- 10 Ocak 2024
- 894
- 911
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sola sa yatsam yanıyor sağa da yatsam yanıyor, ilaç içsem 15 dakika falan sürüyor etkisi. Soğuk süt soda ne varsa deniyorum ben de ama yanıyor işte ve geçmiyor uyuyamıyorum artık sinirlerim çok bozulduBen de mide yanmasından uyuyamıyorum ya sola yatmak iyi diyorlar hamilelikte ama ben sola yatınca midem iyice berbat olduğu için neredeyse hiç soluma yatamadım kullanmadığım şey kalmadı faydası da yok![]()
Benim de öyle canım ya hiç bir şeyin faydası yok sanırım doğuma kadar çekeceğiz bu durumuSola sa yatsam yanıyor sağa da yatsam yanıyor, ilaç içsem 15 dakika falan sürüyor etkisi. Soğuk süt soda ne varsa deniyorum ben de ama yanıyor işte ve geçmiyor uyuyamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu![]()
Ya benim hamileliğim de çok güzel geçti bir sorunum yok çok şükür ama şu mide yanmaları uykusuzluk yüzünden ben bile bir an önce doğurmak istiyorum ama daha 32. HaftadayımBen de mide yanmasından uyuyamıyorum![]()
bebişin hareketleri de rahatsız edici
1 Kasım diyordum ama 29 ekimde alalım istersen diyordu doktor ben de madem öyle 30 unda al diyeceğim kontrolde. İki gün geri çekelim farketmiyorsa. Doğurunca daha mı iyi oluyor sanki acele ediyorsun diyenler olur şimdi
vallahi ağrısı sızısı oluyor bir hafta on gün ama biran önce vücudumu salsın artık kendimi özledim ya
![]()
Amin inşallahBenim de öyle canım ya hiç bir şeyin faydası yok sanırım doğuma kadar çekeceğiz bu durumuinşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza ve tüm şikayetlerimiz de geçer
Net üşütmüşüm canım. Kendimi sıcak tutunca geçmiş hemen. Şimdi lavabo için kalkınca fark ettim, ağrıdan eser yokKız şort giyme artıkgölge epey serin oluyor üşütmüşsündür ara ara oluyor bel ağrısı ters oturunca ayakta vs durunca .
Çok normal canım hormonlarımız tavan ne yapalımBen lohusalığa doğum öncesi girdim galiba herkese alınıyorum küsüyorum etrafımda insan kalmayacak![]()
Ben bu saatte ufak bisiy bile attım agzimaUyandım uyuyamıyorum bakalım kaç saat uyanık kalacağım. Eşim de uyanıp duruyor hareketlerimden yazık erken kalkacak o da
Sola sa yatsam yanıyor sağa da yatsam yanıyor, ilaç içsem 15 dakika falan sürüyor etkisi. Soğuk süt soda ne varsa deniyorum ben de ama yanıyor işte ve geçmiyor uyuyamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu![]()
Kızlar benim de midem çok kötüydü gaviscon falan da bir işe yaramıyordu burdan da kaç kere yazdım gece yarım saatte bir kalkıp ilaç içiyorum diye. Buradaki arkadaşlar sağ olsun birkaç ilaç ismi söylediler Lansor diye. doktoruma söyledim o da bana muadilini yazdı pantor diye. Sadece iki gündür alıyorum. Ama bana o kadar iyi geldi ki, gün boyu ve gece hiç mide yanmam olmuyor çok şükür. Dayanamıyorsanız doktorunuza bir danışın.Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum![]()
1 Kasım diyordum ama 29 ekimde alalım istersen diyordu doktor ben de madem öyle 30 unda al diyeceğim kontrolde. İki gün geri çekelim farketmiyorsa. Doğurunca daha mı iyi oluyor sanki acele ediyorsun diyenler olur şimdi
vallahi ağrısı sızısı oluyor bir hafta on gün ama biran önce vücudumu salsın artık kendimi özledim ya
![]()
Ben de mide yanmasından uyuyamıyorum![]()
![]()
Ben de geçen hafta ishaldim o yüzden bebeğim kilo alamadı. Beslenmeni aksatmamanı öneririmKızlar hastanede olanlar, çıkanlar, ağrısı olanlar hepinize geçmiş olsun
iki gündür yoğunluktan yazamadım.
Karnım çok ağrıyor ishal olmuşum. Canım çok sıkkın hemoroid oluştu bi de bu yetmezmiş gibi. Bebeğimin hareketleri de var ama nasıl desem 33+0 olduk tekmeden çok sürekli karın göbek duvarına sürtünüyor o şekilde hissediyorum. Üç gün önceye kadar tekme şampiyonu olan kızım şimdi canı isterse günde 5-10vuruyor. Napsam bilmiyorum,
Çok şükür geçmiş olsunGünaydın kızlar, sabah nstde sancım çıkmadı çok şükür, doktor nidicardı keselim istersen çıkabilirsin dedi eve gidip evde yatacağım
Soracağım ilk fırsatta çok teşekkür ederimKızlar benim de midem çok kötüydü gaviscon falan da bir işe yaramıyordu burdan da kaç kere yazdım gece yarım saatte bir kalkıp ilaç içiyorum diye. Buradaki arkadaşlar sağ olsun birkaç ilaç ismi söylediler Lansor diye. doktoruma söyledim o da bana muadilini yazdı pantor diye. Sadece iki gündür alıyorum. Ama bana o kadar iyi geldi ki, gün boyu ve gece hiç mide yanmam olmuyor çok şükür. Dayanamıyorsanız doktorunuza bir danışın.
Yaaaa canım benim çook sevindim vallahi evine kavuşunca daha iyi olacaksınGünaydın kızlar, sabah nstde sancım çıkmadı çok şükür, doktor nidicardı keselim istersen çıkabilirsin dedi eve gidip evde yatacağım