• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar ya hep pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyordum ama şimdi eşimle konuştum evde eksikleri tamamlamaya çalışıyor birlikte yapalım diye düşündüğümüz işleri yapıyor hazır dursun diye bir hüzünlendim kötü oldum :(
Canım yapacak tabii ki sen bir de onu düşünme biraz da erkekler ful sorumluluk alsın bizim kendi kaygımız kendimize yeter.
Valla bugün eşim işiyle ilgili bi şeyler anlattı yarın falan evde temizlik yapacağız işini ayarlamakla ilgili. Bana bunları söyleme yeterince kaygım var senin planlarını da kafamda taşımak istemiyorum diye bi çıkıştım gayri ihtiyari😂

kızlar iki gündür adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor ve sırtımdan belime doğru sanki sıvı veriyolarmış gibi yanma sancı değişik bi his oluyo başına böyle bi şey gelen var mı? 34+4 haftalıgım normal mi acaba bu tür ağrı sancılar

Canim ben eşimle aylaardir iş durumundan dolayı ayrıyım. Ne güzel destek olan eşin var. Çok şükür de. Ben her şeye kendin koşturuyorum
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benim de eşim haftalık gidip geliyor bu ara… Allah kolaylık versin sana da hepimize

Var şikayet eden sayfa sahibi de fenomen gibi bir şey galiba biraz onu gördüm güvendim telefon numarası da koymuşlar aceleye geldi düşünmedim böyle olacağını ya🥹🥹
Canım kötü bir şey yasamissin ben isimli 12li hastane çıkışını trendyolda astral baby saticisina yaptırdım Instagramda sayfaları da var ordan inceleyebilirsin ben çok memnun kaldım ürünleri organik pamuk doğuma az kaldı hızlı bir şekilde gönderiyorlar aklında bulunsun

Eklentiler

• IMG_20251003_222201.webp
    IMG_20251003_222201.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 42
Allah hastanede olan hamişlere yardım etsin,güzel haberler alın inşallah.Doğacak olan bebişlerin de vakti saati bu zamanda yazılmış demek lazım,elden başka bir şey gelmiyor.İnşallah hepinize geçmişler olsun🌸 Sizden sonra bir gerildim,ne hazırlıklarım tam ne bir odası var.Rahat rahat halletmeye çalışıyorum ama ya zortlarsam diye korktum şu an

Kaç gündür diyorum ya ağrım var diye :( bugün dayanamadığım noktaya geldi doktor bi gel bakalım dedi. Hastaneye geldk nst yapıldı düzenli doğum sancıları cıktı. Sonrasında usg ile kanala girdiğini gördü. Hemen ciğer geliştirici yapıldı serumlae iğneler neye uğradığımı sasırdım suan
İnanamıyorum çilek iyi olucaksin inşallah stres yapma insan ne yapacağını şaşırıyor biliyorum zor ama bu haftalarda olabilecek şeylermis

Canim ben eşimle aylaardir iş durumundan dolayı ayrıyım. Ne güzel destek olan eşin var. Çok şükür de. Ben her şeye kendin koşturuyorum
Biz de iş durumundan son ay eşimle ayrı olcaz. Çok korkuyorum. Son aylar tansiyon çıkıyor sürekli bir şey yapamıyroum yatıyorum. Ağrı sancı olursa nasıl olacak. Doğum başlarsa napcam tek başıma hayallerim böyle değildi ama iş için mecbur siz nasıl başa çıkıyorsunuz

Ya sizinkisi gerçekten çok zor, çok sürecek mi işi ne zaman dönecek eşiniz

Canım yapacak tabii ki sen bir de onu düşünme biraz da erkekler ful sorumluluk alsın bizim kendi kaygımız kendimize yeter.
Valla bugün eşim işiyle ilgili bi şeyler anlattı yarın falan evde temizlik yapacağız işini ayarlamakla ilgili. Bana bunları söyleme yeterince kaygım var senin planlarını da kafamda taşımak istemiyorum diye bi çıkıştım gayri ihtiyari😂
Çok haklısın gerçekten 🙂

Allah hastanede olan hamişlere yardım etsin,güzel haberler alın inşallah.Doğacak olan bebişlerin de vakti saati bu zamanda yazılmış demek lazım,elden başka bir şey gelmiyor.İnşallah hepinize geçmişler olsun🌸 Sizden sonra bir gerildim,ne hazırlıklarım tam ne bir odası var.Rahat rahat halletmeye çalışıyorum ama ya zortlarsam diye korktum şu an
Kormayın Allahım acil bir durum yaşatmasın inşallah ama çok ileri tarihe bırakmayın bence 🙂

Kuzum nstde cok sancı cıkmadı ama bedensel olarak rahatlamış değilim ayağa kalktığımda ve uzandığımda oluyor yine kasılmalar. Sadece şiddeti hafifledi. Sen ne durumdasın
4. İlacı verdiler baya baya azaldı çok şükür bir saattir hiç olmadı neredeyse olan da çok hafif oluyor senin ki de azalacak inşallah

Sen nasılsın güzelim valla yarım yarım okudum bugün çok karıştı kanal. Sen iyi misin senin durumun ne?

İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Bugün zor geçti. Hastanede ağlamaktan helal oldum. Yoruldum sanırım. Kiloydu tansiyondu. Şuan evde dinleniyorum. Sen beloc içiyordun değil mi? Kaç mg . Sen nasıl oldun bu arada. Çok şükür haftan ilerledi . İşlerinde bitti.

Çok geçmiş olsun. Kaç gidiyor tansiyon?

Saol canım. Şuan ciğer geliştirici yapıldığı için doktor yükselmeler olabilir demişti. 14-9 larda geziyor. Bugün hastanede 16-11 görünce iyice korkmuştum ama bakalım düştü allahtan. Senin nasıl oldu. İyi misin

Biz de iş durumundan son ay eşimle ayrı olcaz. Çok korkuyorum. Son aylar tansiyon çıkıyor sürekli bir şey yapamıyroum yatıyorum. Ağrı sancı olursa nasıl olacak. Doğum başlarsa napcam tek başıma hayallerim böyle değildi ama iş için mecbur siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Yatarak🤣🤣🤣🤣🤣 şaka biyana annemlerin yanındayım düşünmemeye çalisiyorum ne yapayım.

Saol canım. Şuan ciğer geliştirici yapıldığı için doktor yükselmeler olabilir demişti. 14-9 larda geziyor. Bugün hastanede 16-11 görünce iyice korkmuştum ama bakalım düştü allahtan. Senin nasıl oldu. İyi misin
Benim de düştü şuan. Ama ağlama helak etme öyle kendini. Bende yeri geliyor çok ağlamak istiyorum ama bu sefer tansiyon daha da çok yükseliyor. İnşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacaz sende morelini yüksek tut bebişlerimiz için 💗

İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Bugün zor geçti. Hastanede ağlamaktan helal oldum. Yoruldum sanırım. Kiloydu tansiyondu. Şuan evde dinleniyorum. Sen beloc içiyordun değil mi? Kaç mg . Sen nasıl oldun bu arada. Çok şükür haftan ilerledi . İşlerinde bitti.
Ah canım sabret yıpratma kendini. Bebeğinin senin gücüne sakinliğine ihtiyacı var. Evet canım beloc içiyorum, içmediğim de 4 doz da alsam etkili olmuyor içtiğimde 2 doz yeterli geliyor bana 50mg. Hatta dün bitmiş bugün almadım ilacımı ne yapsam çarpıntım oldu kalbim çıkacak sandım 😂 ben çok şükür iyiyim canım şükür bitirdim herşeyi son alacaklarımı da araca koydum kısmet bundan sonrası. Pazar günü idrar toplıcam pazartesi sabah teslim edicem kan vericem yeniden nst ve ultrason. Duruma göre pazartesi bile alabilirim dedi ama iyi giderse ona göre sık çağırcam 37 yi görmeye çalışıcam dedi. Bakalım neler bekliyor bizi şaşkınlıktan hiç bişey de sormadım doğum şekli ne nasıl olcak ne kadar kalırım küveze girer mi 😂 dinledim tamam dedim çıktım 😂

Benim de düştü şuan. Ama ağlama helak etme öyle kendini. Bende yeri geliyor çok ağlamak istiyorum ama bu sefer tansiyon daha da çok yükseliyor. İnşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacaz sende morelini yüksek tut bebişlerimiz için 💗
Ah canım sabret yıpratma kendini. Bebeğinin senin gücüne sakinliğine ihtiyacı var. Evet canım beloc içiyorum, içmediğim de 4 doz da alsam etkili olmuyor içtiğimde 2 doz yeterli geliyor bana 50mg. Hatta dün bitmiş bugün almadım ilacımı ne yapsam çarpıntım oldu kalbim çıkacak sandım 😂 ben çok şükür iyiyim canım şükür bitirdim herşeyi son alacaklarımı da araca koydum kısmet bundan sonrası. Pazar günü idrar toplıcam pazartesi sabah teslim edicem kan vericem yeniden nst ve ultrason. Duruma göre pazartesi bile alabilirim dedi ama iyi giderse ona göre sık çağırcam 37 yi görmeye çalışıcam dedi. Bakalım neler bekliyor bizi şaşkınlıktan hiç bişey de sormadım doğum şekli ne nasıl olcak ne kadar kalırım küveze girer mi 😂 dinledim tamam dedim çıktım 😂

Bende hep daha fazla tansiyon çıkmasın diye tutuyordım kendimi. Ama bugün boşaldı tüm sinirlerim.
Merve bence sen 37 göreceksin Allahın izniyle. Sürekli kontrolde olmak insanı rahatlıyor. Bak ne güzel bakacak herşeyine. İyiyse devam. Bende çok şaşkınım. Doktorla daha tahmini doğumu konuşamıyoruz bile. Önce 34 ü görelim diyor ısrarla. Bugün tam kesmişti kan sulandırıcıyı. Tahlil sonuçları iyi çıkınca biraz daha kullan dedi. Belirsiz bir süreç . Rabbim hepimize şifa versin.

Bende hep daha fazla tansiyon çıkmasın diye tutuyordım kendimi. Ama bugün boşaldı tüm sinirlerim.
Merve bence sen 37 göreceksin Allahın izniyle. Sürekli kontrolde olmak insanı rahatlıyor. Bak ne güzel bakacak herşeyine. İyiyse devam. Bende çok şaşkınım. Doktorla daha tahmini doğumu konuşamıyoruz bile. Önce 34 ü görelim diyor ısrarla. Bugün tam kesmişti kan sulandırıcıyı. Tahlil sonuçları iyi çıkınca biraz daha kullan dedi. Belirsiz bir süreç . Rabbim hepimize şifa versin.
Canım benim sürecimi az çok biliyorsun 30 u görmek bile mucizeydi kardiyoloji doktorım büyük şansım oldu çok skı takip etti. 32 ye kadar ilaçlar işe yaramadı sonra 32 de vücut ilaçlara cevap vermeye başladı. 34 ü görelim dedik. Herşey yolunda gidiyordu 35 te plesanta artık dayanmayacak dediler. Benim bebeğimin kilo alması 33 te yavaşladı aslında. Damarlarda çift taraflı çentik var. Ona rağmen tansiyon iyi damardaki kan akışı iyi ama plesanta artık beslemiyor. Doktorum geçen hafta çok netti 37 yi görürüz dedi bugün beklediğimden hızlı oluyor plesanta ayrılırsa daha büyük risk dedi. Bu istediği tahliller doğum için gerekli tahliller. Yani sonuç değiştirmeyecek sadece doğuma hazırlıklı olmak istiyor. Şunu demek istiyorum hiç ummadığımız şeylerle bir anda karşılaşıyoruz. Tansiyon dan korkarken tansiyon hiç sorun olmadı ama bambaşka birşey çıktı. Sen de umutsuz olma haftan daha küçük olduğu için göz önünde tutuyorlar. Ben de 16 17 leri çok gördüm. Önemli olan ne kadar o seviyede kaldığı ani düşüş yükselişleri. Hemen bebeğin etkilenmeyecek bundan emin ol. 34 e birşey kalmadı. Sen de ben gibi mucize gibi bakıyorsun ama bak ben geçtim sen de geçeceksin o haftaları. Umut gerçekten bu dönemde en büyük yardımcımız. Hep pozitif olmaya çalıştım umudunu kaybetme sen de. Sağlıkla alacaksın kucağına inaniyorum 🙏 ayrıca ekim annelerinden 30. Haftada doğum yapan bir anne vardı. Kendime onu örnek verirdim. Şimdi evinde bebeğiyle kilosunu toplar toplamaz çikti hastaneden 🥰 artık haftalarımız iyi her haftayla daha da iyi olacak 🙏 uzun yazdım biraz ama umarım içini rahatlatabilmişimdir.

Back
X