En önemli eksik bebeğin ona da Allahın izni ile kavuşacaksın dualarım sizinle gerçektenSağol canım dualarınızı eksik etmeyin. Ben iyiyim şu an yavaş yavaş kendimi ikna etmeye başladım eksik var mıydı diye bir telaşa girdim. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah![]()

Bundan bi kaç yıl önce eşimle yurtdışına seyahat çıkmıştık. Herşeyi ama Herşeyi kontrol ediyorum eksik olmasın aman şu olsun diye, güzelim bavul hazırlama telaşını zehir etmiştim kendime. Tabi ki Allahın sopası yok, o seyahatte gerçekten de sadece akşam yemeğinde bi kaç saat giymek için alacağım ayakkabımı unutmuşum. Ama nasıl üzgünüm, eşim daha güzelini aldı ayakkabının, beni mutlu etti. Hiç farkedemedim o da benim gibi heyecanlıymış yeni şeyler görmenin yaşamanın bencillik edip saçma bi ayakkabı için ağlayınca o an yine beni mutlu etmiş. Şimdi bakıyorum da o zamanlarda sadece güldüğümüz ve değerli anlar aklımda. Eksik bitmez canım, biliyorum bu çok başka bi durum. Eğer eşin yanındaysa elini tut bırakma, evladınızı kucağınıza aldığınız zamanı hatırlayacaksın. Endişeleri unutacaksın.