Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar selam, isim düşünmeye başladınız mı ?? Ben avrupa’da yaşıyorum.. bir türlü içime sinen hem burada, hem Türkiye’de kulağa hoş gelecek, anlamı da güzel bi kız ismine karar veremiyorum, ay ne zormuş

Katlanır olanlara baktım ben de ama yorumlarda sıcak su koyunca kendinden katlanıp suyun döküldüğünü yazanlar olmuş o yüzden çok kararsız kaldım ben de.
Onlarinda fiyati cok uctu, ben diger klasik olanlardan almistim isimide gormustu memnun kaldim valla.

Kızlar daha önce doğum yapanlar ya da bilgisi olanlar, doktorumuzla tahmini doğum tarihi, doğum şekli vs ne zaman konuşuyoruz. Planlama nasıl ve ne zaman yapılıyor?
8.ayda konusmaya baslamistik biz, ona gore hastanenin mubasebesiylede gorusuyorsun( ozelde dogum yapmistim) nstye girdikce sanci durumuna gore doktorun bir tahminde bulunuyor. 37.haftadan sonra her an dogum beklenebilir, ben 37+2 de konrtole gittim, sanci falan yoktu bebek kanalada girmemisti ama bir gun sonra suyum geldi doguma gittim 😄 yani bebek ne zaman isterse her an gelebilir 🥹🫠 hatta annemede daha doguma var galiba demistim o gece, ertesi gun aksamina ucakla yetisebilmisti 😅😅

Kızlar selam, isim düşünmeye başladınız mı ?? Ben avrupa’da yaşıyorum.. bir türlü içime sinen hem burada, hem Türkiye’de kulağa hoş gelecek, anlamı da güzel bi kız ismine karar veremiyorum, ay ne zormuş
BIze basta erkek dediler, erkek ismi baktik hep megerse kizmis 🤣 kocam koyacakmis ismini bakalim bende bekliyorum 🥰 Mira nasil sence, oralarda kolay soylenebiliyor mu ?

Arya, Sofya, Hazel bunlar olabilir bir aralar kafa yormuştum bu konuya 😂

Ay isim konusunda bende çok düşünüyorum cinsiyeti öğrendiğimden beri ama bir sonuca varamadım henüz siz bir de iki taraflı düşünüyorsunuz 😄
Benim aklımdakiler İlayda, Simay, Beren, Ayça ve Selen

BIze basta erkek dediler, erkek ismi baktik hep megerse kizmis 🤣 kocam koyacakmis ismini bakalim bende bekliyorum 🥰 Mira nasil sence, oralarda kolay soylenebiliyor mu ?
Ahah bana da 14. Haftada erkek dediler ama sonradan kız olduğu ortaya detaylı ultrasonda çıktı :)) mira çok güzel aslında ama gerçekten şuan adını bile anlamak istemediğim birinin adı Miray :)) malesef elendi ahaha

Ay isim konusunda bende çok düşünüyorum cinsiyeti öğrendiğimden beri ama bir sonuca varamadım henüz siz bir de iki taraflı düşünüyorsunuz 😄
Bunların üçü arkadaşlarımın ismi 😅😅 teşekkür ederim ama hepsi güzel isimler 😍

Kızlar bir şey soracağım. Bugün sırtımda birkaç tane leke fark ettim. Mantar olabileceğini düşündüm. Aşı olmadan önce aile hekimine gösterdim. Bir sprey yazdı. Sonra kadın doğum doktoruna bu spreyi kullanabilir miyim dedim. Kategorisine bağlı dedi. A ve B kategorisinde olan ilaçları kullanabilirsin dedi. Eczacı da Dermifin Sprey verdi. B kategorisinde dedi. Fakat internette hamilelikte doktor önerisi olmadan kullanılmamalıdır diyor. Sizce ne yapmalıyım? Aslında çok titiz biriyim. Temizliğime dikkat ederim ama doktor terlemeyle de bir anda olabileceğini söyledi. Dermatologa gideceğim ama 1 haftayı bulur gitmem. İlerlemesinden korkuyorum açıkçası.

Kızlar ben aralık grubundayım
19 haftalık hamileyim size sormak istediğim bir konu var. Bebeğimin hareketlerini ben hissetmiyorum. Daha doğrusu bikaç gün önce hissediyordum sanki böyle pıt pıt bişeyler olmuştu ama sonra hiç tık yok. Endişe etmeye başladım. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz ? Ve bu nasıl bir his ?

Kızlar ben aralık grubundayım
19 haftalık hamileyim size sormak istediğim bir konu var. Bebeğimin hareketlerini ben hissetmiyorum. Daha doğrusu bikaç gün önce hissediyordum sanki böyle pıt pıt bişeyler olmuştu ama sonra hiç tık yok. Endişe etmeye başladım. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz ? Ve bu nasıl bir his ?
Ben de 22. Haftayım daha yeni yeni güçlü hissediyorum. Ondan önceki zamanlarda karnımın içinde gazım varmışta bağırsak hareketi gibiydi. Ama Dün hiç hissetmedim mesela. Bugün hareketlerini hissettim ama. Bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum. Bence normaldir tedirgin olma.

Ben de Simay ve bade arasında kalmıştım ama sanırım bade olacak 😅 yine karar değiştirmezsem tabi

Ben de 22. Haftayım daha yeni yeni güçlü hissediyorum. Ondan önceki zamanlarda karnımın içinde gazım varmışta bağırsak hareketi gibiydi. Ama Dün hiç hissetmedim mesela. Bugün hareketlerini hissettim ama. Bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum. Bence normaldir tedirgin olma.
Çok teşekkür ederim yazdığınız için inşallah öyledir. Az önce sağlık ocağı hemşiresiyle konuştum. Sağlık ocağında yada acile gidip kalbini dinleyebilirsin için rahat eder dedi. Sağlık ocağı bana yakın ama sağlık ocağındaki cihaz çok kilolularda zor duyuluyormuş hastaneye gitseniz daha iyi dedi. Bu konuda bilginiz var mı? Kaç kiloya kadar duyulabilir sağlık ocağında

Çok teşekkür ederim yazdığınız için inşallah öyledir. Az önce sağlık ocağı hemşiresiyle konuştum. Sağlık ocağında yada acile gidip kalbini dinleyebilirsin için rahat eder dedi. Sağlık ocağı bana yakın ama sağlık ocağındaki cihaz çok kilolularda zor duyuluyormuş hastaneye gitseniz daha iyi dedi. Bu konuda bilginiz var mı? Kaç kiloya kadar duyulabilir sağlık ocağında
Sağlık ocağında hiç dinlemedim ama çok şiddetli ağrı yaşadığım bir dönemde acilde bakmışlardı ve dinlemişlerdi bende. Bence tedirgin olmayın ya inanın bazen hiç kıpırdamıyorlar. Hatta hareketini hissedeyim diye karnımı dürtüyorum soğuk su kahve çikolata vs her şey yaptım ama yine de hissetmedim. Sürekli sürekli ses dalgasına maruz bırakıp da kalp atışını da dinlemek istemedim. Çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı yani. Bu haftalarda düzensiz hissetmek çok normalmiş.

Back
X