- 28 Mart 2025
- 470
- 285
- 18
- 37
Benimde karnımın altında oluyor hıçkırık gibi tık tık daha aşağıda olmadı 32nci haftamBana da oluyor. Kafası aşağıdayken hıçkırıyor bence![]()
İlk nstm 34 olacakmış doktor dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde karnımın altında oluyor hıçkırık gibi tık tık daha aşağıda olmadı 32nci haftamBana da oluyor. Kafası aşağıdayken hıçkırıyor bence![]()
Ya tam makat bölgemde hissediyorum bu atma hissini. Bide hareketleri değişti sadece böyle hissediyorum ya sırtını döndü ya da makat geliş oldu acaba hangisiBana da oluyor. Kafası aşağıdayken hıçkırıyor bence![]()
Duruşu nasıl doktor söyledi miBenimde karnımın altında oluyor hıçkırık gibi tık tık daha aşağıda olmadı 32nci haftam
İlk nstm 34 olacakmış doktor dedi
Evet yaa 30da basi yukardaydi yine donmusFırdöndü bebiş, maşallahben daha hiç girmedim ilk 33+5 te olacak nst
Dün bende doktoruma mide sorunlarımdan bahsedince gaviscon şurup verdi canım. Dediğin gibi daha etkiliymişKızlar ben iki günde bir mide koruyucu alıyorum. Mide sorunlarımı genelde rahatlatıyor. İçmediğim günün gecesinde de gaviscon şurup içiyorum. Gastroenterolog şurup çiğneme tabletinden daha iyi demişti. Hani yayılarak geçiyor ya yemek borusundan oradaki yanmaya falan iyi geliyor
Evet canım ben de bugün doktora geldim artık çok fazla ağrım olmaya başlayınca. Doktor da aynısını söyledi. Yine de alttan da muayene etti açılma var mı diye, nst de çekildi. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.bunun sıklığı ve şiddeti önemli sanırım.
benim son 1 ayda toplasan 3/4 defa oldu regle benzer ağrılar. ama şiddetli ve düzenli değildi. genelde çok yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım günlerde oldu. dün de oldu mesela. ebeyle görüştüğümde normal demişti.
bu akşam doktor kontrolüm var, nst de olacak bakalım ne diyecek doktor.
Bence doktorunuzla iletişime geçin. Eğer önemli bir durum sezerse kendisi çağır zatenbelki sadece ufak bir bağırsak bozulmasıdır
Bana da oluyor sertlik ama çok uzun sürmüyor. Genelde yemek yedikten sonra doğru düzgün çalışmayan sindirim sistemim kendine gelene kadar bir sertlik oluyor. Bir saat içinde de rahatlıyor. Ama başka bir şey yaşadığını düşünüyorsan doktora git bence. Çünkü kendi vücudunu ve bebeğinin hareketlerini en iyi sen biliyorsun. Bir de bazen bir şey olmadığını bilsek bile o stresi atamıyoruz. Doktor sana her şey yolunda diyene de kadar da o stresi taşıyoruz bebeği de stres hormonuna maruz bırakıyoruz. Eğer ben bunu kafama takarım diyorsan git konuş bence![]()
Bende duydum inanmakla ilgili bence almayı düşünüyorum benGunaydin kizlar, meryem ana otunu duydunuz mu, dogumda acilmaya yardimci oluyormus suya koyuyorsun aciliyor. Ilk dogumumda arkadasim benim icin yapmisti simdi baktim instada anneler bile dogum cantasina koymus, alsam mi bende![]()
Ben birçok yerde hissettim. Bazen leğen kemiğime doğru bazen göbekte bazen afedersin tam popumun deliğindeYa tam makat bölgemde hissediyorum bu atma hissini. Bide hareketleri değişti sadece böyle hissediyorum ya sırtını döndü ya da makat geliş oldu acaba hangisi![]()
şansa bak ama doktorunuzun hastalarına bakan bir doktor vardır kesin.Özeldeki doktorum da hasta kendisi hastanede yatıyor normalde yarın randevum vardı iptal edildi yazsam dönüş yapabilir mi bilmiyorumŞuan biraz daha iyi gibi ama geçmezse acile gideceğim
Benim tekmeler orada oluyor çok acıtıyor çokBen birçok yerde hissettim. Bazen leğen kemiğime doğru bazen göbekte bazen afedersin tam popumun deliğindeyani kabus gibi oluyor eğer çok uzun sürerse
![]()
Evet illa vardır bakalım bir kaç saate gidebilirimşansa bak ama doktorunuzun hastalarına bakan bir doktor vardır kesin.
ayy dogurmussun canim tebrikler saglikla buyutun insallah annesi babasi abisiyle mutlu saglikli buyusun cimcimeAy doğurdum valla![]()
Makat geliş demişti geçen ay ama geçen hafta birşey demedi karın alti atıyor pıt pıt göbek delik çevresi hareketliDuruşu nasıl doktor söyledi mi
prensesmoana canım iyi misin hersey yolunda mı? Ses verr
Aaa öyle mi bilmiyordum bende diyorum nerde bu kız hiç sesi cıkmıyorAşkitom obayatlamayankurabiye hesabı ile geri geldi diye biliyorum. Değil mi canım??
Biliyorum bilmez miyim bizim kız da hep aşağıya doğru tekmelediBenim tekmeler orada oluyor çok acıtıyor çok![]()