• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ekim annelerinde gördüm sezaryanda gaz sancısı oluyormuş çok kötüymüs heralde offf bu doğumun kolay bi yolu yok mu

Canım 20 dk da 3 sancı varsa doğum sancısı dedi hemşire

Banada ilk ikisini 15 dk arayla verdiler 1. Saat doluncada 3. Yü sonra da 4 saatte 1 panik olmuştum bu kadar ilaç içilir mi diye alıştım artık.
Bana da 3. Verdiklerinde iki tane içmiştim zaten dedim gerektiğinde 10 dakika arayla 2 tane bile veriyoruz dediler

Kızlar ya hep pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyordum ama şimdi eşimle konuştum evde eksikleri tamamlamaya çalışıyor birlikte yapalım diye düşündüğümüz işleri yapıyor hazır dursun diye bir hüzünlendim kötü oldum :(

Bana da 3. Verdiklerinde iki tane içmiştim zaten dedim gerektiğinde 10 dakika arayla 2 tane bile veriyoruz dediler
Aynen ben biraz paniğim en son bir hemşire geldi diğer hastaya 3 saatte bir veriyoruz ben hamileliğimde 2 saatte bir içtim dedi.. Öyle ikna oldum, şimdi 6 saatte bir devam ediyorum, sizde içiyor musunuz hala?

Kızlar benim 2 haftadır vajina kemiğim ağrıyor. Burada başka bir başlıkta bunun vajina yumuşaması ve erken doğımla ilgili bişey diye korktum. Ben normaldir diye doktora hiç dememiştim şimdi panik oldum

Kızlar ben çok bel ağrısı yaşıyorum şu bikaç haftadır ve hamilelik ilerledikçe artıyor. Kuyruk sokumu kısmında özellikle. Sizde de oluyor mu bu kadar ağrı oturup kalkmada hareket etmede zorlanıyorum.
pilates dersinde sizinle aynı haftalardaki birkaç arkadaş da aynı ağrıları yaşadığını belirtiyor özellikle kuyruk sokumunda. Pilates topuyla yapılan birkaç hareket var isterseniz onları deneyebilirsiniz iyi gelir belki

Kızlar ya hep pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyordum ama şimdi eşimle konuştum evde eksikleri tamamlamaya çalışıyor birlikte yapalım diye düşündüğümüz işleri yapıyor hazır dursun diye bir hüzünlendim kötü oldum :(
Beraber yaşamak istediğin bir deneyimi kaçırmak çok üzücü ama bence destek olmanın ötesinde sorumluluk alan bir eşin var. Herkesin bu kadar şanslı olduğunu sanmıyorum. Takım çalışmanız daim olsun 🤗

Aynen ben biraz paniğim en son bir hemşire geldi diğer hastaya 3 saatte bir veriyoruz ben hamileliğimde 2 saatte bir içtim dedi.. Öyle ikna oldum, şimdi 6 saatte bir devam ediyorum, sizde içiyor musunuz hala?
Yaklaşık bir saat önce içtim 3.yü baya hafifledi gibi sancılarım tekrar verecekler mi bilmiyorum

Beraber yaşamak istediğin bir deneyimi kaçırmak çok üzücü ama bence destek olmanın ötesinde sorumluluk alan bir eşin var. Herkesin bu kadar şanslı olduğunu sanmıyorum. Takım çalışmanız daim olsun 🤗
Ayy amin çok teşekkür ederim böyle duymak çok iyi geldi 🥹🙂

Yaklaşık bir saat önce içtim 3.yü baya hafifledi gibi sancılarım tekrar verecekler mi bilmiyorum
Ben sizin de hastane de olduğunuzu kaçırmışım eskiyi konuşuyoruz sanıyorum, çok geçmiş olsun, şifa olsun ilaçlar inşallah🙏🙏🙏

@rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızım :( bari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
Canım benim Allah yardımcın olsun maşallahı var Alya çiçeğinin hiç moralini bozma ciğer geliştirici de yapmışlar sağlıkla ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin yavrun sen iyi ol tansiyonun iyi olsun inşallah her şey çok güzel olacak 🙏🏻🧿😘💐

Hastanede olan kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla evinize dönersiniz geçici bir durumdur isimleri karıştırmış olmamak için genel yazdım kusura bakmayın tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorum 🙏🏻🧿

pilates dersinde sizinle aynı haftalardaki birkaç arkadaş da aynı ağrıları yaşadığını belirtiyor özellikle kuyruk sokumunda. Pilates topuyla yapılan birkaç hareket var isterseniz onları deneyebilirsiniz iyi gelir belki
Pilates topum yok ama bi araştırayım bakalım bel ağrısı için başka egzersizler var mı.

Kızlar ben çok bel ağrısı yaşıyorum şu bikaç haftadır ve hamilelik ilerledikçe artıyor. Kuyruk sokumu kısmında özellikle. Sizde de oluyor mu bu kadar ağrı oturup kalkmada hareket etmede zorlanıyorum.
Evet 2 3 gündür bende var hatta dün gece 2 3 saat sürünce buraya de yazmıştım korkup

Canim ben eşimle aylaardir iş durumundan dolayı ayrıyım. Ne güzel destek olan eşin var. Çok şükür de. Ben her şeye kendin koşturuyorum

Back
X