• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Benimki kendi gelmeye calısmazsa 1 kasım diye konustuk doktorla hdjdjd ama bilemiyom tabi canım belki ekimin son haftasıda olur.
Ay senin az kalmıs yaaa 🥹🥹 allah yardımcın olsunnn🙏🏻
Evet çok az kaldı hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim 😍
Sabah doktor tekrar muayene eder tahlil verdim sonuçlarla göre taburcu olur inşallah
Canım son durum nedir neye karar verdi doktor
Selam kızlar kontrolden geldim bende, dr önce 24 üne gün verdi ultrason muayenesinde, sonra 5 dk da bir sancı görünce nst de bu cuma yada cumartesi de olabilir dedi. Perşembe nidicardı kesicez artık, ilacı bugün kessen yarın doğar zaten dedi, bende elencem galiba artık ufak ufak😅
Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun insallah bu hafta doğumlarımızı çoğalıyor 😍
Kızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
Yaaaa kontrole gidip doğuma alinmissin muhtemelen şuan doğum gerçekleşmiştir sağlıkla kucakla bebegini canım 🥰
Kızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum 🥰
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun insalah heyecan dorukta

Nebileyim2328 Nebileyim2328 Oldu mu doğumun canım. İyi olunca yaz merak ettim. Bide sancın nasıldı benim de arada bir oluyor özellikle akşam ve geceleri ama doktor kontrolümü bekliyorum. Seninki nasıl bir sancıydı

Yok canım yanlış yazmışım altta düzelttim 35+2 de 3200 dü. Bu çarşamba 36+2 de yine kontrolüm var öğrencez bakalım ne kadar olmuş.
🤣🤣🤣 anlik bi şok geçirdim. 🤣 şeker yok değil mi sizde. Benim eşim 5e yakın doğmuş benim bebişim 2 hafta önde diye doktor şekerden girdi tontiklikten çıktı bugün aaa babasına çekmistir diyorum bilemiyorum takip edicez diyor🫠

🤣🤣🤣 anlik bi şok geçirdim. 🤣 şeker yok değil mi sizde. Benim eşim 5e yakın doğmuş benim bebişim 2 hafta önde diye doktor şekerden girdi tontiklikten çıktı bugün aaa babasına çekmistir diyorum bilemiyorum takip edicez diyor🫠
Yok canım şeker yüklemem normaldi, böyle önden gidince açlık tokluk şekeri de istedi iki hafta önce sağlık ocağında onlara da baktırdım normal çıktı. Artık kabullendik bizde demekki biraz tombiş olacak diye. Yalnız değilmişiz tontiş bebekler olarak 🤣

Kızlar bugün çati muayenesi oldum. 37de bakılıyırmus ama ben başka sikayetimden dolayı muayene edecekti ona bakmışken çatıya da bakalım dedi. Acılı bi işlem değil anlamadım bile tam.

Bide akinti şikayeti olanlar. Israrla normal olduğunu söylüyor doktor. Hatta fazla olması iyiymiş doğuma hazırlıyormuş vücut kendini. Ben sari rengi diye endişe ediyorum dedim . Baktı çok normal bu açik sari beyaz arası bu normal dedi.

Normal doğuma mi ısındırmaya çalışıyor tabi orası muamma🤣

Kızlar 35 haftalık oldum. Muayeneye geldim. Sancı iki gündür hissediyordum. Nst de düzenli ve yüksek sancım çıktı. Plasenta yaşlanmaya başlamış. Öğleden sonra doğuma giriyorum. Bana dua edin lütfen. İsmim Meryem.
Ayyy doğum yaptın mı nasıl geçti inşallah her şey yolundadır bebiş kokuları yükseliyor buradan🥹🥹🌸🫶🏼

Yok canım şeker yüklemem normaldi, böyle önden gidince açlık tokluk şekeri de istedi iki hafta önce sağlık ocağında onlara da baktırdım normal çıktı. Artık kabullendik bizde demekki biraz tombiş olacak diye. Yalnız değilmişiz tontiş bebekler olarak 🤣
Aynen benden de istedi açlık ve tokluk şekerini. Açlık normal çıkmıştı geçen ama düzenli her gün açlık ve tokluk bakacağız dedi. Ben de seninki gibi normal olur diye düşünüyorum sonuçta genetikte böyle şeyler.
Sağlıklı olsunlar da azcık tombiş olsunlar bir şey olmaz🤣

Ben özelde doğum yapacağım üniversitede hastanesi istanbulda. Diğer iki doğumum normaldi ve aynı hastane aynı doktorda doğum yaptım bu 3. Olacak mecburi sezeryan Bebişin eşi aşağıda olduğu için. Evet çoğu gebede oluyormuş belden uyuşturma yaparız demişti doktorum o sırada heyecan yaparsam stres yaparsam daha da yükselir mi bir sıkıntı olur mu acaba diye düşündüm
Yok yok olmaz korkmayın dr unuza güvenin çok sıkıntılı olsaydı ilaç başlatırdı bence sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah sağ salim 🙏🏻

Aynen benden de istedi açlık ve tokluk şekerini. Açlık normal çıkmıştı geçen ama düzenli her gün açlık ve tokluk bakacağız dedi. Ben de seninki gibi normal olur diye düşünüyorum sonuçta genetikte böyle şeyler.
Sağlıklı olsunlar da azcık tombiş olsunlar bir şey olmaz🤣
Sende vajinal doğum düşünüyorsun demi. Beni tek korkutan gelişini 39,40 lara kadar bekleyip kilosundan dolayı sezaryene dönmek. İnşallah o kadar bekletmez 🙏

Sende vajinal doğum düşünüyorsun demi. Beni tek korkutan gelişini 39,40 lara kadar bekleyip kilosundan dolayı sezaryene dönmek. İnşallah o kadar bekletmez 🙏
Ben aslında sezaryan istiyordum. Tek sebebi de akıntı şikayetim vardı. Doktorda ısrarla normal diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse normal olabilir diye düşünüyorum artık. Ama dediğin gibi kilosu çok artarsa, normali doktorlar da istemiyor diye biliyorum. 40’ı görürse 4 kg’ı geçer dedi benimki için. Sana da mı öyle dedi

Ayyy kızlar yok mu bir şeyler söyleyen 😅
alt değiştirme için 2 tane aldım bide şu kullan atlardan alıcam. Stand almıştım ben alt değiştirme için. Üstüne koymak için de minder diktirdim özel yastıklı. onun üstüne koymalık 2 tane alt değiştirme örtüsü var işte.

Kızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım 😒
Ben bebek bezini sleepy ecologic aldım 1 ve 2 numara az aldım güya ama 1 numara aşşırı küçük 2 de çok farklı değil kızım oyuncak bebeğine taktı jfjfjf koydum hastane çantasına ikisinden de ama 1 numara olmaz yani sanmıyorum 🤣 doku ve kalite olarak beğendim zaten temiz içerikli

alt değiştirme için 2 tane aldım bide şu kullan atlardan alıcam. Stand almıştım ben alt değiştirme için. Üstüne koymak için de minder diktirdim özel yastıklı. onun üstüne koymalık 2 tane alt değiştirme örtüsü var işte.
E bebek de olanlardan almadın mı,bu meşhur alt değiştirme örtülerinden olan

Ben bebek bezini sleepy ecologic aldım 1 ve 2 numara az aldım güya ama 1 numara aşşırı küçük 2 de çok farklı değil kızım oyuncak bebeğine taktı jfjfjf koydum hastane çantasına ikisinden de ama 1 numara olmaz yani sanmıyorum 🤣 doku ve kalite olarak beğendim zaten temiz içerikli
1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim

Ben aslında sezaryan istiyordum. Tek sebebi de akıntı şikayetim vardı. Doktorda ısrarla normal diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse normal olabilir diye düşünüyorum artık. Ama dediğin gibi kilosu çok artarsa, normali doktorlar da istemiyor diye biliyorum. 40’ı görürse 4 kg’ı geçer dedi benimki için. Sana da mı öyle dedi
Bana şuan hiç yorum yapmıyor en son geçen hafta başı biraz aşağı inmiş dedi. Bende tahminen 40 a kadar 4 ü geçer diye düşünüyorum zaten bizimki negatif bir aşılama, negatif 1tüp bebek sonrası kendiliğinden olan bir gebelik kıymetli bebek diye en başından sezaryen yapalım demişti ben normal olabilirse deneyelim demiştim. Normal için bir engel yok demişti heralde 37,38 den sonra falan belli olur artık.

1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim
Bana çok küçük geldi belki de olur bilemiyorum 😂 en küçük paketi aldım 1 numarayı 64lüydü galiba bir paket aldım bir pakette 2 no aldım sonra duruma göre alırım

Back
X