• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
kizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktım 😀 bende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal 😆 karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Ya biz uyuyamıyoruz falan ya artık. Onun çilesi yansıyor yüze demek ki😂

Hanimlar grubumuz daha da heyecanlı oluyor, dogumlar baslamış, bebislerine kavuşanlar olmus ne güzel haberler Rabbim saglicakla hepimizin kucagina almayı nasip etsin insallah
Bugun bnmde kontrolum vardı haftaya catı muayenesi sonrasindada dogumu bekliyoruz bakalim hqyirlisiyla kaolaylikl saglicakla gelsin minişim

Kızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım

Kızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım
Dozu yükselttiniz mi?

Bi kaç yere daha sordum benzerlerini mesaj gelince yazayım size … sorun isterseniz bazılarında siz hayal edin biz yapalım yazıyor
Bir tane daha yere sormuşsunuz melike wonderland diye o yazınızı alıntılayamıyorum orayı çok beğendim sanırım orada yaptıracağım tam benim istediğim gibi🤍

Ne kadar yüksek fiyat söylenmiş.
Sizin gönderdiğiniz modele benzemiyor ama yine de yazmak istedim. İnstagramda ‘baykuscraft’ sayfasına bakabilirsiniz belki beğendiğiniz bir tarz olur. Ücretleri uygun
Evet ama en uygun 2 bine bulabildim. Dediğiniz yere de bakacağım teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: Uva
Tam tersi sezaryende kan kaybı vajinalden daha fazla olur. Yani doktor demirin düşük sezaryen yapmalıyız demez. Takviyenin dozunu yükseltin bende öyle oldu yetersiz geldiği için günde 2 ye çıktık.

kizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktım 😀 bende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal 😆 karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim

Elin yüzün şiş olunca oluyor genelde. Ayy benim de burnum büyüdü inş küçülür doğumdan sonra

Sezaryende kan kaybı çok daha fazla
Hemoglobin önemli ona bakıyorlar kanda hgb

Kizlar kapı süsü için
1. mi 2. mi 3. mü
Seçer misiniiiiiz
Daha sonra odası için kullanacağım

Eklentiler

• IMG_2715.webp
    IMG_2715.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2716.webp
    IMG_2716.webp