Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet istediğin an çalışamaz raporu alıp izne ayrılabiliyorsun. 37 yi beklemek zorunda değilsin.Kızlar bir şey diyeceğim ben 37. haftaya kadar çalışma izni almıştım. Fakat bir hafta önceden yola çıkmam gerekiyor. Çalışma iznimi bir hafta önceye alabilir miyim? Bilginiz var mı?
Tamam canım ben 37’ye kadar çalışır raporu aldım o şekilde giriş yapıldı çalıştığım şirkette. bir hafta önceye nasıl çekecekler diye kafam karıştı.Evet istediğin an çalışamaz raporu alıp izne ayrılabiliyorsun. 37 yi beklemek zorunda değilsin.
Ay benim hep ağrı giriyor. ayağa kalktığımda yürüdüğüm de . Sancıyı nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.Kızlar benim bu sefer de sol kasığım ağrıyor bıçak gibi girip duruyor. Ne bu sancı mı. Kafayı yicem. Karnım sert değil ama kasıktaki ağrı çok garip![]()
bi çok şey etkiliyo tabi ama arkadaşımdan da duymuştum bunu ben baya geç doğmuşum mesela kız beybi olarak
Aynen ben de ayırt edemiyorum. Yaşayan kişiler net tarif etse çok sevinirim burada bazen görüyorum kasıktan girdi sancı diye endişe ettim o yüzdenAy benim hep ağrı giriyor. ayağa kalktığımda yürüdüğüm de . Sancıyı nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.
ben de anlamıyorum hiçbi şey ya bi de idrar enfeksiyonum var onun ağrısıyla karıştırmak istemiyorumAynen ben de ayırt edemiyorum. Yaşayan kişiler net tarif etse çok sevinirim burada bazen görüyorum kasıktan girdi sancı diye endişe ettim o yüzden![]()
Kuşum naptın? Bi doktoruna ulaşsan haber versenKızlar ağrım cok var büyük wc cıkıyorum rahatlamıyorum karnım da gevşemiyo bu neyin nesi
ben de anlamıyorum hiçbi şey ya bi de idrar enfeksiyonum var onun ağrısıyla karıştırmak istemiyorum![]()
asdasdws
Enfeksiyon olabilir mi acabaKızlar benim bu sefer de sol kasığım ağrıyor bıçak gibi girip duruyor. Ne bu sancı mı. Kafayı yicem. Karnım sert değil ama kasıktaki ağrı çok garip![]()
gaz ağrısını anlıyorum biraz çünkü kendimi sıcak tutuyorum gaz çıkıyo ve geçiyoBende aynı. Kasılıyor mu idrar yolu enfeksiyonu mu sancı mı gaz mı yada yoruldum da mı oluyor. Asla anlayamıyorum. Ama bence o şekil bir ağrı olsa anlarız heralde ya
Canım çok zorlu süreçlerden geçiyoruz psikoloji zaten çok kişisel birşey. Eğer kendini iyi hissetmiyorsan bunda vicdan yapacak birşey yok. Mutlu anne mutlu bebek diye boşuna demiyorlar. Gittiğinde zaten bebeğini düşünerek sana destek olacaklar hiç bişey olmaz endişelenme. Hem belki dokuma kadar aldıpın destek doğum sonrası için çok daha güzel olacak. Lohusalık diye birşey var iyice kötü hissedersen kendini daha fazla yıpratırsın. Herşey geçecek ve iyi olacaksınız bebeğinleCanim allah senden razi olsunbu yasadigimi herkes anlamiyor ama elimde olmadiginin anlasilmasi bile bana yetiyor bazen ve sen beni anlamissin
endokrin doktoruma yazdim psikiyatriye gidebilir miyim diye bakalim ne diyecek… kizimin kilosu boyu hep 1-2 hafta onden gidiyordu boyle aglamalarim arttikca saglikla bi an once kucagima alma hayali kuruyorum sadece. Sosyal fobim ve ben yiyip icip uyuyoruz evde
insallah senin gebeligin de dogumun da saglikla ve kolaylikla gecsin
![]()
Şu an hali hazırda antibiyotik içiyorum zaten enfeksiyonlarım da hiçbir zaman ağrılı olmadı. Umarım bağ gerilmesi falandır ama 2 gündür oluyor. Sertlik yok sadeceEnfeksiyon olabilir mi acaba
Doğum öncesi bağırsaklara baskı arttığından ishal yaparmış canım. Doktor'un gerek yok dediğine göre durum norml ona güven. Dinlenmeye kendini çok yormamaya çalış nişan ya da şu gelmesi durumu olmadığı sürece bişey olmaz inşallah.Kızlar eşim konuştu doktorla ama şikayetleri sayınca doktorum endişelenmedi. Bol su içsin istirahat etsin ishal başlarsa hastaneye gelin şuan sakin kalın dedi. İshal ne alaka
Ağrım feci kasılmayla geliyor
Of başıma ağrı girdi tansiyonum çıktı. Ağrıların ve kasılmaların sıklığı azaldı. Yalancı kasılma mı bunlar? Yeniden olur mu acaba cok korktukDoğum öncesi bağırsaklara baskı arttığından ishal yaparmış canım. Doktor'un gerek yok dediğine göre durum norml ona güven. Dinlenmeye kendini çok yormamaya çalış nişan ya da şu gelmesi durumu olmadığı sürece bişey olmaz inşallah.![]()
Valla ya sancı nasıl bişi kizlar bilenler tarif etse keşke… arada ağrilar oluyor sancı mı değil mi nasıl ayırt edicez…..Aynen ben de ayırt edemiyorum. Yaşayan kişiler net tarif etse çok sevinirim burada bazen görüyorum kasıktan girdi sancı diye endişe ettim o yüzden![]()