• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
ben de aynı şeyi düşündüm ya moralim çok bozuldu benim de acı eşiğim düşük ama kendimi motive etmeye çalışıyodum hep üzüldüm sabah sabah offff
Bak kızıcam sanaaaa doğumdan korkmucaksın demedim mi 😁
İnan ki geçiyor. Doğum dediğin şeyin ağrılı süreci 3 gün sadece
Bebeği kucağına aldığında zaten allahın hikmeti midir nedir ağrını hissetmiyorsun. Öyle bi aşk sarhoşluğu
Sezaryen olduğunda en kötü ihtimalle bebekle ilk teması yaptıktan sonra sedasyon istersin nasıl bittiğini anlamazsın. Benim tansiyonum yükselmiş doğum esnasında o yüzden bebek cıktıktan sonra sedasyon yapmıslar. Bebeği bi kez öptüm sonra gözümü odada açtım 😁
Bide epidural yapıyorlar, ağrın oldukca her istediğinde hemşireler tazeliyor onu. Hastanedeyken hiç problem yok

Ayy sayfalar birikmiş dedim yine biri doğurdu galiba🤣🤣 asdasdws asdasdws canım gözün aydın kavuştun bebişine, biraz aksiyonlu geçmiş senin için ama sağlıkla kavuştun bak🌸 Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🐣

Bebeği kucağına aldığında zaten allahın hikmeti midir nedir ağrını hissetmiyorsun. Öyle bi aşk sarhoşluğu
Sezaryen olduğunda en kötü ihtimalle bebekle ilk teması yaptıktan sonra sedasyon istersin nasıl bittiğini anlamazsın. Benim tansiyonum yükselmiş doğum esnasında o yüzden bebek cıktıktan sonra sedasyon yapmıslar. Bebeği bi kez öptüm sonra gözümü odada açtım 😁
Bide epidural yapıyorlar, ağrın oldukca her istediğinde hemşireler tazeliyor onu. Hastanedeyken hiç problem yok
Evet katılıyorum bende heyecan yapınca nabzım yükseliyor böyle sıkıntılar geliyor bende belden uyuşturma olacağım hatta gecen çarşamba doktora söyledim ya heyecan yaparsam yükselirse nabzım bir şey olursa falan diye o da dedi ki sıkıntı olmaz anestezi senin durumuna göre ilaçlar veriyor sen orasını hiç düşünme diye hatta benim plesanta previa var kanama çok olabiliyormuş sezeryanda rahim bile alınabilir Allah korusun dedi doktor ama öyle bir şey olursa genele çeviriyoruz direkt demişti yani çokta sıkıntı yapma normal bir sezeryan geçireceksen başka da bir sorun yoksa

Ben ishal oldum bağırsaklarımı çok etkiliyor o ilaç benim, iki kere kullandım
Çok geçmiş olsun, bunu okudum bir çok yerde. Aşırı su kaybı yarattığı falan olmuş birde. Henüz kullanmadım tahlilimi tekrar ettireceğim, gerçekten kullanmam gerekirse alacağım bende.

ben de aynı şeyi düşündüm ya moralim çok bozuldu benim de acı eşiğim düşük ama kendimi motive etmeye çalışıyodum hep üzüldüm sabah sabah offff
Aşkım ben kan alırken bile bayılan bir insanım. Hastaneye hayatımda ilk defa bu kadar çok gidip gelmişimdir, hasta olsam evde serum yiyorum ailemde de sağlıkçı çok tuhaf bi şekilde ben böyle çıkmışım🤣 neyse yani panik atak vs allah ne verdiyse var ama kendimi o kadar strese sokmuyorum ki. Ağrıdır acıdır bunlar geçer kuzum mutlaka yaşayacağız, maalesef ki bu yolculuğun acısız bi tarafı olmayacak normal olsun sezaryen olsun. Ama sonunda minicik bize muhtaç bir bebiş verecekler koynumuza, sadece onu düşün ben de aynı C cilekcanavari gibi bebeğime kavuşacağım anı düşündüm sürekli ve düşünüyorum da. O kadar panik biri olmama rağmen, başta hatta bende genel mi olsam dedim sonra yavrumu ilk ben görmek istediğim için dayanırım ya dedim bi şekilde o kuvvet güncellemesi geldi😅 bide evet sedasyon veriyolarmış paniklersen yada kendini iyi hissetmezsen bebiş hemen çıkıyor zaten, devamında uyku uyanıklık arası oluyormuşsun sakinleştirici alınca da.Velhasıl geçer kuzum bebeğimizi kucağımıza verdiklerinde zaten onun kokusuyla bi kere sarhoş olur dünyayı unuturuz diye düşünüyorum doğum yapanlar teyitleyecektir mutlaka. Sana muhtaç bi minnak olacakk ayakta durmalıyız iyi olmalıyızzz mecburen🐣 varsın 2 gün ağrımız olsun, sonrasında dünyanın en muhteşem şeyine sahip olduğumuzu anlayacağız ağrı da neymiş deyip. Kolaylıkla su gibi geçsin doğumlarımız inşallah🌸

Oncesinde hic boyle problemim yoktu ama dogum sonrasi ve hamilelik baskisindan oldu, Benim 7 sene önce ilk dogum sonrası 4 koca ceviz olusmustu ilk defa ıkınmaktanmış, genel cerrah procyo gyvenl, anestol krem vermisti 1 haftada hafifleyip gecmisti, bu hamileligimde agustosta 7. Ayda portladı 3 tane yine aynı kremlerle hafifletti, birde smdi gecen pzt portladı iki adet, cerraha gittim dogum yakın napayım diye, bende kabizlikta olmadi cunku, agirliktan pelvik tabana baski yapmis anüs bolgemdeki damarlar trambolize olmus,aynı kremlerin yanı sıra madecosal krem, zeytinyagı, kantoron ve haftam ileri oldugu icin sicak su banyosu yaptım cok sükür 3 gundur hafifledi agrı sızı kanama durdu, sislikler hafif indi ama hala rahatsizlik hissi devam yani, persembe gunu kadin dogumcumda kontrol etti cati muayenesi icin eger sancilar tuttugunda gecmemis olursa sezeryan dogumu dusunebiliriz dedi, artık akısina biraktim herseyin hayirlisi yapacak bir sey yok bir rahatsizlik cunku, cok utandim ama cevremede soyledim gelmesinler diye kendi ev isime yemege oglum 1. Sinifta anca yetisebiliyorum
Bende de 24. Haftada yine çıktı genel cerraha gittim aynı kremleri verdi çok şükür geçti ağrısı ama hafif şişlik devam gibi açıkçası. Hayat kalitesini çok etkileyen bi hastalık normal doğumu denemek istiyorum ama çokta korkuyorum tekrarlarsa diye . Ameliyat olduğum doktora yazdım bakalım onun görüşü nedir ona göre bi karar vericem. Size de çok geçmiş olsun 🌸🌸

Bende de 24. Haftada yine çıktı genel cerraha gittim aynı kremleri verdi çok şükür geçti ağrısı ama hafif şişlik devam gibi açıkçası. Hayat kalitesini çok etkileyen bi hastalık normal doğumu denemek istiyorum ama çokta korkuyorum tekrarlarsa diye . Ameliyat olduğum doktora yazdım bakalım onun görüşü nedir ona göre bi karar vericem. Size de çok geçmiş olsun 🌸🌸
benimde 2.doğumumda çok fazla ıkınmaktan hemoroid çıkmıştı kabız olduğumda zorlandığımda dışarı çıkıyor hemen genel cerraha gitmiştim procyl denen kremden falan vermişti banada

beni 5 gün sonra uyandırsalar djdhcşlcjfj ya keşke etrafımda bi bebek görüp sevsem ağrı falan düşünmem o zaman en son yıllar önce bebek gördüm komşumuzun😭 yüzünü de göstermedi bugün yine 3 ay olcak göremiyorum bebemi koca göbeğini görüyom sadece dkjdjdjdh

Çok geçmiş olsun, bunu okudum bir çok yerde. Aşırı su kaybı yarattığı falan olmuş birde. Henüz kullanmadım tahlilimi tekrar ettireceğim, gerçekten kullanmam gerekirse alacağım bende.
Birkaç güne toparlıyor, normal antibiyotikler de bağırsak florasını bozuyor bu da onun gibi. Korkma bence, enfeksiyon ilerleyip hap antibiyotik almaktan daha hafif bu şaseyi almak.

Evet katılıyorum bende heyecan yapınca nabzım yükseliyor böyle sıkıntılar geliyor bende belden uyuşturma olacağım hatta gecen çarşamba doktora söyledim ya heyecan yaparsam yükselirse nabzım bir şey olursa falan diye o da dedi ki sıkıntı olmaz anestezi senin durumuna göre ilaçlar veriyor sen orasını hiç düşünme diye hatta benim plesanta previa var kanama çok olabiliyormuş sezeryanda rahim bile alınabilir Allah korusun dedi doktor ama öyle bir şey olursa genele çeviriyoruz direkt demişti yani çokta sıkıntı yapma normal bir sezeryan geçireceksen başka da bir sorun yoksa
Evet evet ben genele çevireceklerini bilmiyordum bile ve öncesinde de doktorumla hiç konusmamıstık. O anda gelişen durumlara göre sana hiç hissettirmeden sağlık ekibi herseyi düşünüp planlıyor

Aşkım ben kan alırken bile bayılan bir insanım. Hastaneye hayatımda ilk defa bu kadar çok gidip gelmişimdir, hasta olsam evde serum yiyorum ailemde de sağlıkçı çok tuhaf bi şekilde ben böyle çıkmışım🤣 neyse yani panik atak vs allah ne verdiyse var ama kendimi o kadar strese sokmuyorum ki. Ağrıdır acıdır bunlar geçer kuzum mutlaka yaşayacağız, maalesef ki bu yolculuğun acısız bi tarafı olmayacak normal olsun sezaryen olsun. Ama sonunda minicik bize muhtaç bir bebiş verecekler koynumuza, sadece onu düşün ben de aynı C cilekcanavari gibi bebeğime kavuşacağım anı düşündüm sürekli ve düşünüyorum da. O kadar panik biri olmama rağmen, başta hatta bende genel mi olsam dedim sonra yavrumu ilk ben görmek istediğim için dayanırım ya dedim bi şekilde o kuvvet güncellemesi geldi😅 bide evet sedasyon veriyolarmış paniklersen yada kendini iyi hissetmezsen bebiş hemen çıkıyor zaten, devamında uyku uyanıklık arası oluyormuşsun sakinleştirici alınca da.Velhasıl geçer kuzum bebeğimizi kucağımıza verdiklerinde zaten onun kokusuyla bi kere sarhoş olur dünyayı unuturuz diye düşünüyorum doğum yapanlar teyitleyecektir mutlaka. Sana muhtaç bi minnak olacakk ayakta durmalıyız iyi olmalıyızzz mecburen🐣 varsın 2 gün ağrımız olsun, sonrasında dünyanın en muhteşem şeyine sahip olduğumuzu anlayacağız ağrı da neymiş deyip. Kolaylıkla su gibi geçsin doğumlarımız inşallah🌸
ay inşallah 💙 evet ben de hep senin gibi düşünüyodum cesaretimi yüksek tutmaya çalışıyorum da o mesajı görünce yıkıldım😁 eşim de evde güldürüyo hep doğumla ilgili son günler aslında yorum falan okumamak daha iyi galiba etrafta da kimseyle konuşmuyorum doğum hakkında

Askım seni tebrik ederim kesinlikle bu motivasyonla gitmelisin doğuma. Böyle olduğun zaman allah işini gücünü rast götürüyor gerçekten de anlamıyorsun bile ne olup bittiğini.
Korkuları endişeleri de anlıyorum kıyamam annelik yolculuğu gerçekten biraz zor ama hiçkimse daha sezaryene girmeden korkuyla kendini yıpratsın istemiyorum. Cünkü girdikten sonra alısıyosun korktuğuna değmiyor😁😍

beni 5 gün sonra uyandırsalar djdhcşlcjfj ya keşke etrafımda bi bebek görüp sevsem ağrı falan düşünmem o zaman en son yıllar önce bebek gördüm komşumuzun😭 yüzünü de göstermedi bugün yine 3 ay olcak göremiyorum bebemi koca göbeğini görüyom sadece dkjdjdjdh
Sana minik sürprizler hazırlıyor doğduğunda gösterecek nur cemalini 😍

Pozitifde kalıııııınn ağrısız sızısız geçecek inşallah 😂🙏🏻 ben de çok ağrı yaşamıştım bilen biri olarak sizin kadar evham yapmıyorum bak. çünkü çok çabuk geçeceğini de biliyorum bebeği görünce herşeye şifa olacağını da biliyorum 😍🥹 vajinal doğumda da ne kadar saatlerce acı çekiliyor ama bebeği kucağına aldığında geçtiğini söylüyor anneler. Öyle kutsal ve eşsiz bir duygu işte 🫠 Rabbim hepimize doğumdan sonra mutlu anılarla sağlıklı bebeklerle evimize dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 canım anneler çok güzel olacak herşey 😍

Back
X