• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Etkilemedi 38.4 te aldı sezeryene kendim istedim herşey normal gidiyodu halbuki ama panik atak var bende cesaretim yok 😃 ağrım fln olmadıydı sadece 9ay kustum😑
Kusmak da kötü ama çok şükür sağlıkla almışsınız kucağınıza darısı bu bebeğinize ve bizlere 🙂

Erken doğum riskini neye göre söyledi alttan fln bakıyomu ultrasonda çıkıyomu
Karından ultrasonla baktı rahim ağzına doğru ondan sonra erken baskı yyapacak gibi dedi aşağıdaymış kızım 🤷‍♀️

Kızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız. 🥺
Biz İnci koymayı düşünüyoruz 😊

Galiba en son benim 😂 korkma buralarda olacağım bende sanırım 😂 25kasım 40+0 hesaplanan oluyor.

Benim de 28 🤣 ekimde çoğu çat çat doğuracak biz izlicez gibi 🤣
Benim de kızım erken gelmek istemezse normalde 23 kasım 😅

kızlar ya tansiyonum 11/7 nabzım 91 ama nefesim asla yetmiyo kalbimde baskı var gibi nefes alamıyorum bebek normalde alttaydı ama üste mi geçti acaba anlamadım sürekli derin derin nefesler alıp esniyorum bu durumu yaşayan var mı 2 saattir böyleyim

Kızlar ebebekte gümüş kapaklarda indirim var hala almayan varsa benim gibi 🤭
Ay ben aldım ama çok kötü geldi hatta buraya da resmini atmıştım .kargoda hep egrilmis incecek hiç beğenmedim geri iade ettim sanırım almayacagim Krem felan alırım . Sanki hava alması lazım göğsün ya

kızlar ya tansiyonum 11/7 nabzım 91 ama nefesim asla yetmiyo kalbimde baskı var gibi nefes alamıyorum bebek normalde alttaydı ama üste mi geçti acaba anlamadım sürekli derin derin nefesler alıp esniyorum bu durumu yaşayan var mı 2 saattir böyleyim
Evet yaşadım gayet normal korkma kaburgana baskı yapıyor. Tansiyonunda iyi kuzum

Ayy kızlar 2 gün önce de yazmıştım bel ağrısı şikayetimi ama bugün 1 2 saattir hiç geçmedi diyebilirim kuyruk sokumumdan ön bacaklarıma vuruyo bazen de kasığıma bebek de sürekli bi yana toplanıyo karnımı acıtıyo henüz 33.haftaya yeni gircem cidden korkmaya başladım erken doğum mu olacak diye 😢😢

Canım faydalı oldu mu eğitim? Yani saçma bi soru elbette olmuştur ama sormak istediğim, ilk kez doğum yapacak birisi olarak bende katılırsam acaba iyice korkar mıyım diye katılmaktan vazgeçtim. Geçen hafta bi anda beni korku perileri bastı. Şükür atlattım şimdi. korkularımı yenmişken Tavsiye eder misin?
Canım ben her halükarda giderdim çünkü her ne kadar korksam da bilmek isteyen ve bir süre sonra kendimi alıştıran bir yapım var. Bir de herkes aynı şekilde etkilenmeyebilir. Çok faydalı bilgiler de aldım.

Galiba en son benim 😂 korkma buralarda olacağım bende sanırım 😂 25kasım 40+0 hesaplanan oluyor.
benimde sata göre 21 kasım ama bakalım :) normalde 33+0 ız ultrasonda sürekli iki hafta önde gidior doktor doğum zamanı için henüz bişey demedi.

Kızlar ilaç kullanıyorsunuz değil mi vitamin neler kullaniyorsunuz

Small beden depend bulan var mı ? Baktığım sitelerde hep M bedenden başlıyor.

Ay ben aldım ama çok kötü geldi hatta buraya da resmini atmıştım .kargoda hep egrilmis incecek hiç beğenmedim geri iade ettim sanırım almayacagim Krem felan alırım . Sanki hava alması lazım göğsün ya
Aa öyle mi o zaman iptal edeyim bakıp almak daha mantıklı mağazadan bakarım dediğin gibi bende daha çok hava alması gerektiğini düşünüyorum

Kızlar günaydın, hava soğumuş yağmur yağmış tam sonbahar olmuş o kadar seviniyorum ki. Erken doğum riski olan biri olarak yatarak yazı devirip şu yağmurlu havalara ulaşabilmek için çok dua etmiştim 🥲
Günaydın canım. 🌸 Yağmuru o kadar seviyorum ki, tüm gece uyanık olduğum için yağdıkça oturdum izledim🥰 Nihayet kavurucu sıcaklardan kurtulduk artık

Günaydın kızlar bana şans dileyin bugün kontrol var bir de nst umarım daha fazla açılma olmamıştır 🙏🏻
Günaydın canımm, hersey çok güzel olacak merak etme♥️
Bu arada ben 34. Haftaya girdiğimden beri korkmuyorum artık çok şükür büyüdüler gelmek isteseler bile bişi olmaz sende korkma 🌺 (tabi yine de hepsi vaktiyle gelsinler diye duamı ekleyeyim şuraya🤲🏼)😁

Kızlar günaydın, hava soğumuş yağmur yağmış tam sonbahar olmuş o kadar seviniyorum ki. Erken doğum riski olan biri olarak yatarak yazı devirip şu yağmurlu havalara ulaşabilmek için çok dua etmiştim 🥲
Ayy ben de ben de 😍 bu sabah havayı içime çeke çeke yürüyüş yaptım mis gibi oldu

Gercekten hava cok güzrl ben normalde güneşli havaları severim ama bugün cok hoşuma gitti.
Kızlar ben bugun devlet hastanesine gidicem ilk defa bi doktor da burda olsun diye ani doğum olursa ilk defa gitmeme ragmen bana calısmama iznini verebilir mi? Nasıl alıcaz o izni? 31+5oldum bugun

Back
X