- 24 Mayıs 2020
- 1.623
- 1.342
- 133
- 30
Evet yslancı sancıdır olur öyle sradaO kadar şiddetli tek seferlik oldu uykucu ben uyuyakalmışımŞimdi yine o sancıya uyandım ama daha az bu muhtemelen yalancı bunlar ağrı eşiğim çok düşük nasıl doğurucam ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yslancı sancıdır olur öyle sradaO kadar şiddetli tek seferlik oldu uykucu ben uyuyakalmışımŞimdi yine o sancıya uyandım ama daha az bu muhtemelen yalancı bunlar ağrı eşiğim çok düşük nasıl doğurucam ben
![]()
Canikom öyle minik oluyolar ki vaktinden önce doğuncaKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
Günaydın canımmm yolunda gitsin inşallah herseygunaydin kizlar 1 saate usg muayinesine gidiyorum bir daha da kontrol edilip sezaryen gununu netlestirecek doktor. cok heyacanliyim cokta korkuyoruminsallah sorun cikmaz 38 i bekleriz ama agrilarim cok oluyor
Bende huzursuz bacak değilde huzursuz bebe sendromu vardı gece olunca bişiler oluyo cocuga kuduruyor uyutmuyor ağrıyor heryerimBu gece uyuyamayacağım o kadar belli ki ya şimdiden huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Var mı bana eşlik edecek olan
bebeğin pozisyonuyla alakalı o durum biraz yani kanala falan yerleşmiş olmasıyla ilgili. geçen hafta arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 35. haftasında suyu geldiği için acil doğuma alındı ve normal doğum yaptı. her ikisi de gayet sağlıklı çok şükür ve arkadaşım normalde sezeryan düşünüyordu ama bebek kanala girdiği için mecburen vajinal doğumla devam ettiler. ama kısa ve kolay bir doğum olmuş öyle söyledi :)Kızlar erken doğum olursa vajinal doğum olma ihtimali nedir biliyor musunuz? Şimdiye kadarki erken doğumlar hep sezeryan oldu sanırım
Ouyy en kısa zamanda kavusun inşallah canımKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
Gebelik zehirlenmesi karında yapmaz kaşıntı canım karnın kurumustur ya da büyüdüğünden gerilmiştir güzelce nemlemdir , artık karınlar büyüdü cok normal benimde kaşınıyorKızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
Normal tulumun içinde body giydirip öyle yatırcam ben, zaten kundak yapıcam bide aşırı kalım bişeyle uyutmayayım dedimKızlar uyku tulumu konusunda ben de çok kararsız kaldım ya kış çocuğu olacak çocuklarımız onun için almayı düşündüm önce ama ev yeterince sıcak olur diye düşünüyorum bebek de çok küçük olacak gerek olur mu emin de olamıyorum. Siz aldınız mı?
Bunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor benibebeğin pozisyonuyla alakalı o durum biraz yani kanala falan yerleşmiş olmasıyla ilgili. geçen hafta arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 35. haftasında suyu geldiği için acil doğuma alındı ve normal doğum yaptı. her ikisi de gayet sağlıklı çok şükür ve arkadaşım normalde sezeryan düşünüyordu ama bebek kanala girdiği için mecburen vajinal doğumla devam ettiler. ama kısa ve kolay bir doğum olmuş öyle söyledi :)
Çok geçmiş olsun canım ben inanıyorum çok sürmeyecek bu ayrılık en kısa zaman da toparlanıp kollarına gelecek minnos kızınİnşallah canım. Camın arkasından izlemek ve kucağına alamamak çok zormuş. Sütüm de yok. Doğumdan önce geceleri süt akıyordu. Şimdi neden gelmiyor anlamadım. İki memeden zar zor 2 ml süt geliyor. İnşallah senin kizucuĝunda bir an evvel toparlanır, yanına gelir. Senin sütün gelmeye başladı mı?
Doktorum 35. Haftanın bitmesiyle beraber yapmaya başla lütfen dedi bana son kontrolümde.Bu perine masajı yapan arkadaşlar kaçıncı haftada başladılar acaba
Canim senin bebisin boyu kaçtiEvet yslancı sancıdır olur öyle srada
36dan sonra başlayın dendi ama benim cesaretim yokBu perine masajı yapan arkadaşlar kaçıncı haftada başladılar acaba
Günde bir defa yapıyorsan sabah aksam krem ya da yag sürKızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla dolduBunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor beni![]()
Ay ben hiç bakmiyorum. Youtube ne kiz. Instagramda karsima ciksa geciyorum. Gebe okununda her annenin süreci farklidir demişti ebe. Kimi inanılmaz rahat geçiriyor kimi çok zorlanıyor.Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla dolduSezeryanın iyileşme süreci ve ameliyat oluşu korkutuyor beni de. Siz de hep olumlu düşünün, şartlar neyi gösterir bilinmez ama düşünce gücü de yadsınamaz
![]()
Ayyy canim hayirli olsun. Bebişin suyunu azaldiğini hissettin miKizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degilayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Sağlıkla gelsin yavruKizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degilayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim