya
tam 18 gün beklemiş olucam fetal sonucu için sinirimden ağlıyorum ya
sakin kalmaya çalış canım sonucun temiz olacak tüm bunları unutacaksın. Hemen Google yorumlarına yaz bence bu durumu.

Bizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalim babamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun . Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj
Ben benim kocaya şurası sana benzesin şunu bana falan derken yaşlı amca moduna girip sağlıklı olsun da deyip bozdu beni goy goy da yapılmıyor

Ay ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…