- 26 Temmuz 2018
- 7.595
- 8.651
- 198
- 33
Evet çok az kaldı hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RabbimBenimki kendi gelmeye calısmazsa 1 kasım diye konustuk doktorla hdjdjd ama bilemiyom tabi canım belki ekimin son haftasıda olur.
Ay senin az kalmıs yaaaallah yardımcın olsunnn
![]()

Canım son durum nedir neye karar verdi doktorSabah doktor tekrar muayene eder tahlil verdim sonuçlarla göre taburcu olur inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun insallah bu hafta doğumlarımızı çoğalıyorSelam kızlar kontrolden geldim bende, dr önce 24 üne gün verdi ultrason muayenesinde, sonra 5 dk da bir sancı görünce nst de bu cuma yada cumartesi de olabilir dedi. Perşembe nidicardı kesicez artık, ilacı bugün kessen yarın doğar zaten dedi, bende elencem galiba artık ufak ufak![]()

Yaaaa kontrole gidip doğuma alinmissin muhtemelen şuan doğum gerçekleşmiştir sağlıkla kucakla bebegini canımKızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun insalah heyecan doruktaKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum![]()