- 11 Nisan 2024
- 1.286
- 1.066
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaa boğa burcuyumBir şey diycem monaliza senin burcun ne? Erteleme konusunda benden de iyi birini gördüm sonunda![]()
Olsun kuzum doğduktan sonra güzelce beslenir toparlar canını sıkma kilosu az Bebekler daha çabuk toparlanıyor benceKilo vermeye başlamış deyince canım sıkıldı zaten erken doğacak bu zamana kadar bu kadar ilerlemek bile mucizeydi bizim içinsağlıkla gelsin dediğin gibi gerisi hiç önemli değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Taşınma girince araya zaten herşey tepetaklak oluyor valla tekrar ev düzenle insan bıkıyor ciddencanim bende de taşınma durumu var. hastane çantam hazır değil, bebek odasının şifonyeri ve dolabı daha alınmadı. bebişimin eşyaları hazırlayamadım. doktor hastane çantanı hazırladın mı dedi hee dedimoluyo ne yapalım herkesin süreci aynı olmuyor. bebek arabasında şöyle bir durum var baby mall dan aldım ben . siteden daha uyguna aldım çünkü mağazada daha uygun oluyor.kenarda duruyor ama geç alsamda olurmuş
Aa niye öyle oldu ki canım okuyamadım yazdıysan bi sorun mu oluştuGerçekten bir günde değişebiliyor işler, bende kızım okula başlasın o okuldayken yıkarım ütülerim diye erteledim, hepsini arkadaşlarım yaptı benim yerimetek tek hayal kura kura yapıcaktım heveslenmiştim ama olsun artık nasılsa daha çok kirlencek tekrar yıkancak ütülencek o zaman yaparım diye avutuyorum kendimi...
Kızlar 24 saatlik idrar temiz çıktı şükür. Taburcu oldum. Artık inşallah doğuma kadar yatış olmaz bir daha![]()
Canım sıkma kendini, stres olma. Herkesin süreci başka, benim de hemen hemen aynıydı durumlar, taşınmış kadar oldum, ama işler bir başlayınca bi enerji geliyor 2-3 güne ancak hallettim ki ben 36+3 teyim suan. O gelen son enerji ile hallediyorsun her şeyicanim bende de taşınma durumu var. hastane çantam hazır değil, bebek odasının şifonyeri ve dolabı daha alınmadı. bebişimin eşyaları hazırlayamadım. doktor hastane çantanı hazırladın mı dedi hee dedimoluyo ne yapalım herkesin süreci aynı olmuyor. bebek arabasında şöyle bir durum var baby mall dan aldım ben . siteden daha uyguna aldım çünkü mağazada daha uygun oluyor.kenarda duruyor ama geç alsamda olurmuş
Sancılandım canım doğum başlamış demişlerdi 33+5 dik. İki gün hastanede yattım durdurdular bugün tam 36 yız şükür. Ama iki haftadır yatıyorum sadece tuvalet vs kalkıyorum bide kontrollere gidiyorum bugün 4 de bakalımAa niye öyle oldu ki canım okuyamadım yazdıysan bi sorun mu oluştu
Nasıl iniyormuş ki oKızlar müjde eczacımın söylediğine göre yüzüme doğum inmiş
Puxhu sen yüzüne indikten kaç gün sonra doğurmuştun
![]()
Sandalyede kılıyorum her vakti tamamlayamıyorum birbirimize edelimCanım namazı normal kılabiliyor musun yoksa sandalyede falan mı? Ben namaza başlamak istiyorum da hamileliğin başından beri olmuyor. Bana dua eder misin
sağlıkla gelsin ve kavuşun inşallah :) doğum şekli nasıl olacak peki ona da karar veriyorlar mı?Merhaba herkese bugün erken doğum kervanına benim de katılacağım haberini aldık. Bebeğin göbek çevresi kilo almadığı ve istenilen persentilin altına düştüğü için 37’diyi doldurduğumuz gün alınacakmış. plesentada bir sorun var diye anladım. Bebeği gerektiği gibi beslemiyor sanırım. Haftada 2 gün kontrole gideceğim Perinatalog takip ediyor kendi doktorumla beraber. 2 hafta dayanabilirsek 23 Ekim doğum![]()
Benim de ya alacağım bir sürü şey var daha kıyafetleri de yıkamadım çünkü Ankarada sular daha yeni geldi 1 haftadır sular yoktuAy herşeyim eksik gibi daha kıyafet falan da yıkamadım. Neyse ki erken doğum riski falan yok ama tabi bir günde herşey değişiyor![]()
Yüze nasıl iniyor bize de söyleyin ahahahahKızlar müjde eczacımın söylediğine göre yüzüme doğum inmiş
Puxhu sen yüzüne indikten kaç gün sonra doğurmuştun
![]()
Evet onlar aklımda. Birbirimize şans getiririz inşallahHakkınızda hayırlısı olsun canım Merve’nin dediği gibi bebeğe kilo aldıracak şeyleri bi dene derim faydası olur insallah bu arada bizim de doğum tarihimiz aynı![]()
Teşekkür ederim inşallahsağlıkla gelsin ve kavuşun inşallah :) doğum şekli nasıl olacak peki ona da karar veriyorlar mı?
Selam kızlar bende kontrolden çıktım. 2900 olmuş bebeğim 34+0 bugün ama iki hafta önden gidiyormuş 36+2 görünüyor şeker takibi önerdi biraz korktum yine daha öncede şekerden şüphelenmişti normal çıkmıştı şimdi yine şüphelendi. Doğum tarihi için net bişsey demedi baş aşağı servikal uzunluk 45 mm dedi. 37-40 haftalar arasında olur dedi bende çok açıklayıcı oldu teşekkürler dedim![]()
Ah bi bilsem. Puxhu söylediğinde çok merak etmiştim bana da bi söyleyen olduYüze nasıl iniyor bize de söyleyin ahahahah
Kilo alsın diye bakliyat yiyin diyorlar sonrasında gazman olursak napcaz amaEvet onlar aklımda. Birbirimize şans getiririz inşallah
Teşekkür ederim inşallahBende zaten birden fazla sezaryen endikasyonu vardı. Sezaryen olacak. Hatta bu arada suyum gelirse acil sezeryan olacak diye biliyorum