• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kizlar bi cilginlik yapip 36. Hafta arabayla uzun yola çıkıyorum doğum için. Böyle olan var mi cevresinde falan önerileriniz var mi

Doktor izin verdi bu arada
Varis çoraplarından alabilirsin yolculukta iyi olur. Bol bol su içmeli ve 1,5-2saatte bi mutlaka mola verip hareket etmelisin. Sırtına mini bir yastık alırsan rahat edersin.

kızlar bebişlernize özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız? hangi firmayı önerirsiniz?

Aynıyız ya 12 haftaya kadar kullandım önce, bi süre bıraktım 23 haftada tekrar başladım 😂 arkadaşlarım fitil atamıyorum of ya falan dedikçe kahkaha atıyorum pro oldum çünkü ayaktayken falan koyabiliyorum fitili 😂 kurtulucaz inşallah az kaldııı
Ay inşallah ya 🫠 Perşembe 36+0 kontrol var. Artık vakti gelmedi mi diye soracağım 🥲🥲

Sizin çok sıkıntılı olmuş. Bebeğin karnındaki ölçüm ishalden kaynaklanabilir gibi geldi bana. Ben 5 gün ishal sonrası tartıda -2 kilo çıktım. Bütün vücudum çekilmiş gibiydi. Sonraki hafta düzene girince hemen geri koydum kızım da kilo almış 🙏🏻 bence bir gastroentrologla görüşün eğer görüşmediyseniz
şu an düzeldi tamamen, temmuz- ağustos aylarında oldu ankara da salgın vardı, o zaman testlerde de enfeksiyon çıkmamıştı dönemsel bi şeydi sanırım

bol bol su iç çok geçmiş olsun💐
Günaydınnn 🌸 bence kesinlikle paylaşmalısın. Sıvı tüketimine dikkat et bol bol su iç canım.
Benim bebeğim ishal sebebiyle bir hafta kilo almadı. İshal de önemli doktoruna kesin söyle maviss_34 maviss_34
Kızlar bu ara su içmeye hiç dikkat edemedim çocuğun kilosunu da etkiliyor deyince bi vicdan yaptim ya dikkat edeceğim yarın da doktorumla paylaşacağım bakalım

Kızlar daha önce buraya biri yazmıştı bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum diye. Şu an bende de öyle olmaya başladı sanki oradan çıkacak gibi. Bu baş geliş mi demek yoksa makat geliş mi demek. En son makat gelişti çünkü ama ilk defa hareketleri makat bölgemde hissettim

Mutluluktan ağlayabilirim öyle olursa. Aynı hafta corasprin de bırakılacak sanırım. Oksapardan da kurtulacağım günler gelecek inşallah 😂
O oksapar yok mu zaten ayrı bir çile, ecopirin ve Progestanı 37de bırakıcaz dedi benim doktor bakalım 😅

Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Yaaa çileğim sen bugün yazmayınca aklıma gelmedi değil🫶🏻 sağlıkla kavuşun kuzum benim çok dua edeceğim sana Alyakuş annesine gelmek istiyor demek bir an önce 💖💖

Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Ya çilek sen ne diyorsunnn 😍 ya pıtırcığa bak sen dayanamadı az daha. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim. Kilosu sağlığı iyiyse biran önce gözünün önünde olur büyür annesi. Bebiş her türlü kontrol altında olur da asıl sen nasılsın, ağrın sızın var mı heyecanlı mısın hiç korkma olur mu 🙏

Ayyy çilekimmm sağlıkla kavuşun inşallah
Normal mi deneyeceksiniz

Canımın içi sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 🧿 🙏 💕 çok heyecan annecim 😍 sen de çok iyi ol su gibi akıp gitsin zaman Allah yardımcın olsun 💕 😘

Kızlar daha önce buraya biri yazmıştı bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum diye. Şu an bende de öyle olmaya başladı sanki oradan çıkacak gibi. Bu baş geliş mi demek yoksa makat geliş mi demek. En son makat gelişti çünkü ama ilk defa hareketleri makat bölgemde hissettim
Ben yazmıştım, hala da öyle hissediyorum ve dünkü kontrolde hala makat gelişti canım

prensesine yarın kavuşuyosun yani şaka gibi yaa ev artık mis bebek kokucakkk 😍 allah yardımcın olsun canım benim sıkıntısız rahatlıkla geçer inşallah 🙏🏻🩷 gelinimi süsle püsle yarınxjjxcjchhxhsh

Back
X