• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Günaydınnn, yine herkes isyanlarda 🤣 grup neşe saçıyor 🤣 ben uyumaktan umudu keseli bir ay oldu bir beklentim yok artık böyle devam edecek galiba ya 🤣 bide izne ayrılmadım, ne kadar dayanabilirsem kar diyerek gün sayıp duvara çentik atıyorum.
Ayy di mi herkeste ayrı şikayet baş gosteriyor😔 bebis gelince daha zor olacak diyorlar, bunlar iyi günlerimiz galiba.. Ama onları gorunce şikayet de kalmaz heralde 😍

Eşim daha şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyor. Ama ben bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. Hamilelik süreci bende travma olarak kalacak gibi hissediyorum 😕
Geçen biz de konuştuk dondurulmuş embriyolar var, ama bundan sonraki her gebelikte Serklaj olmam gerekiyormuş hafif travma bıraktı bende 😂

günaydın ben ağustos ayında geçmeyen ishal yaşamıştım karın ağrısı kramp gibi şeyler yoktu ama sistemim tamamen bozulmuştu, doktorum sıvı kaybını engellemek için serum taktırmam gerektiğini söylemişti
Yarın gideceğim söylerim bakalım ne diyecek teşekkürler canım
Geçmiş olsun gaita istedi mi doktor onda daha net sonuç alırsın
Doktoruma yarın gideceğim canım nasıl bir yol izler bilemiyorum

Geçen biz de konuştuk dondurulmuş embriyolar var, ama bundan sonraki her gebelikte Serklaj olmam gerekiyormuş hafif travma bıraktı bende 😂
Canım sen acil serklaj olmuştun, değil mi? Öyle olunca biraz zorluyormuş ama 12. haftada atılan önlem amaçlı serklaj hayatına hiç engel olmuyormuş. Bir ara benim de rahim ağzı kısalığıyla ilgili korkularım olunca baya araştırmıştım.

Hamilelik öncesi yapılan bir serklaj tipi var diye biliyorum. Biraz araştırmıştım bende de kısalma başlayınca. Transfere de engel olmuyormuş.

Canım sen acil serklaj olmuştun, değil mi? Öyle olunca biraz zorluyormuş ama 12. haftada atılan önlem amaçlı serklaj hayatına hiç engel olmuyormuş. Bir ara benim de rahim ağzı kısalığıyla ilgili korkularım olunca baya araştırmıştım.
Evet canım 11mm ken acil olmuştum, dediğin gibiymiş sanırım doktora sorucam bunu da 😁

Hamilelik öncesi yapılan bir serklaj tipi var diye biliyorum. Biraz araştırmıştım bende de kısalma başlayınca. Transfere de engel olmuyormuş.
Evet abdominal oluyormuş karından galiba. Kısalma korkutucu gerçekten, uzadı mı sonradan sizin🙏🏻

Bildiğim kadarııyla anne 0 pozitif olunca oluyor eşim B pozitif. Bizim de ilk cocugumjz da oldu karaciger degerlerine balıldı testler yapıldı sonra gecmeyen sarılık olunca doktor dedi annesi hiç uzulme bu sekilde gizli kan uyusmazlığı diyoruz buna dedi uzun suruyor sarılık bizim 4 ay sonra tam olarak rengi normale döndü. 1 defa ısık aldı hastanede ama hep takip edildi
Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak 😔

Evet canım 11mm ken acil olmuştum, dediğin gibiymiş sanırım doktora sorucam bunu da 😁
Benim 22. haftamda rahim ağzı uzunluğu 28 mm ölçülmüştü. Cumartesi günü 25 mm ölçüldü. Bazen düşünüyorum. Acaba yemek yapmak harici hep yattığım için mi daha fazla kısalmadı yoksa yapım mı böyle diye 🤔

Benim 22. haftamda rahim ağzı uzunluğu 28 mm ölçülmüştü. Cumartesi günü 25 mm ölçüldü. Bazen düşünüyorum. Acaba yemek yapmak harici hep yattığım için mi daha fazla kısalmadı yoksa yapım mı böyle diye 🤔
Benim geçen hafta 13mm ölçüldu, hastanedeyim o günden beri😔

Süt saklama poşet ve şişelerim de geldi😆 benim gibi hala alışverişi bitmeyen var mı arada gelenleri yazın da aklımıza gelsin eksikler🥲
Bizim daha çok eksiğimiz var gibi burun aspiratörü, tırnak makası, tarağı nevresimi falan alınmadı daha düşündükçe de çıkıyor 😅
Ya bende iştahsızlık başladı sizde de var mı
Bende de var iştahsızlık daha doğrusu acıkıyorum ama masaya oturunca çok yiyemiyorum canım istemiyor kısa süre sonra tekrar acıkıyorum

Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak 😔
Bizde de var bana ilk haftalarda sağlık ocağındaki ebe demişti ben 0+ eşim ab+ daha sonra gittiğim doktorlara sorduğumda önemli bir şey olmadığını söylediler 🤷‍♀️

Canım kendini yormamanın da etkisi olmuştur, bebişler ağırlaştıkça baskıları artıyor rahim ağzına o yüzden de zamanla zaten kısalıyor kendiliğinden. 3 mm gibi ölçü farkları o anki yatış pozisyonundan idrara sıkışık olmandan bile farkedebiliyor. Artık istesek de aktif olamıyoruz zaten önceden ayaklanmak istiyordum hep ama yatmak artık daha makul geliyor 😅

Çok geçmiş olsun haftanız ilerlemiş az daha dişinizi sıkın kendinizi üzüp sıkmayın o bile kasıyor insanı 🙏🏻 ben çok hikaye okudum dikiş olmadan 39ları görenler de vardı
Enfeksiyon da buldular, ondan kaynaklı da olabiliyormuş. Bu saatten sonra az kaldı allahtan. Yatıp kendimi yormazsam düzelir ve son haftalara kadar bekleyebiliriz inş. Erken doğum riski testi yapıldı negatif cikti

Back
X