• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin siz doğurdukça dogurasim geliyor ne gelen var ne giden 😂

Ayyy canim hayirli olsun. Bebişin suyunu azaldiğini hissettin mi
hareketlerinde azalma vardi doktor ondan ola bilir dedi. akintim oluyordu ama her zamanki beyaz sari olandan etrafinda sulu gibi oluyordu ic giyimde. ama hic oyle dusunmemistim normal biseydir diye dusunuyordum

Sağlıkla gelsin yavru 🙏🏻 benim de ödüm kopardı herhalde yarın gel al deseler 🙈 sağ sağlim kavuşun inşallah 🙏🏻
evet ya oglumda 1 ay onceden konusmustuk sezaryen gununu konustugumuz zamanda olmustu. simdi panik oldum dondum kaldim bir kac dakika orda dusundum hic olmazsa 1 gun sonra olsun dedim kendime geleyim kendimide evide toparlarim hem kendimide alistiririm zaten panik yapip korkuyordum simdi yureyim agzimda

hareketlerinde azalma vardi doktor ondan ola bilir dedi. akintim oluyordu ama her zamanki beyaz sari olandan etrafinda sulu gibi oluyordu ic giyimde. ama hic oyle dusunmemistim normal biseydir diye dusunuyordum
Ya bu bende de var sulu gibi akıntı. Hatta geçen idrarımı yaptıktan sonra eğilir gibi oldum yine ıslaklık geldi halbuki yeni yapmıştım idrarımı. Kafama takıldı şimdi bak.
Neyse tr saatiyle 1 de randevum var bi baksın bakalım doktor.
Suyum fazlaydı benim geçen kontrolde düzelmiş normale dönmüş demişti doktor. Azalmasın bide🥹🥹

Ay ben hiç bakmiyorum. Youtube ne kiz. Instagramda karsima ciksa geciyorum. Gebe okununda her annenin süreci farklidir demişti ebe. Kimi inanılmaz rahat geçiriyor kimi çok zorlanıyor.
O yüzden bakipta boşuna stese girmeye gerek yok bence.
Yaşayıp görücez🤣
Orası öyle tabii ki herkesin süreci biricik 😄 ama ne bileyim benim hoşuma gidiyor güzel hikayeler olumsuzları ben de geçiyorum 🤣

Canikom öyle minik oluyolar ki vaktinden önce doğunca 🥹 bakıyorum kızıma allahım minnacık nasıl narin nazenin bişey. İnsan hiç kıyamıyor.

Annelik ne kadar değerli ya yavrunu görebilmek için 4 kez yürümüşsün. Yanında olsa belki hiç yeltenmeyecektin yürümeye. Yürekten tebrik ediyorum seni kuzum şükür sağ salim doğurdun. Bundan sonrası artık su gibi akar sen merak etme. Önce sen bi iyileş ki yavruna da faydan olsun. Bol sıvı al güzel beslen, hoşaf süt yapıyor yakınların bol bol kaynatsın sana. Bir de bestlak damla aldır bence hemen eşine eczaneden
Ömrü uzun olsun allah analı babalı büyütsün bebişini 🥹🥰🧿
Az önce gittim gördüm. İlk gece çok önemliydi, bir saglık sorunu olmadan geceyi atlattı dedi doktor. Şuandan itibaren olumsuz birsey beklemiyorlarmış. Süt için de sıkıntı etme daha bugün hortumla 1 ml beslemeye başlayacağız dedi. Birkaç gün ağızdan besleme olmayacakmış. Sadece sabahları 5 dk görmeye müsaade ediyorlar. Şimdilik haberler böyle.

Az önce gittim gördüm. İlk gece çok önemliydi, bir saglık sorunu olmadan geceyi atlattı dedi doktor. Şuandan itibaren olumsuz birsey beklemiyorlarmış. Süt için de sıkıntı etme daha bugün hortumla 1 ml beslemeye başlayacağız dedi. Birkaç gün ağızdan besleme olmayacakmış. Sadece sabahları 5 dk görmeye müsaade ediyorlar. Şimdilik haberler böyle.
Yakın bi arkadasım da eylül sonu 34 haftalık doğum yaptı. Onun durumlar da seninkiyle benzerdi, 10 gün sonra aldı kucağına ♥️ hortumla beslenmişti o da. Cok güzel toparladı büyüdü küvözde. Emin ellerde hiç korkma üzülme biz onlar gibi bakamayız

Ya bu bende de var sulu gibi akıntı. Hatta geçen idrarımı yaptıktan sonra eğilir gibi oldum yine ıslaklık geldi halbuki yeni yapmıştım idrarımı. Kafama takıldı şimdi bak.
Neyse tr saatiyle 1 de randevum var bi baksın bakalım doktor.
Suyum fazlaydı benim geçen kontrolde düzelmiş normale dönmüş demişti doktor. Azalmasın bide🥹🥹
kontrol etmekte fayda var benim hic aklima gelmiyordu normal biseydir diye dusunmustum

Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Yaaa sağlıkla gelsiiinn cok heyecanlııı🫠🩷🙏🏻 korkma hiç su gibi geçsin inşallah doğumun. Sezeryan evet bi ameliyat ilk gün biraz zorlu geçiyor ama bol yürüyüşle hızla geçiyor. Ben ilki sezeryandı buda öyle olcak ama ilkinde hiçbişi bilmiyodm bilinmezlikle basa cıkamadm , simdi biliyorum o yüzden daaha rahatım. Evet acı olur ama geççekk, bide kucağımıza bebisler verilxek toparlanırız heöen🙏🏻

Ay iki gün sonra yani? Ekim ayı doğum ayı oldu arka arkaya dökülüyoruz yahu😍 her girdiğimde acaba bugün kim doğuracak diyorum
Biraz da bebek bakımı konusalım bekliyorum sizleri 🤓
evet ya aniden soyleyince doktor bi panik oldum doktor yarin alalim dedi sonra 16 olsun dedik bu 2 gune toparlanirim. ama cok dikkat et dedi hareketleri say gecede olsa bir sorun hiss etsen aramami soyledi insallah bisey olmaz

Yaaa sağlıkla gelsiiinn cok heyecanlııı🫠🩷🙏🏻 korkma hiç su gibi geçsin inşallah doğumun. Sezeryan evet bi ameliyat ilk gün biraz zorlu geçiyor ama bol yürüyüşle hızla geçiyor. Ben ilki sezeryandı buda öyle olcak ama ilkinde hiçbişi bilmiyodm bilinmezlikle basa cıkamadm , simdi biliyorum o yüzden daaha rahatım. Evet acı olur ama geççekk, bide kucağımıza bebisler verilxek toparlanırız heöen🙏🏻
benimde 2 ci sezaryen . o zamanlar bende bisey bilmiyordum simdi bilgiliyim ama yine panik var 😀 aniden olunca her halde ondan oldum boyle ben ay sonu diye dusunuyordum insallah saglik olsun

Gebelik zehirlenmesi karında yapmaz kaşıntı canım karnın kurumustur ya da büyüdüğünden gerilmiştir güzelce nemlemdir , artık karınlar büyüdü cok normal benimde kaşınıyor🫠
Kolestazla karıştırmışım😅. Hiç geçmeyince ve kızarınca korktum. Doktora yazdım ama bakalım ne zaman görürse artık

Back
X