• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kilo vermeye başlamış deyince canım sıkıldı zaten erken doğacak bu zamana kadar bu kadar ilerlemek bile mucizeydi bizim için 🙏🏻 sağlıkla gelsin dediğin gibi gerisi hiç önemli değil 💕 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🧿
Olsun kuzum doğduktan sonra güzelce beslenir toparlar canını sıkma kilosu az Bebekler daha çabuk toparlanıyor bence 🙏🥰

canim bende de taşınma durumu var. hastane çantam hazır değil, bebek odasının şifonyeri ve dolabı daha alınmadı. bebişimin eşyaları hazırlayamadım. doktor hastane çantanı hazırladın mı dedi hee dedim:cry: oluyo ne yapalım herkesin süreci aynı olmuyor. bebek arabasında şöyle bir durum var baby mall dan aldım ben . siteden daha uyguna aldım çünkü mağazada daha uygun oluyor.kenarda duruyor ama geç alsamda olurmuş
Taşınma girince araya zaten herşey tepetaklak oluyor valla tekrar ev düzenle insan bıkıyor cidden 🥲 Allah kolaylık versin canım. Bende online bakıcam ya hiç gidip incelemeye takatim yok az çok biliyorum zaten. En önemlisi puset aslında gerisi sonra da alınır.
İyi yapmışsın almakla iyi günler de kullanın canım 🥰

Gerçekten bir günde değişebiliyor işler, bende kızım okula başlasın o okuldayken yıkarım ütülerim diye erteledim, hepsini arkadaşlarım yaptı benim yerime😔 tek tek hayal kura kura yapıcaktım heveslenmiştim ama olsun artık nasılsa daha çok kirlencek tekrar yıkancak ütülencek o zaman yaparım diye avutuyorum kendimi...
Aa niye öyle oldu ki canım okuyamadım yazdıysan bi sorun mu oluştu

canim bende de taşınma durumu var. hastane çantam hazır değil, bebek odasının şifonyeri ve dolabı daha alınmadı. bebişimin eşyaları hazırlayamadım. doktor hastane çantanı hazırladın mı dedi hee dedim:cry: oluyo ne yapalım herkesin süreci aynı olmuyor. bebek arabasında şöyle bir durum var baby mall dan aldım ben . siteden daha uyguna aldım çünkü mağazada daha uygun oluyor.kenarda duruyor ama geç alsamda olurmuş
Canım sıkma kendini, stres olma. Herkesin süreci başka, benim de hemen hemen aynıydı durumlar, taşınmış kadar oldum, ama işler bir başlayınca bi enerji geliyor 2-3 güne ancak hallettim ki ben 36+3 teyim suan. O gelen son enerji ile hallediyorsun her şeyi 🙏🏻

Aa niye öyle oldu ki canım okuyamadım yazdıysan bi sorun mu oluştu
Sancılandım canım doğum başlamış demişlerdi 33+5 dik. İki gün hastanede yattım durdurdular bugün tam 36 yız şükür. Ama iki haftadır yatıyorum sadece tuvalet vs kalkıyorum bide kontrollere gidiyorum bugün 4 de bakalım😊

Merhaba herkese bugün erken doğum kervanına benim de katılacağım haberini aldık. Bebeğin göbek çevresi kilo almadığı ve istenilen persentilin altına düştüğü için 37’diyi doldurduğumuz gün alınacakmış. plesentada bir sorun var diye anladım. Bebeği gerektiği gibi beslemiyor sanırım. Haftada 2 gün kontrole gideceğim Perinatalog takip ediyor kendi doktorumla beraber. 2 hafta dayanabilirsek 23 Ekim doğum 🙏🏻
sağlıkla gelsin ve kavuşun inşallah :) doğum şekli nasıl olacak peki ona da karar veriyorlar mı?

Ay herşeyim eksik gibi daha kıyafet falan da yıkamadım. Neyse ki erken doğum riski falan yok ama tabi bir günde herşey değişiyor 🫠
Benim de ya alacağım bir sürü şey var daha kıyafetleri de yıkamadım çünkü Ankarada sular daha yeni geldi 1 haftadır sular yoktu 😢 kendime lohusa pijaması bile almadım daha inşallah erken gelmez 🫠

Puxhu Puxhu çıktım da doktoru göremedim yaa acil doğuma girmiş yarın yine gitcem. Nst iyi 20-30 arası sancılar. Yarın nst de tekrarlıcak sorularımı da o zaman sorcamm 😁

Selam kızlar bende kontrolden çıktım. 2900 olmuş bebeğim 34+0 bugün ama iki hafta önden gidiyormuş 36+2 görünüyor şeker takibi önerdi biraz korktum yine daha öncede şekerden şüphelenmişti normal çıkmıştı şimdi yine şüphelendi. Doğum tarihi için net bişsey demedi baş aşağı servikal uzunluk 45 mm dedi. 37-40 haftalar arasında olur dedi bende çok açıklayıcı oldu teşekkürler dedim🤣

Hakkınızda hayırlısı olsun canım Merve’nin dediği gibi bebeğe kilo aldıracak şeyleri bi dene derim faydası olur insallah bu arada bizim de doğum tarihimiz aynı ❤️
Evet onlar aklımda. Birbirimize şans getiririz inşallah 🙏🏻🩷
sağlıkla gelsin ve kavuşun inşallah :) doğum şekli nasıl olacak peki ona da karar veriyorlar mı?
Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻🤗Bende zaten birden fazla sezaryen endikasyonu vardı. Sezaryen olacak. Hatta bu arada suyum gelirse acil sezeryan olacak diye biliyorum

Selam kızlar bende kontrolden çıktım. 2900 olmuş bebeğim 34+0 bugün ama iki hafta önden gidiyormuş 36+2 görünüyor şeker takibi önerdi biraz korktum yine daha öncede şekerden şüphelenmişti normal çıkmıştı şimdi yine şüphelendi. Doğum tarihi için net bişsey demedi baş aşağı servikal uzunluk 45 mm dedi. 37-40 haftalar arasında olur dedi bende çok açıklayıcı oldu teşekkürler dedim🤣
🤣 kız senin tosuncuk kırka kadar ne olur hahahah sağlıkla gelsin şaka bir yana

Evet onlar aklımda. Birbirimize şans getiririz inşallah 🙏🏻🩷

Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻🤗Bende zaten birden fazla sezaryen endikasyonu vardı. Sezaryen olacak. Hatta bu arada suyum gelirse acil sezeryan olacak diye biliyorum
Kilo alsın diye bakliyat yiyin diyorlar sonrasında gazman olursak napcaz ama 🤣

Back
X