- 25 Aralık 2024
- 1.393
- 774
- 38
- 28
11 11 oluyor güzel olur benim doğum günüm jfkdskkf benim de galiba o aralar bebişkom içinkızlar benim muhtemelen 11 kasım gibi ya daha tarih belirlemedik en geç ben mi doğurmuş olcam acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 11 oluyor güzel olur benim doğum günüm jfkdskkf benim de galiba o aralar bebişkom içinkızlar benim muhtemelen 11 kasım gibi ya daha tarih belirlemedik en geç ben mi doğurmuş olcam acaba![]()
aaa ben onu fark etmemiştim çok güzel oldu ya11 11 oluyor güzel olur benim doğum günüm jfkdskkf benim de galiba o aralar bebişkom için
Nası sancı cıkıyo ya normalde hissediyo musunuz kızlar sancı olduğunu? Pazartesi bende gircem heyecanlıyım![]()
kaç haftalık senin benim sezaryen olcak diye daha erken normalde 17 kasım 40. haftam11 11 oluyor güzel olur benim doğum günüm jfkdskkf benim de galiba o aralar bebişkom için
İkimizin de 48 günü kalmış yanlış görmediysem. Beraber bekleriz artıkkızlar benim muhtemelen 11 kasım gibi ya daha tarih belirlemedik en geç ben mi doğurmuş olcam acaba![]()
kaç haftadasın senİkimizin de 48 günü kalmış yanlış görmediysem. Beraber bekleriz artık![]()
kaç haftadasın senbenim 32+4
33+2 deyim canım. doktorda böyle giderse 36dan sonra konuşuruz doğumu demişti. o yüzden bana bi tarih vermedi . şuan için normal doğuma uygunsun dedi bebek pozisyonu vs. den dolayı. gel görki ben normal istemiyorum.... bekliyorum bakalımkaç haftalık senin benim sezaryen olcak diye daha erken normalde 17 kasım 40. haftam
Ben birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi varKız yok normalde hissetmiyordum. Şimdi eve gidiyorum yaa hissetmeye başladım.ilkinde sancı çıktı serum taktılar düzeldi ama hemen sancı çıkınca alttan muayene istediler iyiyim gerek yok dedim. Açıklk falan bakılıyor alttan muayenede.
benim şuanlık normale uygun değil zaten istemiyorum ben de33+2 deyim canım. doktorda böyle giderse 36dan sonra konuşuruz doğumu demişti. o yüzden bana bi tarih vermedi . şuan için normal doğuma uygunsun dedi bebek pozisyonu vs. den dolayı. gel görki ben normal istemiyorum.... bekliyorum bakalım
ben ısrarla baktırdım doktora akıntı şikayetinden dolayı...... bakmıyordu bideBen birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi var![]()
4 gün fark var o zaman. Bekleriz beraber iştebenim de 17 kasım o zaman![]()
benim her gün karnım ağrıyo ya su içsem gaz yapıyoKızlar sabahtan bu yana karnımın alt kısmında hafif-orta şiddetinde bi ağrı var. Bebek hareketini hissediyorum ama ağrı arada artıyor gibi de oluyor bilemedim oluyor mu sizde de
benim doktorum sezaryene göre söyledi aslında normalde 17 kasım bi de ben geç doğsun istiyorum kalabildiği kadar kalsın balon balığım4 gün fark var o zaman. Bekleriz beraber iştebenim sezeryan olacağı için öne çekilebilir ama
![]()
Benim gazım olduğunda öyle oluyor genelde ama başka tecrübesi olan varsa bilemedimKızlar sabahtan bu yana karnımın alt kısmında hafif-orta şiddetinde bi ağrı var. Bebek hareketini hissediyorum ama ağrı arada artıyor gibi de oluyor bilemedim oluyor mu sizde de
bebek pozisyonundan dolayı mı?benim şuanlık normale uygun değil zaten istemiyorum ben de![]()
ağrımayan bi yerimiz yokki bacım......Kızlar sabahtan bu yana karnımın alt kısmında hafif-orta şiddetinde bi ağrı var. Bebek hareketini hissediyorum ama ağrı arada artıyor gibi de oluyor bilemedim oluyor mu sizde de
iri gidiyo bi de kafası baya büyük ve panik atağım var aslında doğum pozisyonunda hepbebek pozisyonundan dolayı mı?