• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar ben iki günde bir mide koruyucu alıyorum. Mide sorunlarımı genelde rahatlatıyor. İçmediğim günün gecesinde de gaviscon şurup içiyorum. Gastroenterolog şurup çiğneme tabletinden daha iyi demişti. Hani yayılarak geçiyor ya yemek borusundan oradaki yanmaya falan iyi geliyor
Dün bende doktoruma mide sorunlarımdan bahsedince gaviscon şurup verdi canım. Dediğin gibi daha etkiliymiş

bunun sıklığı ve şiddeti önemli sanırım.

benim son 1 ayda toplasan 3/4 defa oldu regle benzer ağrılar. ama şiddetli ve düzenli değildi. genelde çok yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım günlerde oldu. dün de oldu mesela. ebeyle görüştüğümde normal demişti.
bu akşam doktor kontrolüm var, nst de olacak bakalım ne diyecek doktor.
Evet canım ben de bugün doktora geldim artık çok fazla ağrım olmaya başlayınca. Doktor da aynısını söyledi. Yine de alttan da muayene etti açılma var mı diye, nst de çekildi. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.

Bence doktorunuzla iletişime geçin. Eğer önemli bir durum sezerse kendisi çağır zaten🙏🏻 belki sadece ufak bir bağırsak bozulmasıdır

Bana da oluyor sertlik ama çok uzun sürmüyor. Genelde yemek yedikten sonra doğru düzgün çalışmayan sindirim sistemim kendine gelene kadar bir sertlik oluyor. Bir saat içinde de rahatlıyor. Ama başka bir şey yaşadığını düşünüyorsan doktora git bence. Çünkü kendi vücudunu ve bebeğinin hareketlerini en iyi sen biliyorsun. Bir de bazen bir şey olmadığını bilsek bile o stresi atamıyoruz. Doktor sana her şey yolunda diyene de kadar da o stresi taşıyoruz bebeği de stres hormonuna maruz bırakıyoruz. Eğer ben bunu kafama takarım diyorsan git konuş bence 🤗

Özeldeki doktorum da hasta kendisi hastanede yatıyor normalde yarın randevum vardı iptal edildi yazsam dönüş yapabilir mi bilmiyorum 🤷‍♀️ Şuan biraz daha iyi gibi ama geçmezse acile gideceğim

Gunaydin kizlar, meryem ana otunu duydunuz mu, dogumda acilmaya yardimci oluyormus suya koyuyorsun aciliyor. Ilk dogumumda arkadasim benim icin yapmisti simdi baktim instada anneler bile dogum cantasina koymus, alsam mi bende 🫠
Bende duydum inanmakla ilgili bence almayı düşünüyorum ben 😄 ilk doğumunuz nasıl geçti kolay mıydı

Ya tam makat bölgemde hissediyorum bu atma hissini. Bide hareketleri değişti sadece böyle hissediyorum ya sırtını döndü ya da makat geliş oldu acaba hangisi 🤣
Ben birçok yerde hissettim. Bazen leğen kemiğime doğru bazen göbekte bazen afedersin tam popumun deliğinde 🙈🙈 yani kabus gibi oluyor eğer çok uzun sürerse 🫠🫠

Özeldeki doktorum da hasta kendisi hastanede yatıyor normalde yarın randevum vardı iptal edildi yazsam dönüş yapabilir mi bilmiyorum 🤷‍♀️ Şuan biraz daha iyi gibi ama geçmezse acile gideceğim
şansa bak ama doktorunuzun hastalarına bakan bir doktor vardır kesin.

Ay doğurdum valla 😍😀😀
ayy dogurmussun canim tebrikler saglikla buyutun insallah annesi babasi abisiyle mutlu saglikli buyusun cimcime🥰 ameliyyatmi oldu canim normal dogummu? benim 2 ci sezaryen olacak ondan sordum. duydugum kadar ikinci ilkden birazcik daha zor oluyormus nasil gecti nasilsin

kizlar kac gundur yoktum msjlar birikmis okudum anladigim kadar cogumuzda sancilar olmus. aksam benimde karnim cok sertlesdi. sıklıkla oluyordu zaten ama bu defa farkli sertlikti sanki uzun surdu oyle uyudum sabah iyiydim. simdi sert degil ama ara ara hafif regil gibi sanci oluyor. bi de grip gibiyim ondanmi acaba ya baska biseymi anlamadim

Sabah omega3 içeyim derken bir attım ağzıma patlamış ilaç ayy o omega3ün kokusu geçmiyor balık kokuyor sanki her yer öğür öğür mahvoldum 🥺 geçmiyor bulantı hiçbir şekilde ya

Kizlar idrar kültürü nasıl alınıyor? Alttan muayene mi ediliyor?

Back
X