• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Şöyle ki buna emin olabilirsiniz iki kez sezaryen doğum yapmış biri olarak söylüyorum ilk 6 saat zaten ayağa kaldırmıyorlar ama o 6. Saat var ya ağrıdan ölseniz de kalkıp bebeği beslemek üzerini değiştirmek heyecanı daha ağır basıyor. 3 gün oldu doğuralı ağrım geçmedi ama Aybükeyi görme saatim geldiğinde at gibi çıkıyorum o merdivenleri ne ağrım kalıyor ne sızım. O yüzden hiç ama hiç korkmayın bebeğiniz en en en güçlü ağrı kesiciniz olacak.
Aradaki mesajları okumamıstım rahatsızdım yanınızdaydı bebek simdi kuvezde mi

İlk çocuklarınızda aşağıda olması doğum tarihini etkiledi mi? Benim de aşağıda erken doğum riskim var gibi konuştu doktor
Etkilemedi 38.4 te aldı sezeryene kendim istedim herşey normal gidiyodu halbuki ama panik atak var bende cesaretim yok 😃 ağrım fln olmadıydı sadece 9ay kustum😑

Benim bebek tombik biraz çok kilo alırsa nasıl cikarticam ben bu bebeyi diye korkuyorum acikcasi
Yeni fobi yüklendi 😂😂😂 canım biz pozitif düşünelim bi şekilde çıkacak, sonuçta 150milyar insan doğmuş.(şakaya vuruyorum keyfimiz yerine gelsin diye inş beni yanlış anlayıp, hamilelik hormonlarımızın verdiği hak ile üzmem seni) Sen benim gibi hayal et; bebeğini kucağına aldığın biricik anı ❤️❤️❤️

Erken doğum riskini neye göre söyledi alttan fln bakıyomu ultrasonda çıkıyomu

Benim rahat doktor yine iki hafta sonraya çağırdı yaaaa. Ben de haftalık gitmek istiyorum artık diyemedim diyemedim diyemedimmmmm

yaa nasıl anlatıyolar, ben de doğumu hiç araştırmadım bilmezsem korkmam da diye, ama gebe okuluna gideceğim😅
Ya aslında saat saat neler yaşarsın hangi aşamada hastaneye gitmelisin vs. güzel gayet. Ama açılmış plastik bi vulva ve içinden cee yapan bi bebek kafası ögesi var köşeye koymuşlar ders boyunca bana bakıyo gibi😂 nasıl açılacak kafası ordan nasıl çıkacak diye düşünmekten çocuğu içimde ters çevirdiysem demek ki😂😂😂

Kızzz keşke öyle bişey olsa bak kesin onu tercih ederdik 😂😂
Canikom insan bilmediği seyden korkmaz ki ya bence hiç araştırmayın doğumun nasıl bişi olduğunu. Bak mesela beni az çok tanıyorsunuz herseyi fazla kurcalarım, her detayı bilmek isterim ama doğum konusunda asla bunu yapmadım. Öyle cahil ve mutluyum ki ♥️ Sanki güle oynaya hastaneye gidip minik kelebeğimi hiç acı çekmeden kucağıma alıp emzirecekmişim gibi hissediyorum 😁 bi kere de rüyamda pijamamın içinden bebeği çekip cıkardığımı görmüştüm harikaydı
Canım benim maalesef öyle bi çevrem var ki, teyzelerim kuzenlerim her doğuran gelip anısını anlatıyor😅 dinlemek istemiyorum desemde birbirlerine anlatıyorlar öyle bi kadınlar marinası 😂😂😂 bugün sadece dayanamadım ve bi halt yedim 😅ben bugün anneme sordum ilk doğumun kolay mı geçti diye😂 belki genetik falandır kolay doğum, anneden kıza geçen miras gibi 😅 ayy inanıyorum şurada çok az zamanımız kaldı. Puxhu gibi bizde burada yazacağız bebişlrrimizi kucağımıza aldığımız zamanları🙏 sende hiç stres yapma dediğin gibi olacak acı bile unutulacak bebeğimizi kucağımıza aldığımız zaman ❤️❤️❤️

Canım sabah şehir hastanesine gittim. Özeldeki muayenem saat 15:00’teydi. Fakat yoldayken aradılar, iptal ettiler. Doktor doğuma gitmiş.
Şehir hastanesindekiler son adet tarihimi 1 hafta ileriye atmışlardı. Artık ben de öyle kabul etmeye karar verdim. Yani 18 Şubat değil 26 Şubat artık. Öyle olunca da 31+1 haftalık oluyoruz. Bu hafta muayene eden doktor sadece 1 haftalık bir fark söz konusu dedi. O da cihazdan, bebeğin pozisyonundan bile kaynaklı olabilir dedi. 1640 gram ölçtüler. Hiçbir sorun olmadığını söylediler. Artık neye inanacağımı şaşırdım. Huni takmama az kaldı 🥴 Bu arada doktor bebeğimin kilosu konusunda kıyaslama yapmamam gerektiğini söyledi. Bebeği sadece kendi 2 haftalık ölçümleriyle kıyasla dedi.
Size bugün çok dua ettim mesajlarınızı gördükten sonra🙏🏻
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, çok tatlı bir anne olacaksınız 😍

Canım benim maalesef öyle bi çevrem var ki, teyzelerim kuzenlerim her doğuran gelip anısını anlatıyor😅 dinlemek istemiyorum desemde birbirlerine anlatıyorlar öyle bi kadınlar marinası 😂😂😂 bugün sadece dayanamadım ve bi halt yedim 😅ben bugün anneme sordum ilk doğumun kolay mı geçti diye😂 belki genetik falandır kolay doğum, anneden kıza geçen miras gibi 😅 ayy inanıyorum şurada çok az zamanımız kaldı. Puxhu gibi bizde burada yazacağız bebişlrrimizi kucağımıza aldığımız zamanları🙏 sende hiç stres yapma dediğin gibi olacak acı bile unutulacak bebeğimizi kucağımıza aldığımız zaman ❤️❤️❤️
Dinlemiceksin işte ben anlatmaya calısan olursa dinlemiyorum. Totem yaptım bak gerçekten hiç bilmeden gidicem doğuma ve cok kolay olcak hersey 😂😂

Ya aslında saat saat neler yaşarsın hangi aşamada hastaneye gitmelisin vs. güzel gayet. Ama açılmış plastik bi vulva ve içinden cee yapan bi bebek kafası ögesi var köşeye koymuşlar ders boyunca bana bakıyo gibi😂 nasıl açılacak kafası ordan nasıl çıkacak diye düşünmekten çocuğu içimde ters çevirdiysem demek ki😂😂😂
Canım faydalı oldu mu eğitim? Yani saçma bi soru elbette olmuştur ama sormak istediğim, ilk kez doğum yapacak birisi olarak bende katılırsam acaba iyice korkar mıyım diye katılmaktan vazgeçtim. Geçen hafta bi anda beni korku perileri bastı. Şükür atlattım şimdi. korkularımı yenmişken Tavsiye eder misin?

Back
X