- 28 Mart 2025
- 195
- 117
- 18
- 37
Ayın ikisine inşallah bu sefer syler . Geçende tahmin etti ama söylemedi,söylemem dedi . Yanilma olur diye . 14 .4 olacağım gittigimdeNe zaman kontrolün artık bu sefer netleşir canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın ikisine inşallah bu sefer syler . Geçende tahmin etti ama söylemedi,söylemem dedi . Yanilma olur diye . 14 .4 olacağım gittigimdeNe zaman kontrolün artık bu sefer netleşir canim
Söylememesi en iyisi olmuş değişiyor baksana hepimiz patir patir döküldükAyın ikisine inşallah bu sefer syler . Geçende tahmin etti ama söylemedi,söylemem dedi . Yanilma olur diye . 14 .4 olacağım gittigimde
Ben de bugün söyledim canım demir hapı isal değil kabız yapar genelde dedi,takviyeye 3 gün ara vereceğim.Duruma bakacağım.Ama bana 3 kere çıkmak isal belirtisi değildir dedi,7 veya 8 çıkmak gerekli dedi,üşütüyor olabilirsin diye söyledi .Ben de bir şey diyemedim .Benim doktor da hiç tınlamıyordu, takviyeyi değiştirince normale döndüm. bildiğin içim dışım kurumuştu kuzum değiştirmeye bak sende o takviyeyi. yaramadı demek ki
Gecmis olsun kuzucum ben de lokosit yuksek ciktigi icin antibiyotik basladim jadjjddj. Asm ye gitmisken ille kan idrar bakalim dediler iyi dedim meger enfeksiyonum varmis allaha emanetAyyy arkadaşlar ben de bugün acillik oldum. Dersteyken gözüm karardı böyle bayılacak gibi oldum. Serum yedim acilde… üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tekrar![]()
Evet canım o kdar değil ama oluyor kaç haftalıksin bilmiyorum ama 14 15nci haftada artış oluyor .hafif kokulu beyaz renkteKızlar iç çamaşırım sürekli ıslak sizde de akıntı var mı bazen beyaz bazen sadece su gibi![]()
En çok enfeksiyon riski bu haftalar da oluyor sürekli değişmek gerek .bebeği koruma amacli bu akıntılarKızlar iç çamaşırım sürekli ıslak sizde de akıntı var mı bazen beyaz bazen sadece su gibi![]()
Aynı canım lokosit yüksek bende deGecmis olsun kuzucum ben de lokosit yuksek ciktigi icin antibiyotik basladim jadjjddj. Asm ye gitmisken ille kan idrar bakalim dediler iyi dedim meger enfeksiyonum varmis allaha emanet![]()
14+ 5 teyimEvet canım o kdar değil ama oluyor kaç haftalıksin bilmiyorum ama 14 15nci haftada artış oluyor .hafif kokulu beyaz renkte
Oo birde benden bir hafta ileridesinBende varım lütfencts doktora gidicem inşallah artık öğrenirim
öff sorma, son günlerde iyice arttıKızlar iç çamaşırım sürekli ıslak sizde de akıntı var mı bazen beyaz bazen sadece su gibi![]()
Evet bazen fazla bazen az ama sürekli varöff sorma, son günlerde iyice arttı![]()
Bu dediğiniz bende 12. Haftada çok oluyordu, suydu genelde birde iç çamaşırım da çok ıslanıyordu ben de çok tedirgin oldum amniyon sıvısı falan sandım sizin gibi kontrolde doktorum normal olduğunu söyledi bebeğin suyu da iyi dedi inşallah bir sorun yokturEvet bazen fazla bazen az ama sürekli var
İkizleri sayınca erkekler bir önde hattaYaaa bebolara bak valla iyi fake atıyolar bu araerkek anaları kızlara yaklaştııı hadi bakalımmm
Yaaa öyle oldu dimiİkizleri sayınca erkekler bir önde hatta![]()
İkizleri olanlar kimler acaba .ay çok tatlilardirİkizleri sayınca erkekler bir önde hatta![]()
Bende de cok hafif vajinamda sizilar vardi doktorum fitil yap deyince hafiflemisti ama iyi ki tahlil vermisim diyorumAynı canım lokosit yüksek bende deminik minik akıntılar ve kasık batmaları vardı pndanmış meğersem
Ayy simoş sonucu kendi doktoruma da atmıştım aradı şimdi diyor idrara akıntı bulaşmış gibi duruyor bu kadar yoğun enfeksiyon olsa 40 derece ateşin olurdu dedi… antibiyotik kullanma şimdi idrar kültürünün sonucunu bekleyelim dedi djdjdBende de cok hafif vajinamda sizilar vardi doktorum fitil yap deyince hafiflemisti ama iyi ki tahlil vermisim diyorumbunu da tattik neyse sjdjfjfj son olsun insallah diyelim
Aman sorun olmasında gerisi önemli değilBu dediğiniz bende 12. Haftada çok oluyordu, suydu genelde birde iç çamaşırım da çok ıslanıyordu ben de çok tedirgin oldum amniyon sıvısı falan sandım sizin gibi kontrolde doktorum normal olduğunu söyledi bebeğin suyu da iyi dedi inşallah bir sorun yoktur