• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
İlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.

çok kötü yaptı ilaç beni. Yan etkisi çok oldu. 🥺
Canım çok geçmiş olsun. Hastanede olduğum için mesajların hepsini okuyamıyorum. İlaçlarla sancının durması çok iyi bir haber. Tansiyon düşüklüğü etki olarak seni zorlar ama yüksek tansiyondan iyi bildiğim kadarıyla.

İlaç sonrası sancı kesildi. Tansiyon anı şekilde düştü 100/50 . İlaçtan sonra bir türlü toparlayamadım. Yan etki yaptı. Elim yüzüm ayakalarım şişti. Midem bulanıyor. Başım dönüyor. Başım patlıcak gibi ağrıyor. Baş ağrısından duramıyorum.

Ya kıyamam o da kötü olmuş ama hastanedesin hala dimi orada ona göre müdahale ederler en azından

Kizlar regl agrisi gibi agri niye oluyordu? Burda yasayan vardı sanki

Benim karnımda sertleşmeyle birlikte o ağrı oluyor o sırada sancım çıkıyor nstde

C cilekcanavari Canım sen Bestlak damlayı nasıl kullanmıştın? Hastanede süt sağma makinesine izin vermiyorlar. Damla için de yorum yapmadılar. Ama ben eşime aldırdım. Bebeğimin şu an süte çok ihtiyacı var.

Ne ilacı verdiler o kadar düşürmüş canım

Of stres bende de çeneye vurduruyor aşırı saçmalıyorum tüp bebekte opu için anestezi aldığımda uyuşmadan önce baya boş konuşmuştum hatırladıkça utanıyorum 😂
Oluyor öyle şeyler napalım artık yüz bin tane şey düşünüyoruz o anda idare ediversinler bizi 🙈

Canım çok geçmiş olsun. Hastanede olduğum için mesajların hepsini okuyamıyorum. İlaçlarla sancının durması çok iyi bir haber. Tansiyon düşüklüğü etki olarak seni zorlar ama yüksek tansiyondan iyi bildiğim kadarıyla.
İyi olabilir ama ben çok kötüyüm başım feci şekilde ağrıyor her yerim şişti. Doktor kesti hemen ilacı zaten daha devam edilmicek ilaca
Ne ilacı verdiler o kadar düşürmüş canım
nidicard canım. Bana yan etki yaptı. İlacı kesti doktor hemen. Sancım da durdu zaten nst de sancı yoktu.

Kuzum ağrılarım var ama idare ediyorum. Ameliyat genel anestezi ile olduğu için biraz daha zorluyormuş galiba. Bebeğimi de gördüm tekrar. Maşallah. Minik ama güçlü. Gerinme hareketi yapıyordu. Birazcık sütüm geldi. Onu götürdüm. En az 2 hafta hastanede kalacak gibi görünüyor. İyi olsun da ona da razıyım 🥹
Canım sütünün gelmesine çok sevindim devamı gelir artık❤️ Allah bereketlendirsin. Yavrunu da tez zamanda kucağına versinler sağlıkla inşallah

Kuzum ağrılarım var ama idare ediyorum. Ameliyat genel anestezi ile olduğu için biraz daha zorluyormuş galiba. Bebeğimi de gördüm tekrar. Maşallah. Minik ama güçlü. Gerinme hareketi yapıyordu. Birazcık sütüm geldi. Onu götürdüm. En az 2 hafta hastanede kalacak gibi görünüyor. İyi olsun da ona da razıyım 🥹
Oy ben onun gerinme hareketini yerim yaaa. Güçlü savaşçım benimmm. Annesi adı ne oldu. 🥹🥹 hemen çıkar inş

Bana bebek çıkana kadar yapmadılar, bebeği gör diye bekliyorum dedi anestezi doktoru, ama aşırı stres yaparsan yaparlar bence.. Ben hemşirenin birine bir yapıştım elini hiç bırakmadım doktor çağırıyor beni bırakıp gitme diyorum🤣🤣🤣 ertesi gün kız beni görmeye ziyarete geldi normalde hiç inmiyormuş aşağıya🤣🤣 doktora söyledim yine veririrz sana birini diyor😅 eşleri almıyorlarmış sezeryana hijyenik vs olmasından dedi, aslında mantıklı her sezeryanda bir eş girse ameliyathane hep +1 kişi, belki de böylesi daha güvenlidir herkes için
Ay kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorum😂😂 hemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım 😂😂 anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi 😁😁 kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte 🥰

Ay kıyamam yaaa aynı sebepten bende strese girdim işte. Eşim gelecekti kendimi hazırlamıştım bi baktım almıyorlar baştan bilseydim ona göre ümitlenmezdim. Neymiş steril ortam olduğu için eşim gelirse olmazmış. Ben ondan sonra bir başladım beni steril ettiniz mi beni niye sokuyosunuz o zaman buraya diye ama hiç susmuyorum😂😂 hemşire beni oyalamaya çalışıyor cinsiyeti ne olacak bebeğin diye soruyor bende doğunca görürsünüz kocamı niye almadınızz diye baya bi çemkirdim tabi bu sıra da benim belimden iğne de yaptılar yatırdılar da o stresten hiç bişey anlamadım 😂😂 anestezi doktorum en sonunda bildiğin dualar varsa oku dedi bana niye ben ölecekmiyim diye bi başladım ağlamaya adam nasıl sakinleştirici verdiğini bilemedi 😁😁 kızlar yaşarken komik olmuyor tabi ki ama sonra hepsi böyle anı kalıyor işte 🥰
ya böyle dinleyince çok komik geliyo moral oluyo😁🤣🤣

Kızlar burada biri yazmıştı hatırlamıyorum kim. Tek taraflı bel ağrısının sancı çıktığını yazmıştı. Benim 2 gündür düzenli aralıklarla belime ağrı giriyor. Artık dayanamadım doktorumu aradım. Sancı karında olur diyip tınlamadı. Nst ile baksanız dedim gerek yok dedi. Şimdi kafama takıldı ya sancıysa ve ihmale uğruyorsam diye

Kızlar bugün çati muayenesi oldum. 37de bakılıyırmus ama ben başka sikayetimden dolayı muayene edecekti ona bakmışken çatıya da bakalım dedi. Acılı bi işlem değil anlamadım bile tam.

Bide akinti şikayeti olanlar. Israrla normal olduğunu söylüyor doktor. Hatta fazla olması iyiymiş doğuma hazırlıyormuş vücut kendini. Ben sari rengi diye endişe ediyorum dedim . Baktı çok normal bu açik sari beyaz arası bu normal dedi.

Normal doğuma mi ısındırmaya çalışıyor tabi orası muamma🤣
İçim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim. Benim de sarı ve çok fazla. İnternet erken doğum belirtisi falan diyor. Doktor normal diyor djslkdkdkx

Kızlar burada biri yazmıştı hatırlamıyorum kim. Tek taraflı bel ağrısının sancı çıktığını yazmıştı. Benim 2 gündür düzenli aralıklarla belime ağrı giriyor. Artık dayanamadım doktorumu aradım. Sancı karında olur diyip tınlamadı. Nst ile baksanız dedim gerek yok dedi. Şimdi kafama takıldı ya sancıysa ve ihmale uğruyorsam diye
Ben olabilirim o kişi. Arkada değil bel hizasında yandan geliyordu ve göbeğime doğru yayılıyordu. Sancı giriyor çıkıyordu işte gaz sanıyordum. Ama vücudumun dümdüz önünde hissetmedim yani. Senin kafanı rahatlatmak için baksalardı en azından ihtimal vermese bile. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kalk git seni kapı dışarı edecek hali yok 🤷🏻‍♀️

Ben olabilirim o kişi. Arkada değil bel hizasında yandan geliyordu ve göbeğime doğru yayılıyordu. Sancı giriyor çıkıyordu işte gaz sanıyordum. Ama vücudumun dümdüz önünde hissetmedim yani. Senin kafanı rahatlatmak için baksalardı en azından ihtimal vermese bile. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kalk git seni kapı dışarı edecek hali yok 🤷🏻‍♀️
Benim doktorumun bu rahatlığı beni benden alacak zaten. Bende öne yayılmıyor ama yan tarafa bıçak girip çıkıyor. En kötü eşim gelince acile gidecem nst için ama alttan açılma var mı diye bakarlar diye korkuyorum

Senin hikayede çok iyimiş okurken gözümde canlandı🤣🤣
Bu sefer Allahım bir güç kuvvet verir inşallah da su gibi geçer ikimizin de🙏🙏🙏

Back
X