- 10 Aralık 2023
- 138
- 223
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninleKızlar doğuma giriyorum
Allahımmm sağlıkla sıhhatle doğursun yardım et arkadaşıma, bebeğini meleklerinle koru yarabbimmm aminn aminnKızlar doğuma giriyorum
Allah yardımcın olsun canım benim ikinizi de sağlıkla kurtarsin çok heyecanlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğuma giriyorum
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar doğuma giriyorum
Ayyy çok heyecanlandımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn kolaylıkla gir çık inşallahKızlar doğuma giriyorum
Dualarım seninle canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar doğuma giriyorum
Bizi habersiz bırakma dualarımız seninle ve kızınla insallah sağlıkla kucağına alırsın puxhu’cummKızlar doğuma giriyorum
Dualarım seninle ve bebeğinleKızlar doğuma giriyorum
Rabbım kolaylaştırsın doğumunu inşallahKızlar doğuma giriyorum
Güzelim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, güzel prensesine kavuşacaksın sonunda sağlıkla gelsinKızlar doğuma giriyorum
AYy insallah cok kolay gecer, saglicakla kucagina al kizini canimKızlar doğuma giriyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kendim doğuruyormuşum gibi heyecanlandım valla.Kızlar doğuma giriyorum
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar doğuma giriyorum
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. Su gibi akıp gitsinKızlar doğuma giriyorum
Ayy nasıl heyecanlandık sağlıkla doğur inşallah arkadaşımKızlar doğuma giriyorum
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar doğuma giriyorum