• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Az önce onunla konusuyordum, fıstığııım Alyaaam diyorum o kadar minicik hareketlerle karsılık veriyor ki hiç kıyamıyorum. Normalde vahşi kelebeğimdi o benim yırtardı ortalığı 🥹 Yoruldu tabi çoçiiim napsın
Canım geçmiş olsun öncelikle ciğer geliştirici yapıldıysa hareketleri biraz azalıyor doktor bana bikac gün az hissedersin korkma demişti gerçekten de önceden karnımda adeta savaş veren oğlum ciğer geliştirici olunca 2-3 gün o kadar az ve sakin hareket ettiki çok üzülüyordum ama sonra geçti yine aynı şimdi merak etme yani☺️

Benim ikinci ayda halam geldi ramazandı çalışıyordum ve proje yetiştiriyordum. Ona da oruç vuruyormuş sağolsun sadece yattı kalktı yemek yedi. Ben halama bile sinir oldum zaten demiştim proje işim var işten izin alamam evde de çalışmam gerekir ona göre yine de buyrun falan diye. Ama şimdi bile düşününce çok ayıp geliyor. Riskli aylar bir de…

Canım geçmiş olsun öncelikle ciğer geliştirici yapıldıysa hareketleri biraz azalıyor doktor bana bikac gün az hissedersin korkma demişti gerçekten de önceden karnımda adeta savaş veren oğlum ciğer geliştirici olunca 2-3 gün o kadar az ve sakin hareket ettiki çok üzülüyordum ama sonra geçti yine aynı şimdi merak etme yani☺️
İnşallah teyzesi benim kızım da eskisi gibi olsun, daha doğmasın beklesin🙏🥰 maşallah oğluşuna🧿

Hoca hiç sorun olur demedi, 38 olsam istemiyordu normal doğum ama şimdi rahat doğurursun ufak zaten deneriz dedi🥰😍
Ay kolayca doğur inşallah canım. Darısı başıma ama ben bebek ters dönmüş deyince sanki normal olmayacak kafasına girdim tamamen. Pilatesi bile saldım iki derstir. Yeni bir sürpriz yapsın da yine dönsün oğlum diye bekliyorum. Şaşırt anneni yavrucum

Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur :(
Bu kadar olmaz dicem ama oluyor biliyorum eşin bir şey diyemiyor mu bu durumda? Ya insan rahat oturamıyor kalkamıyor niye geldiler ki doğuracak insanın evine

Artık kıdemli o ya kendi sistemini kurmuş 😍hastası cok ama 8 aydır beni hiç sıra bekletmedi. Randevu 9daysa tam 9da çilek hanımm diye sesleniyorlar. Ve bu saate kadar elinde telefon benim durumumla alakalı hemşirelerine talimat veriyor bak bu büyük emek. Allah razı olsun adamdan melek gibi yani ömrü uzun olsun
Evet çok babacan her muayeneden sonra elini tutup kaldırması bana hep güven verir. İzmirin yarısı onda doğurdu zaten çok fazla tanıdığım var, inşallah bizde sağlıkla atlatırız bu süreci de bol bol dua ederiz artık ona da🙏🥰

Hoca hiç sorun olur demedi, 38 olsam istemiyordu normal doğum ama şimdi rahat doğurursun ufak zaten deneriz dedi🥰😍
Kız bak sana dedim her şeyde var bi hayır hadi gönlünce olsun inşallah herşey 🥰 çok zor geldik buralara yüzünü güldürecek haberlerle devam et inşallah 🙏🙏

Naptın muayene oldun mu?
Evet oldum herşey yolunda sancım çıkmadı 20 lerde falandı.
Bebek makat gelişliydi en son Salı günü, dönmüş başı aşağıdaydı.
Bir de alttan muayene etti ebe onda da problem yok idrarda da enfeksiyon çıkmadı.
Sorun tamamen benim stresli olmam ve kendimi yormammış.
Dinlenmelisin dedi yorma kendini bebek strese girip kasılma yapıyor dedi.
Çok şükür en azından kafam rahatladı ya

Evet oldum herşey yolunda sancım çıkmadı 20 lerde falandı.
Bebek makat gelişliydi en son Salı günü, dönmüş başı aşağıdaydı.
Bir de alttan muayene etti ebe onda da problem yok idrarda da enfeksiyon çıkmadı.
Sorun tamamen benim stresli olmam ve kendimi yormammış.
Dinlenmelisin dedi yorma kendini bebek strese girip kasılma yapıyor dedi.
Çok şükür en azından kafam rahatladı ya
Çok şükür bişey olmamasına sevşndim. Belki bu aralar kendini yormuşsundur. Bol su iç bikaç gün dikkat et.

Yok canım mutlaka danışmışlardır. Şükür sancı yoksa çok güzel 🥰
Evet o açıdan güzel kızımın kalp atışlarını merak ediyorum durmadan az once fetal dopplerle baktı ebe gayet iyi dedi o biraz rahatlattı 🙂

Şimdi düşer. Serum düşürüyor sancıyı hemen uyu o arada. Benm serumum bitti 2 saat sonra yenisi takılacak o aralığa kadar uyucam biraz sende uyumaya calıs
Biraz içim geçmiş iyi oldu o da dinlendim, sen nasılsın kuzum en son nst nasıldı normal doğum için mi bekliyorsun şimdi

kızlar 32 haftadan sonra uykular sıfırlandı neredeyse. 2-3 saat uyuyabiliyorum. Ve en büyük sebep mide yanması felaket bir boyutta. Ciğerlerimi göğsümü her yeri yakıyor sanki. Bir sonraki gidişimde başka bir ilaç sorucam talcitmiş rennie miş hiç fayda etmiyor.

kızlar 32 haftadan sonra uykular sıfırlandı neredeyse. 2-3 saat uyuyabiliyorum. Ve en büyük sebep mide yanması felaket bir boyutta. Ciğerlerimi göğsümü her yeri yakıyor sanki. Bir sonraki gidişimde başka bir ilaç sorucam talcitmiş rennie miş hiç fayda etmiyor.
Ben lansor kullanıyorun 2 aydır canım ve hiç mide yanması yaşamadım. Gerçekten hayat kalitesi inanılmaz düşüyor insanın. 4 güne kadar tüm gece de uyuyordum en azından yanma sebepli uyanmadım hiç. Bi sor istersen doktoruna. Bende normalde de reflü var ilk haftadan beri çok çekmiştim.

Ben lansor kullanıyorun 2 aydır canım ve hiç mide yanması yaşamadım. Gerçekten hayat kalitesi inanılmaz düşüyor insanın. 4 güne kadar tüm gece de uyuyordum en azından yanma sebepli uyanmadım hiç. Bi sor istersen doktoruna. Bende normalde de reflü var ilk haftadan beri çok çekmiştim.

Mutlaka soracağım canım.hatta yazarım yarın sabah. Uzanamıyorum bile. Oturma pozisyonunda uyumaya çalışıyorum yine işe yaramıyor. Mahvoldum 2 gündür.

Çok şükür bişey olmamasına sevşndim. Belki bu aralar kendini yormuşsundur. Bol su iç bikaç gün dikkat et.
Evet canım taşındık geçen hafta, stres yorgunluk hepsi birikti gerçekten. En iyisi dinlenmek işler sonra da olur

Eşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyor
Şu hamileliğin son haftalarında nasıl gelirler ya gelenin tek sebebi destek olmak olmalıydı hizmet beklemek ne ya bayıl bacım abart sahne senin bence 😂😂

İnşallah teyzesi benim kızım da eskisi gibi olsun, daha doğmasın beklesin🙏🥰 maşallah oğluşuna🧿
Sen enerjinle pozitifliğinle güzel şeyler çağıracaksın ona inanıyorum güzel bir doğum olacak🫶🏼🙏🏻ben de işin cahili olmaktan yanayım ne oluyorsa o an öğreneyim şimdi kaygılanmayayım da diyorum normal doğur mu diyecek tamam sezeryan mi diyecek ona da okey kafamız rahat 😂

Valla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma

Valla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma lütfen 🙏🏻
İnan artık napıcamı şaşırdım doktorum rahim ağzında kısalma var dikkat et uzan ve dinlen dedi ama kimin umurunda

Back
X