Tutuyorum çocuğumuAcil doğumlar çok bu aralar ajsjs kolla kendini merve![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutuyorum çocuğumuAcil doğumlar çok bu aralar ajsjs kolla kendini merve![]()
Ya biz uyuyamıyoruz falan ya artık. Onun çilesi yansıyor yüze demek kikizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktımbende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal
karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Biz prego armada aldık daha yeni kurduk ama fena durmuyorkızlar anne yanı park yatak önerisi alabilir miyim. Baya geçe kaldım galiba.
Kraft denver aldım benkızlar anne yanı park yatak önerisi alabilir miyim. Baya geçe kaldım galiba.
Dozu yükselttiniz mi?Kızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım
Bir tane daha yere sormuşsunuz melike wonderland diye o yazınızı alıntılayamıyorum orayı çok beğendim sanırım orada yaptıracağım tam benim istediğim gibiBi kaç yere daha sordum benzerlerini mesaj gelince yazayım size … sorun isterseniz bazılarında siz hayal edin biz yapalım yazıyor
Evet ama en uygun 2 bine bulabildim. Dediğiniz yere de bakacağım teşekkür ederimNe kadar yüksek fiyat söylenmiş.
Sizin gönderdiğiniz modele benzemiyor ama yine de yazmak istedim. İnstagramda ‘baykuscraft’ sayfasına bakabilirsiniz belki beğendiğiniz bir tarz olur. Ücretleri uygun
Benim de midemde yanma yok. Ama saçlı bebişimBenim.midem neredeyse hiç yanmadı desem saclari fotolarda fark edip sorduk![]()
Tam tersi sezaryende kan kaybı vajinalden daha fazla olur. Yani doktor demirin düşük sezaryen yapmalıyız demez. Takviyenin dozunu yükseltin bende öyle oldu yetersiz geldiği için günde 2 ye çıktık.Kızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım
kizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktımbende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal
karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Özelden gönderdimBir tane daha yere sormuşsunuz melike wonderland diye o yazınızı alıntılayamıyorum orayı çok beğendim sanırım orada yaptıracağım tam benim istediğim gibi![]()
Sezaryende kan kaybı çok daha fazlaKızlar selam, size bir şey soracağım. 36. Haftam genel kan- böbrek- karaciğer için enzim testi istemişti doktorum, yaptırdım. Sonuçlara göre demirim yine düşük.. yani her yolu da deniyorum aslında, referans aralığı 123-153 olması gerekirken ben hala 93. Bu beni vajinal doğum konusunda çok tedirgin ediyor, sanki her şey yolundayken doktorum kan değerlerin çok düşük sezeryan yapmalıyız diyecek gibi :/ sizler nasıl yükselttiniz bu değerleri ? C vitamini ile almak, kahve / çay en az 2 saat sonra içmek vs vs yaptım
Kizlar kapı süsü için
1. mi 2. mi 3. mü
Seçer misiniiiiiz
Daha sonra odası için kullanacağım
Ay bence birKizlar kapı süsü için
1. mi 2. mi 3. mü
Seçer misiniiiiiz
Daha sonra odası için kullanacağım
Eşimde onu beğendiAy bence bir![]()
Ay çok güzel nerden aldınızKızlar benim kızımın kapı süsü geldi. Sade bir şey istemiştim tam istediğim gibi oldu. Çok heyecanlanıyorum![]()