Ayyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördümkız senin tosuncuk kırka kadar ne olur hahahah sağlıkla gelsin şaka bir yana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördümkız senin tosuncuk kırka kadar ne olur hahahah sağlıkla gelsin şaka bir yana
erkek bebek dimiAyyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördümhastaneden geldiğimden beri resmine bakiyorum
İnşallah canım erken gelirsede artık alınır bi şekilde onlar ama haZır olması çok çok daha iyi olur tabiBenim de ya alacağım bir sürü şey var daha kıyafetleri de yıkamadım çünkü Ankarada sular daha yeni geldi 1 haftadır sular yoktukendime lohusa pijaması bile almadım daha inşallah erken gelmez
![]()
Tabi ya böyle stres olmaya başladım hastane çantası bile yok belime falan ağrı girdikçe direkt aklıma eksikler geliyoİnşallah canım erken gelirsede artık alınır bi şekilde onlar ama haZır olması çok çok daha iyi olur tabi![]()
Oy maşallah nazar değmesinAyyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördümhastaneden geldiğimden beri resmine bakiyorum
Of bana kimse söylemiyor ya birileri bana da desinAh bi bilsem. Puxhu söylediğinde çok merak etmiştim bana da bi söyleyen olduaynada yüzümü inceleyeyim size de söylerim
![]()
Ay evet erken kavuşmak gibi bir hissiyat oluşuyor ama benim önceki zamana ihtiyacım var biraz projelerimi falan sakin kafayla evde ilerletmek istiyorum. Ama bebikim uyurken de olur yaniOf bana kimse söylemiyor ya birileri bana da desinzaten sancım 20lerden yukarı çıkmadı hiç hoca desen 39u rahat bekleyelim biz hemen gelmicek bu boş yere erken almayayım diyor, hayır kalsın karnımda yani bir gün bir gündür diyorum ama C cilekcanavari ndan sonra inanılmaz doğurma isteği geldi
![]()
Ne kadar yüksek fiyat söylenmiş.Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
2 hafta sonraKızlar müjde eczacımın söylediğine göre yüzüme doğum inmiş
Puxhu sen yüzüne indikten kaç gün sonra doğurmuştun
![]()
Acil doğumlar çok bu aralar ajsjs kolla kendini mervePuxhu çıktım da doktoru göremedim yaa acil doğuma girmiş yarın yine gitcem. Nst iyi 20-30 arası sancılar. Yarın nst de tekrarlıcak sorularımı da o zaman sorcamm
![]()
Evdeyiz kuzum iyi Aybüş zorla besliyorum çocuğu saat başı ajjss bıktı bendenPuxhu Aybüşş nasıl aşkitom iyi misiniz evdesiniz dimi
Ay her şey bebeğe yarıyor gibi zaten. Bakliyat protein kaşar tahin pekmez her şeyi duydum artıkKilo alsın diye bakliyat yiyin diyorlar sonrasında gazman olursak napcaz ama![]()
Ahahas besle besle büyüsün yavrukuşummmEvdeyiz kuzum iyi Aybüş zorla besliyorum çocuğu saat başı ajjss bıktı benden
Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
Benim.midem neredeyse hiç yanmadı desem saclari fotolarda fark edip sordukOy maşallah nazar değmesinay ben hiç saç göremiyorum ultrasonda hocaya sordum o da bi güldü bana geçti falan dhdjdj kel mi kızım acaba öyle bi mide yanması yaşıyorum ki günlerdir yani bu yanmaya saçsız çıkarsa çok alınırım
![]()